Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezadnaaaaaaaaaaaaaaa

juz nie daje rady z tymi moimi klakami

Polecane posty

mam dosc geste ale mega cienkie wlosy. juz nie wiem co z nimi robic zeby jakos w miare dobrze wygladac. w krotkich fryzurach wygladam jak kretynka a z kolei jak mam ciut dluzsze wlosy to zaraz robia sie z nich takie straki smetnie zwisajace. zadne pianki zele lakiery nie pomagaja. wlosy sa mega miekkie i proste niepodatne na ukladanie.lykam krzem rozne witaminki i mineraly na wlosy z nadzieja ze sie troche polepszy ale nic z tego. na dodatek sa mega gladkie bardzo witokie. gdyby choc troche sie falowaly to wygladalyby lepiej. a tak to takie straki posklejne :-(((( normalnie masakra a juz 10 stopni na dworze wic pora zdjac czapke :-((((((((((((((((((((((((((

Gość hbvhbh
to sie ogol na łyso i spokój

tez mi juz przychodzily takie mysli do glowy :-( kurwa wszyscy powinni miec mniej wiecej takie same klaki na glowie a nie ze jeden ma tyle ze az mu na glowie ciaza a drugi tyle co kot naplakal

a juz najabrdzie wkurwia mnie jak wszyscy mi mowia zebym zrobila cps z tymi wlosami bo zle w nich wygladam. tylko kurwa co ja mam zrobic???????

Gość mam to samo i też zalamuje
rece codziennie musze się namęczyć zeby jakoś wyglądac :O

ja jestem tak wkurwiona ze szok bo nawet efektow tego mojego umeczenia nie widac

mialam kiedys trwala ale tez bylo ciezko. mi nie chodzi o podniesienie od skory tylko zeby sie te straki nie robily. widuje osoby z rzadszymi klakami i im sie tak nie robi wiec czemu mi sie tak dzieje??

kurwa zeby wyjsc do sklepu to czlowiek musi sie nameczyc a i tak efekt mizerny. i jeszcze ta wiosna. normalnie nic mi sie nie chce. zima to chociaz czlowiek czapke zalozyl i mogl spokojnie chociaz na zakupy isc

no ja juz od roku praktycznie nie uzywam . jedynie jakas lekka mgielke typu wlos w plynie. ale byl okres np jeszcze w lo kiedy wogole nie uzywalam zadnych kosmetykow do wlosow i straki byly tak jak i teraz

chyba mam taka pojebana strukture wlosa :-(((( szlag mnie trafia doslownie. wygladam jak taka zaniedbana szara ges :-(

czasami kobiety pisza tu ze zazywaja vitapil skrzyp i maja lepsze wlosy a na mnie to wogole nie dziala

musze sobie tutaj troche pokurwowac bo normalnie zaraz eksploduje z tej bezsilnosci:-((((((((((((((((((((9

kurwa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość sprawdz hormony tarczycy
może od tego włosy są takie cieńkie i łatwo się przetłuszczają

witaj w klubie. ale tak naprawde chyba jednak wiekszosc kobiet ma ladne wlosy. mam 2 koezanki ktore maja cienkie wlosy ale nosza krotkie fryzurki i wygladaja w nich ekstra bo maja ladne ksztalty glowy i twarzy. ale niestety nie kazdemu pasuja bardzo krotkie wlosy. mi np nie

Gość sprawdz hormony tarczycy
przy cieńkich i łatwo przetłuszczających się włosach trzeba je ścinać krótko może używasz złego szmponu i dlatego zbyt szybko się przetłuszczają ? wszyscy zalecają szampony do włosów przetłuszczajacych ale one powodują jeszcze szybsze przestłuszczanie płucz włosy po myciu chłodną wodą, myj w leniej a nie gorącej

tarczyce mam ok. nie przetluszczaja sie az tak bardzo. te straki sie nie robia od tego ze one sa tluste. mam kumpele ktora ma mega problemy z tarczyca a wloskow mozna jej pozazdroscic. moja siostra ma radsze ode mnie ale takie cos jak mi jej sie nie robi. ma wlosy proste ale lanie jej sie ukladaja przy dlugosci tak do ramion bo jak ma dlusze to juz troche gorzej. ja mam aktualnie takie na wysokosci ust wiec raczej krotkie a i tak wygladaja fatalnie. kurwa mac !!!!!!!!!!

uzywam roznych szamponow i tych tanszych i tych drozszych ale nie sadze ze to wina szamponu. to wina moich cholernych wlosow ich budowy :-( znam osoby ktorym bardziej sie przetluszczaja wlosy a takich problemow nie maja. i do krotkiej fryzury trzeba miecladny ksztalt twarzy. musi to wspolgrac tez z caloscia z figura itp

od dziecka plucze wlosy w letniej wodzie i nic to nie daje jak widac

kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

no gdybys tak wygladala to te byc miala obsesje. i sama sobie spadaj. kurwaaaaaaaa

Gość a ja mam piekne
długie, ciemne, geste, jak w reklamie

to po co sie tu chwalisz i wkurwiasz mnie???????????????????????????

Gość a ja mam piekne
drazni mnie już to twoje mazgajstwo, kup se perukę i sie przymknij

a po huja wchodzisz na ten temat skoro cie nie dotyczy. ja k mnie np nie dotyczy temat nadwagi to nie wchodze na topiki w ktoprych zala sie grubasy i tyle

sama zgol te swoje piekne klaki i pochoc troche w peruce ciekawe jak dlugo wytrzymasz

Gość a ja mam piekne
a ty gadasz sama ze sobą, hehehehehe szkoda mi ciebie

mi ciebie rowniez obys nigdy nie stracila tydch swoich klakow bo wtedy zobaczymy jak sie zachowasz