Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamila 102020

problem z tabletakami antykoncepcyjnymi???!!!!!!

Polecane posty

Gość kamila 102020

wiatm mam pytanie biorę tabletki jassmin juz drugi miesiąć pierwsze opakowanie - w drugim tygo przyjmowania wymiotowałam(2 godziny po zayziu tabletki) i po 11 godzinach przyjełam następną tabletke, skończyłam opakowanie zrobiłam 7-dniowa przerwe krwawienie wystąpiło, drugie opakowanie- wymiotowałam w pierwszym tygo brania table a dokładnie w 2 dzień (znowu gdzies 2-3 godziny po zayciu tabletki) znowu wziełam następną tylka ta odrazupo wymiotowaniu. i cały czas normalnie bez zadnego dodatkowego zabezpieczenia kochałam się z chłoiapkiem . Te wymioty branie następnych tabletek zrobienie tej 7 -dniowej przerwy ma jakis wpływ na onizenie antykoncepcji? prosze o odpowiedz jezeli ktos wie na ten temat lub tak miał tylko prosze o normalne odpowiedzi.

Gość a ja nie idę ufff
Jaki był powód tych wymiotów? Zatrucie czy zjadłaś coś niestrawnego ?

Gość kamila 102020
pierwsyz to bez przyczyny jadlam obiad normalnie a pozniej po zazyciu tabletki o 20.30 wymiotowalam a przy drugim opakowaniu pilam alkochol 2 piwa

Gość kamila 102020
ogólnie to nie pije i może dlatego te piwa mi zaszkodziły ale pierwsze obiad jadłam "warzywa na patelnie" wiec raczej nic z nimi nie było.

Gość a ja nie idę ufff
Ja miałam tak, że jak zmieniałam novynette na cilest to wymiotowałam po każdej wziętej tabletce. Zapytaj gina czy to normalne. Ja wymiotuję raz na kilka lat także podejrzewam, że te hormony tak na mnie podziałały.Poprosiłam o zmianę. A co to skuteczności to jak dla mnie jest zachwiana, na ile to nie wiem, ja bym się dodatkowo zabezpieczała, z tym wchłanianiem to różnie jest.

Gość kamila 102020
nowłaśnie z ta antykoncepcją to nie wiadomo czy się obniżyła a do ginekologa mam umówioną wizyte za 2 tygodnie ale gdzies tu w tym intern wyczytałam ze jezeli tak było ze siw wymiotowało i brało nastepne tabletki to zeby nie robic tej 7 - dniowej przewry ??

Gość kamila 102020
a chciałąm się zapyatć coś .. czy przy braniu tabletek bolały cię jajniki np na przemian raz jeden raz drugi (teraz biorę 7 tabletkę z opakowania) a do okresu no mam jeszce troche

Gość kamila 102020
a chciałąm się zapyatć coś .. czy przy braniu tabletek bolały cię jajniki np na przemian raz jeden raz drugi (teraz biorę 7 tabletkę z opakowania) a do okresu no mam jeszce troche