Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to tylko ja___

Byłam za dobra i chyba kończy sie moj zwiazek...

Polecane posty

Gość to tylko ja___
noni dokladnie tak jak piszesz.

Gość to tylko ja___
Kamik255555 jestem, tylko wlasnie ja z nim a on ze mna to jakby juz nie byl...

noni święte słowa 'grunt to wyciągać wnioski'. Ja raz tak dostałam po dup.e i też taka byłam zakochana jak wariatka i wszystko dla mojego Pana:] teraz się śmieje z tego jaką byłam zaślepioną idiotką. Życie jest za krótkie, żeby je marnować dla jakiegoś palanta, trzeba cieszyć się każdą chwilą a nie płakać po kątach!! Ale to chyba przychodzi z wiekiem.

Gość noni
to tylko ja Nie kochana nie masz podobnie:( bo dla mnie to już PRZESZŁOŚĆ teraz liczy się to co ja chcę. Powiem Ci coś: -------zerwij kontakt----------- ja po ostatnich jego słowach tak zrobiłam i co? pisał ze tęskni, pytał czy mam kogoś i takie tam inne pierdoły a ja CISZA zadzwonił - nie odebrałam, więc zadzwonił z innego nr odebrałam i powiedziałam ze nie życzę sobie kontaktu z nim:) od tego momentu nie odzywa się a i dobrze:) Wiary w siebie i odwagi!!! a na pewno się uda a poczujesz wtedy w sobie przypływ dobrej energii, będziesz rosła we własnych oczach bo to ty powiesz pass:) zobaczysz tylko zacznij działać:)

Gość to tylko ja___
3 razem wiem jedno ze juz nigdy nie dam sobie tak. tylko nie potrafie sie z tego wydostac teraz.

nomi wiesz teraz łatwo o tym powiedziec ale jak jakis czas zyjesz w toksycznym zwiazku ;/ nie każdy ma tyle sily wiem cos o tym ...

zastanawia mnie ta męska przewrotna natura, ze jak kobieta mówi pass, to oni nagle zaczynają tęskinić i żałować:):)

to tylko ja Wiesz co ja zrobilam ;) Znalazłam sobie innego w dodatku młodszego takiego do urobienia :) i dzialam :) ale to dopiero 1,5 miesiaca moze tamten jeszcze jakis numer mi wywinie ;/

Gość noni
Kamik255555 Wiem wiem Kamik że nie łatwo, ale jakoś dziewczynę muszę zmotywować do działania:)

Gość to tylko ja___
ja to nie mam ochoty narzie na jakies nowe wiazki , nie chce mi sie zaczynac tego od poczatku, napewno nie bede o zadnego zabiegac juz

Gość to tylko ja___
i tak widze juz roznice w sobie, nie placze, nie czekam z utesknieniem i milionem mysli dlaczego on sie nie odzywa itd. to mi przeszlo juz.

to tylko ja nie zabiegaj ty juz dosyc sie wymeczylas temu kopa a nastepny sam przyleci ale juz na twoich zasadach

jestem chyba troche starsza od was ale powiem wam, że jest cos takego w kobietach jak my - że nawet jak pogonimy jednego palanta, to za chwile trafi się drugi - podobny. Nie wiem na czym polega przyciąganie przez pewne kobiety typu cwaniaka i durnia. Po rozwodzie stwierdziłam, ze więcej nie dam się nabrać - ale oni tak potrafią grać, albo ja nie umiem odczytywać, albo też może nie chcę - znaków przez nich dawanych - zachowań, uroczych słówek bez potwierdzenia - no i co??? - dałam sie nabrać drugi raz :) tyle, ze teraz nie potrzebowałam kilku lat, zeby to zrozumieć - wytarczył rok :) następnym razem postaram sie być bardzij spostrzegawcza :)

Gość to tylko ja___
magda38 tez mysle, ze cos w tym jest

Gość noni
he he prędzej myśliwy:) goni króliczka i goni a jak już go dopadnie to zje, przez chwilę jest pojedzony a potem dawaj znowu jazda za następną ofiarą:D żartuję:) bo nie można generalizować ale... coś w tym prawdy jest... nawet jeśli trwają w udanych związkach to na pewno w swojej wyobraźni takie polowania urządzają:)

magda 38 to nie my ich przyciagamy ... ich poprostu jest zbyt wielu a tych normalnych jest zbyt malo i juz sa zajeci :/

Gość noni
magda38 ja również jestem po rozwodzie, i taki sam scenariusz życia ja Twój kolejny beznadziejny związek z tym, ze dwuletni. Ehh trochę w tym racji kobietki, że im bardziej dobroduszna osoba tym większego drania dostanie:/ to tylko ja przeczytaj pewną mądra wypowiedz którą znalazłam na forum:) Niedowartościowani ludzie o niskiej samoocenie i obrazie własnej osoby z kompleksem poczucia niższości są szczęśliwi, dowartościowani i czują się lepiej jak sprowadzą Ciebie do swojego poziomu zachowania. Wtedy nie czują się gorsi od Ciebie i zazdrośni. Nie czują wobec tego dyskomfortu psychicznego z powodu Twojej obecności wśród nich. Wynika to z psychologicznej potrzeby dążenia człowieka do równowagi i podobieństwa społecznego, które udziela człowiekowi społecznego wsparcia, dla jego sposobu myślenia i zachowania. Gdy inny człowiek jest podobny do nich pod względem gorszego zachowania, poglądów, postawy, sposobu myślenia i okazywania negatywnych emocji, udziela im to społecznego wsparcia dla ich np. gorszącego zachowania. Omijajmy wobec tego takich toksycznych ludzi, aby oni nie wpływali na nas negatywnie i destrukcyjnie i abyśmy sami do nich się nie upodabniali...

no niestety jest to fakt niezaprzeczalny :) i co tu począć?? :) :)

Wiecie czasem mysle ze chyba zbyt wiele rzeczy analizujemy dla nas zwiazek to cos glebokiego chcemy spokoju ducha kurcze zeby przyjsc wieczorem po pracy i miec sie do kogo przytulic wygadac opowiedziec mu caly swoj dzien .

taaaa - dużo racji, ten drugi "podarowany" mi na chwilę od losu :) stwierdził, że on nawet w pracy sobie nie radzi tak jak ja - bo ja to jestem konsekwentna, uparta, inteligentna - tak tez ja mu na to, zeby wziął się w garść i za swoje życie - że 35 lat to wiek kiedy powinno się kierować swoim życiem - ale w pusty bęben mozna sobie walić :) - nic nie dociera :) tak to jest jak sie dużo dostało od rodziców, nie ma się dzieci i życie biegnie tylko torem - koledzy wódeczka przyjemności :) zero dorosłości, odpowiedzialności - nawet za siebie , nie mówiąc o innych - taki to life :)

Gość to tylko ja___
bo on napewno mial niska samoocene... zanim pojawilam sie ja byl nikim, ja zetak napisze bylam gwiazda, osoba dla niego nie osiaglana, nie wiem jak to sie stalo ze sie zakochalm, zauroczyl mnie dobrym sercem, wczesniej zadawlam sie z casanovami, teraz widze ze tamci to bylo nic z pieklem jakie on mi zrobil. sama nie wiem jak to sie stalo, ale zrobil ze mnie 0 :O

to tylko ja Jak bedziesz tak myslec -jakie 0 ? zero to ten facet ma w glowie ty jestes wartosciowa mloda dziewczyna i tak masz myslec . ten zwiazek i tak nie bedzie miec dalszej przyszlosci nie daj sie zniszczyc !!!!

Gość noni
Kamik255555 dobrze pisze!!! nie wolno Ci myśleć że jesteś nikim i pamiętaj nasze działanie to kim i jakimi jesteśmy rodzi się w naszej głowie więc zacznij myśleć pozytywnie moja droga a zobaczysz, że świat zacznie się zmieniać:) ... to nie stanie się od razu bo to długi proces...ale zacząć trzeba!!!

Gość to tylko ja___
wlasnie ja chce zyc jak kiedys... dzieki wam za wsparcie :)

Dziewczyny przez 6 lat zylam w takim bagnie wszyscy mi to mowili ale ja co wiedzialam lepiej i mowilam - Ale wy go nie znacie on mnie kocha:) tak kochal jak swoja wlasnosc lubil dobry sex dobre obiady i bieganie za nim zawsze uprane uprasowane . ja usmiechnieta umalowana czego chciec wiecej ?? No wlasnie ale gdzie w tym wszystkim bylam prawdziwa ja zylam dla niego a to nie zycie !!!!

Gość noni
to tylko ja wiesz dlaczego tu zajrzałam? bo zobaczyłam Twój nick pełen pokory i smutku i może to dziwne ale już wiedziałam w czym rzecz... bo byłam taka sama... bez własnego głosu, siły przebicia, bezgranicznie bezsilna w tym co czułam, emocje, lęki, żal topiłam we łzach... eh tyle! Wiosna idzie dziewczyny:) może by się tak pobawić w myśliwego? żartuje:) Ide bo koniec pracy Trzymajcie się cieplutko Wszystkie:* sya