Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Luna

wycieranie tyłka 7-latce

Polecane posty

Zaskoczyła mnie pewna sytuacja. Widziałm, że moja koleżanka wyciera swojej prawie 7 letniej córce tyłek po zrobieniu kupy, albo mała siedzi na nocniku w salonie i robi kupe przy gościach lub przy nich zadziera sukiennkę do góry szykujac się do robienia kupy...Wspomne tylko, że to dziecko chodzi juz do 1. klasy. Zastanawiam sie - nie mam dzieci- w jakim wieku wasze pociechy załatwiaj a"te sprawy " same, bo to chyba przesada...

Gość przesada na pewno
ale skoro znajoma chce wychować srającą przy ludziach osobę, to co nas to?

Wg mnie to sprawa kultury, zeby wpoic dziecku, ze potrzeby fizjologiczne zalatwiamy w ustronnym miejscu, a nie w salonie przy gosciach. Ja nawet mojej 2 i pol letniej corce na to nie pozwalam. Ubikacja jest po to.

Gość a może dziecko jest chore
nie wiem, ale może pasożyty, hemoroidy, wypadanie odbytu, jakieś rany, co powoduje, że matka musi pomagać córce przy tej czynności. A że robi to przy gościach to inna sprawa :)

Gość ehehe ehehehe
lepiej jak ten trzylatek lata z usmarowaną duupą ? Bo wątpie ,zeby dokładnie sie podtarł :-P

Gość ehehe ehehehe
ale dziwne ,że 7-latka nie krępuje się obcych ludzi ? :-0 Podciaga kiecke i szykuje się na nocnik :-0

Gość ehehe ehehehe
i chyba juz za duza na nocnik

Gość co w tym dziwnego
ja tam 17- latce wycieram, biedactwo umie już z chłopakami spać ale pupy nie umie sobie podetrzeć to co mam zrobić, podcieram, bo przecież jak będzie miała ufajdaną pupę to żaden chłopak się jej nie dotknie.

Dziewczynka jest drobnej budowy więc na nocniku jakos się miesci...;) Te sytuacje tak mnie sszokowały, że po prostu byłam ciekawa jak to jest z innymi dziećmi...

Gość lijkkkkk
a co ci do tego kto gdzie sra o kto komu podciera dupe, masz swoją te se pilnuj

a co ci do tego co mi do tego. Nie interesuje cie temat to nie czytaj i nie odpisuj. Odrób lekcje i czekaj na dobranocke.

Gość ja moge tylko
napisac, ze mojego bylego faceta siostra robila sobie strasznie dlugie pazury akrylowe, nie wiem ile one mialy cm ale byly dlugasne i nie mogla sama sie podetrzec, wiec wolala mame ;/ miala wtedy 22 lata jak dobrze pamietam, wiec juz mnie nic nie zdziwi :/

Gość ehehe ehehehe
do ja nie mogę ???? czy to prawda??? :-0 A skad o tym wiesz ???

Gość ja moge tylko
nie raz bylam przy takiej sytuacji, jakie bylo moje zdziwienie, gdy ta zawolala mojego faceta, zeby jej pomogl zapias rozporek albo zawiazac buty :/ troche glupio sie czulam, bo wygladalo to jakby wszyscy uslugiwali jakies panience z pazurkami :/