Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miluttka

Czy kobieta, która nie przeżywa orgazmu jest lepsza w łóżku?

Polecane posty

Gość miluttka

Bo kobieta, która często ma orgazm podświadomi skupia się na tym, aby sama dojść. A co z kobietami, które zaspokajają swoich mężczyzn i to im daje radość z seksu? Są one lepsze?

Gość taka kobieta tylko lezy
i czeka az facet skonczy, gapi sie w sufit i mysli o serialach, bo seksu nie lubi nie wiem, w czym mialaby byc lepsza :O

Gość jola7545
Hej, chyba to wogole nie ma sensu. ..To po co wlasciwie ta kobieta chcialaby isc do tego lozka?

Gość miluttka
bo kocha.

Gość gwiazdeczka...g
jak kobieta dostaje orgazm to jest zadowolona i wtedy częściej chce sie kochać niż taka która nie dostaje.

Gość miluttka
hmm... właściwie o chodziło mi o kobiety, które uprawiają seks bo chcą zrobić partnerowi dobrze.

Gość gwiazdeczka...g
racja. ale czy gdyby facet nie dochodził to czy często chciał by sie kochać? na pewno nie z własnej inicjatywy

Gość gwiazdeczka...g
zgadzam sie . chodzi mi o, że to czy kobieta jest dobra w łóżku nie zależy od tego czy ona dostaje orgazm

Nam facetom (a przynajmniej mi) chodzi glownie o to aby partnerka byla zadowolona, jesli rzeczywiscie orgazm do spelnienia nie jest potrzebny to O.K, ale jest chyba takim pewnikiem ze sie podobalo.

Gość gwiazdeczka...g
to nie ja zadałam te pytanie w temacie. staram sie odpowiedzieć: że bycie dobrym w łóżku nie zależy od tego czy dostaje sie orgazm. chciałam zaznaczyć też; że jeżeli kobieta dostaje orgazmy to częściej ma ochotę na sex

Gość ojej...
jesli kocha i jest kochana to nie jest lepsza. najlepsi kochankowie to tacy, ktorzy daja sobie rozkosz nawzajem. w dawaniu przyjemnosci drugiej osobie jest to magiczne coś, bez czego nie mozna nazwac seksu udanym. takie dopełnienie wlasnego szczytowania. jest lepsza dla tego faceta ktory jej nie kocha.

Gość miluttka
Czyli on mnie nie kocha? Ja zawsze się dla niego tak bardzo staram...

Gość gwiazdeczka...g
każda stara się zaspokoić swojego faceta. jeżeli on też stara sie zaspokoić twoje potrzeby to znaczy że cie kocha ale teraz pytanie. czy w rozmawiacie o swoich potrzebach ? bo jak nie , to skąd on ma wiedzieć jak cie zadowolić ??

Gość świnka piggy
gwiazdeczka...g jak kobieta dostaje orgazm to jest zadowolona i wtedy częściej chce sie kochać niż taka która nie dostaje. ło jakas ty gUpia,strach się bać!

Gość miluttka
Czasami wspomne mu o tym co lubię, a czego nie. Ale on nigdy o to nie pyta, więc ja nie chcę mu sie narzucać. Ja jego potrzeby dobrze znam. Czasami myślę, że lepiej niż swoje własne.

Gość tratatataaaa
myslę ze jak kobieta nie przezywa orgazmu to facet to wyczuwa i mysli ze sie nie sprawdzil. wlasnie im o to chodzi zeby zaspokoic kobiete to ich najbardziej podnieca.

Gość otojajajaaaajaaaa
ja wlasciwie nigdy nie mialam orgazmu ze swoim facetem a mimo to lubie sie kochac i fajnie sie czuje wiedzac ze robie jemu dobrze-on jest swiadomy tego ze dobrze mi tylko zrobia moje paluszki :)

Gość gwiazdeczka...g
nie zgodzę sie , przynajmniej nie we wszystkich przypadkach. kobieta potrafi bardzo dobrze symulować orgazm.

Gość gwiazdeczka...g
twój facet myśli tylko o sobie. jeżeli by mu na tobie bardzo zależało to starał by sie cie zaspokoić

Gość gwiazdeczka...g
żaden związek nie przetrwa długo jeżeli tylko jedna osoba ma z niego przyjemności. wcześniej czy później ci sie on znudzi

Gość tratatataaaa
popieram gwiazdeczke.. jaki jest sens sexu kiedy tylko jedna osoba ma czerpac z niej jak najwiecej przyjemnosci?

Gość otojajajaaaajaaaa
no nie wiem...mialam kilku partnerow i jeszcze nigdy nie mialam orgazmu, choc kazdy sie jakos tam staral, to raczej ze mna jest cos nie tak :/

Gość niunka1991
jak dla mnie to kolesiowi na Tobie nie zależy ;] przykre ale prawdziwe facet który kocha swoja kobietę stara sie na każdym kroku , tymbardziej w łóżku !! powinien zawsze starać sie żeby było Ci dobrze , pytac czy dane pieszczoty Ci sprawiają przyjemnośc czy nie ... a jeśli jemu to "wisi" i koncentruje sie tylko na sobie to tak jakbys była jego maszynką do seksu ......

Gość gwiazdeczka...g
a potem dziwią sie z skąd sie biorą zdrady

Gość gwiazdeczka...g
skoro nie umiesz dostać orgazmu przez oral czemu nie spróbujesz anal ??

Gość otojajajaaaajaaaa
ale mi taki uklad odpowiada wiec nie osadzajcie mojego zwiazku..podnieca mnie to ze on ma orgazm choc ja go nie mam to i tak jest fajnie :)

Gość otojajajaaaajaaaa
bo anal mnie boli wiec nie lubie

Gość tratatataaaa
wiec moze masz orgazm a nie wiesz co to jest? :D

Gość otojajajaaaajaaaa
orgazm mam jak sobie sama zrobie dobrze wiec odrozniam podniecenie od orgazmu