Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co terazzz

jednego kocham na drugim mi zalezy ..

Polecane posty

Gość i co terazzz

sprawa wyglada tak.. pol roku temu zerwal ze mna chlopak , stwierdzil , ze ma mnie dosc :P ze teraz chce byc sam i ok , rozumiem...przez ten czas widywalismy sie jako koledzy , czasem gdzies wychodzilismy , z czasem coraz mniej i mniej... co chwile pytalam czy wroci do mnie mowil ze nie , bo nie che miec dziewczyny , bo mnie juz nie kocha itd... z czasem stracil calkiem zainteresowanie moja osoba , przestal dzwonic , gdy ja dzwonila prawie nigdy nie odbieral , nie chcial sie spotykac ze mna , ani rozmawiac..pogodzilam sie z tym. 2 tygodnie temu poznalam chlopaka, to byl zwykly wypad na piwo , dobrze sie wtedy bawilam. brakowalo mi wyjscia do ludzi , bo przez ostatnie 6 miesiecy siedziaalm w domu sama. tak to sie zaczelo. od 2 tygodni spotykamsie z nim codzien , jako koledzy oczywiscie , calymi godzinami rozmawiamy na skype , na gg , przez telefon w jakis dziwny sposob zalezy mi na nim .. nie chodzi mi o zauroczenie czy cos w tym stylu tylko naprawde go polubialami tu pojawia sie problem. moj byly chloipak , ktory do tej pory mial mnie gdzies wczoraj zjawil sie u mnie z pretensjami , ze nie sadzil ze sobie tak szybko znajde faceta (?)poprosil mnie , zebym odpuscila , czekala na niego , powiedzial , ze wie ze zachowywal sie jak dupek , ze sie zmieni , ze mnie kocha , ze przeprasza..ze dopiero teraz docenil to co stracil ( teraz.. bo dotarlo do niego ze ktos moze zajac jego miejsce, gdyby nie moj nowy kolega pewnie nadal mialby mnie w dupie) nie wiem co robic... bylego nadal kocham i chce z nim utrzymywac kontakt ale czekac na niego? w sumie nie bylo by w tym nic zlego gdyby nie to , ze mam ultimatum..albo on , albo nowy kolega.. no bez jaj .. jak tak mozna???teraz jestem miedzy mlotem a kowadlem , bo z jednej strony chce utrzymywacd kontakt z ex ( bo nadal go kocham i mam nadzieje ze moze mowi prawde i sie zmieni) a z drugiej strony moj nowy kolega...to jakas szansa na to ze moze byc dobrze ... nie wie juz co mam robic ...

Gość i co terazzz
ehhh pomocni jak zawsze

Gość kto tez tak ma?
odpusc go sobie....to taki pies ogrodnika, sam nie wezmie a drugiemu nie da. znam to z przykadu mojej rpzyjaciolki, chlopak zrywal z nia 4 razy, za kazdym razem gdy z kims zaczela sie postykac, on chcial wrocic i ona go rpzyjmowala, kilka miesiecy bylo dobrze i znowu zrywal, gdy sie z kims spotykala, znowu wracal, nawet poprosil ja o reke, byli zareczeni 5 miesiecy, tydzien temu zerwal...chcesz miec tak smao ?daruj go sobie, szanuj sie dziewczyno

Gość i co terazzz
ale co zrpbioc zeby przestac go kochac? jak o nim zapomniec? ... a co jesli mowi prawde..co jesli naprawde teraz cierpi? nie chce zeby cierpial , ale jednoczesnie chce byc szczesliwa...