Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lotaryngia

Wyzsza Szkola Bankowa - czy naprawde jest taka dobra jak wszyscy mowia?

Polecane posty

Gość Lotaryngia

Caly czas slysze, ze odpada na niej 3/4 studentow i ze bije wszystkie inne, w tym panstwowe, na pysk. Ciekawe ile jest w tym prawdy. Wiadomo jedno - znacznie latwiej o prace po WSB niz np po AE

Gość No coś Ty nie wierzę
A gdzie Ty słyszałaś/-eś o tej statystyce, że po WSB mają łatwiej? Dla mnie byłby to wstyd, aby studiować nie dość, że na prywatnej to to bądź co bądź mało znanej uczelni. Skończyłam AE i na pewno to lepiej wygląda w CV, poza tym uważam, że to dobra uczelnia, nie brałam nigdy pod uwagę prywatnej, tych namnożyło się tysiące, przez co status studenta czy absolwenta utracił swoje uprzednie znaczenie.

Gość Lotaryngia
Poczytaj troche rankingi np w polityce czy newsweeku. Kolejna zakompleksiona. Na zachodzie tylko prywatne uczelnie sa uznawane za dobre, w Polsce ten trend dopiero przychodzi, bo wciaz sa osoby myslace stereotypowo

Gość No coś Ty nie wierzę
Nie jestem zakompleksiona, a pracę znalazłam i z tego co wiem to większość z rocznika również. Za kasę nie problem się dostać. Ja jeszcze zdawałam egzaminy na studia bo obowiązywała stara matura i ci co byli słabsi po prostu nie dostali się. Na Zachodzie wiele rzeczy może być lepszych, chociażby wyższa płaca, a realia w Polsce są jakie są. Póki co lepiej wygląda Politechnika, AE czy Uniwersytet w CV niż Wyższa Szkoła "czegoś tam". Poza tym nie rozumiem, dlaczego tak negujesz moją wypowiedź, skoro jak widać nie jesteś zdecydowany/-a.

Gość tatodziadek
"Tatodziadek" W ciemnej piwnicy u tatodziadka jest taka wanna, istny cud. Stojąca sama, wśród kotów stadka, Wanna dziadełe sprzed lat stu. Kiedy tatełe do wanny wchodzi jego peryskop pięknie lśni. "Synu, wypatruj ze swojej łodzi potwora z Loch Ness, raz, dwa, trzy!" Z tatodziadkiem piękny rejs, z tatą i dziadkiem piękny rejs. Przy wtórze pchnięć w dupala, głośnych krzyków aż do rana tak śpiewnie Jupcik łka. Sado-maso kostium włóż i pod tatełe ciało złóż. Bo tu szum spieerdoliny, tu głosem pijaczyny Tak cudnie odbyt drga. Dziadziuś tatusiem był swego wnuka, kablem w swej dłoni wzbudzał strach. Kiedy więc zaczął prodiża szukać jem_chipsy cały stał we łzach. Lecz kiedy dziadek fajkę wywalił Jupcik mu zaczął torbę ssać. Swą tłustą dupą konia mu zwalił, tatodziadełe poszedł spać. Z tatodziadkiem piękny rejs... La la la la la la la...

Gość lolalalao
potwierdzam że wg rankingów WSB jest lepsza niż AE i wiele innych - sama tam nie studiowałam ale znajomi którzy tam studiowali nieźle zapieprzali i pracują w zawodzie - faktem jest też że szkoła ta liczy się u pracodawców

"Lotaryngia Poczytaj troche rankingi np w polityce czy newsweeku. Kolejna zakompleksiona. Na zachodzie tylko prywatne uczelnie sa uznawane za dobre, w Polsce ten trend dopiero przychodzi, bo wciaz sa osoby myslace stereotypowo " Za granicą np. w USA uważają ze Polska leży w Afryce:P.Oczywiście tzw. studenci:P.