Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filipinkaala

czy po odstawieniu dziecka od piersi moge liczyc ze piersi zmaleja?

Polecane posty

Gość filipinkaala

...bo juz mam dosc 😭 w ciazy urosly o 2 rozmiary z C na E :o pod koniec ciazy i po porodzie jeszcze troche :o teraz mija 3 misiace od [porodu i wlasnie odstawilam dziecko z powodu braku pokarmu czy teraz wreszcie zmaleja????? 😭 [wściekły]

Gość ehehe ehehehe
pewnie tak , mogą nawet wrócić do stanu poprzedniego ( no moze z troche rozciągnietą skórą)

ja karmiłam rok i miesiąc, nie karmie od 5miesięcy i są wielkie jak były..... niestety wszystkie biustonosze sprzed ciąży są za małe:(

Gość llpp
zmalec zmaleja, ale flak pozostanie:O

Gość filipinkaala
czytałam własnie ze nie zawsze maleja :( :O tak jak u asiurki :(

Gość filipinkaala
podnosze

ja miałam duże C, w ciąży D a podczas karmienia to już alfabetu brakło. I teraz po karmieniu mam takie malusieńkie, że nie mogę się napatrzeć!!! Wreszcie mam takie piersi jakie zawsze chciałam mieć, czyli fajne B :)

A ja przed ciążami miałam ładne B a po karmieniu dwójki dzieci już nie mam piersi. 65AA chyba... albo i nie, są prawie wklęsłe :p

Gość wicherka
mi z pieknych B zrobily sie balony jakich nigdy nie mialam:) karmilam 3 m-ce, pzrestalam, a one jak balony tak balony zostalam, juz tracilam nadzieje, ale 2 m-ce od przestania karmienia wrocily do pieknych B:)

Gość aswertyu
Przed ciążą miałam duże C. W czasie karmienia rosły do rozmiaru E. 3 miesiące temu odstawiłam i zmalały już do D. Takze mam nadzieje ze niebawem będe miała swoje ulubione C

...jak ja bym chciała byc wśród tych szczęściar co po odstawiniu od piersi miały rozmiar normalny a nie jak ja nie dość ze bardzooo duuuzo i szybko schudłam , karmiłam 20 m-cy to najbardziej ucierpiał biust, dużo powiedziane, ja jego prawie nie mam, jedynie sterczące sutki a skóra na piersiach wiotka, z rozstepami...;-(

Gość filipinkaala
czyli moge liczyc na to wychodzi :):D

www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/index2.html bo żadna z Was chyba nie ma dobrze dobranego rozmiaru ;) (dobrze dobrane 70E czy 80D to jest niewielki biust, jak można to zobaczyć choćby tutaj www.stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html)) a to to przede wszystkim, a nie zmiany wielkości biustu, powoduje, że po ciąży piersi tracą jędrność...