Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhbllhblhb

buty panterkowe do czego?

Polecane posty

Gość hhbllhblhb

mogę być w posiadaniu bucików panterkowych takich podobnych jak z linka www.allegro.pl/item959913670_buty_w_stylu_dody_panterka_36.html za 20 zł tylko troszeczkę przód w jednym z butów się odkleja ale to można chyba delikatnie klejem załapać i będzie dobrze. Opłaca się tyle dać za takie buciki? do czego można nosić/ ubierać takie buty??

ty.. to tak na powaznie?? przepraszam jesi jestem brutalna ale one sa wstretne.. spojrz na ten obcas, najtandetniejszy z mozliwych.. po prostu sa okropne.. nawet ten wzorek niby panterki jest straszny. wyglada jak rysunek mojej szescioletniej siostry... przepraszam za szczerosc ale nie. okropne

Gość ania z za bugga
piekne eleganckie,dobrane do odpowiedniego stoinowanego stroju i z malym dodatkiem panterkowym beda swietNIE WSPOLGRALY,JA bym brala bez wahania autorko!!!

Gość ania z za bugga
aha autorko jeszcze jedno te buty same w sobie sa juz sie rzucajace w oczy wiec dobieraj ubrania w stonowanym kolorze,oczywisce czarny itd,juz zadnych latek nie nakladaj,beda wygladaly zajebiscie np do czarnej spodnicy i obowiazkowo jakis maly dodatek w panterke np kolczyki i beda super

Gość anna mazowiecka
są super :) wyglądają na drogie. ja bym je nosiła do leginsów i jakiejś fajnej czarnej lub beżowej tuniki. albo do dżinsów i beżowej, dobrze skrojonej bluzeczki. albo do spódnicy 'ołówek', lub do opiętej sukienki.

dlugo tak sobie sama jeszcze bedziesz odpisywac? po prostu napisz ze wystawilas ten badziew na allegro i szukasz bezguscia, ktore to kupi :/ zenada, troche kultury.

Gość ania z za bugga
TAK CIEZKO CI POJAC ZE nie znasz sie na modzie??

ej ale naprawde nie musisz tu reklamowac swojej badziewnej aukcji :) po co zakladalas ten temat w takim glupim stylu? na stronie aukcji nie ma wzmianki o odklejajacej sie podeszwie... nawiasem mowiac, niezle buty - zalozone raz i juz sie rozklejaja... nie wspominajac ich... WYGLADU :D strasznego zreszta. przestan juz sobie odpisywac bo chociaz to zabawne, to jednak lekko zenujace

Gość ania z za bugga
sluchaj chantal cierpisz na manie presladowcza??to forum jest do wyrazania wlasnych opinii nie stresuj sie tak bo ci zylka pojdzoie:)dla mnie TWOJE buty moga byc gowniane a o gustach sie nie dyskutuje:)

Gość ania z za bugga
to pisalam ja nieautorka, musialam ci to napisac bo pewnie uwazasz ze kazdy powinien poidziuelac twa opinie...;)

Gość hhbllhblhb
tu ja, autorka tematu... nie reklamuje się bo to nie moja aukcja. Ja tylko chciałam wskazać Wam podobne buty, poznać Wasze zdanie co do nich i dowiedzieć się z czym można je łączyć a co do obcasa to w tych "moich" jest troche inny i wydaje mi się że wyższy