Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hevry body

czy ktoś z was wypił butelke wódki sam ?

Polecane posty

Gość hevry body

jest ktos taki ?

Gość 1 tylko?

Gość ostatnio kilka dni temu
jak mnie facet zbluzgal i rzucil.

Gość hevry body
no ale sam w jeden wieczór , samodzielnie obalił ktoś ? tzn można z kimś ale wtedy flaszka na łebka a ile najwięcej od razu wypiliście jak butelko to dla ciebie normalka ?

Gość dla ropuszek topikowych
2 jednego wieczoru długo sie trzymałam, ale w pewnym momencie urwał mi sie film i trzezwiałam 2 dni :O

Gość ja przez caly dzien
gdzies od godziny 12 w poludnie do 22 w nocy wypilem litr wodki sam siedzac przed komputerem na kemerkach erotycznych,bylem bardzo pijeny ale jeszcze jakos kontaktowalem z otoczeniem,ogolnie potrafie wypic sam pollitra wodki siedzac w okresie godziny czasu i wiadomo bede pijany ale nadal moge jeszcze isc do pubu na jakies piwko,sam sie dziwie ze potrafie tyle wypic ale to sa poprostu lata praktyki,mam 29 lat a zaczalem pic w wieku 17 wiec nie ma co sie dziwic,pozdrawiam

Gość hevry body
łał.... serio ? dałaś radę ? rzygałaś ?

Gość jhggjjhjhg
Ja mam 19 lat i nigdy jeszcze nie miałam kaca. Raz tylko wypiłam tyle, że miałam potem "zamazane wspomnienia", nie pamiętałam niektórych momentów tylko urywki... Ale nie wykluczam, że kiedyś sama to zrobię. Będę zapisywać, ile kielonków wypiłam, żebym potem nie narobiła sobie obciachu upijajac się w 3 dupy :D

Gość hevry body
jaaa... poł litra w godzinę ? niezły wyczyn albo litr w pół dnia ...no no no

Gość ja przez caly dzien
wyczyn wyczynem,dawno temu kiedy zaczynalem pic alkohol,bylo to jakies 12 lub 13 lat temu to mala dawka przypuscmy jakies 2 lub 3 piwa i normalnie bylem pijany,teraz potrafie sam wypic pollitra przez jakas godzine w szybkim tempie i wiadomo pijany jestem ale nie tak zeby isc spac,wtedy mam jeszce wieksza chec isc do pubu i tam wypijam do tego jeszcze jakies 4,5 piw i starcza i wracam do domu,JEDNAK PODEJZEWAM ZE JESTEM ALKOHOLIKIEM PIJAC PRZEZ TYLE LAT wnioskujac z tego iz codziennie pije minimum 2 piwka a o weekendzie nie mowiac wiec reszte dopiszcie sobie sami ....

Gość gość
Ojej, nie wiem na ile dawny to wątek, ale mam nadzieję, że podjąłeś leczenie. Jeżeli nie - serdecznie Cię do tego zachęcam. Można odwrócić bieg życia, to kwestia decyzji i jakichś dwóch lat zaangażowania. Pozdrawiam serdecznie.

Gość prawictwo pospolite 152
wypilem sam 0,5 litraa wódki .. pilem od rana do wieczora