Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brown

Nie zależy mu na Tobie i jak to się ma do rzeczywistości?

Polecane posty

Kto czytał książkę ten wie. Czy są takie kobiety, którym udało się znależć idealnego faceta, takiego o jakim marzyły?

Gość tak mi sie udało znaleć
takiego faceta,co z tego jak on nie przejawia ani grama uczuć:O

Więc to nie ten facet. Tu chodzi o faceta który odwzajemnia uczucia i zrobiłby dla ciebie wszystko. Czy ktoś takiego znalazł?

Gość takich nie ma

Gość mariklerR
a odkad to rodza sie idealni ludzi? :o kazdy ma wady i zalety... pytanie czy mozesz je zaakceptowac czy nie... i tyle

Gość cholera nie pierdziel
nie ma takich facetów!! przecież im zależy tylko na seksie i jedyne co jest w stanie dla ciebie zrobic to wyruchac na wszystkie możliwe sposoby

Gość cholera nie pierdziel
akceptacja?ha ha ha ładne mi bajki szkoda,że to zwykle kobiety akceptują te wady,a faceci przebieraja ,bo wciaz zle

Właśnie chodzi o to, żeby nie akceptować wad i nie robić nic wbrew sobie. I nie łudzić się, że z czasem się wszystko ułoży, tylko na starcie zrezygnować z takiego faceta.

Gość mariklerR
ale kazdy ma wady, no ludzie skonczcie pieprzyc tutaj! jesli ktos nie chce/nie umie zaakceptowac wad drugiej osoby to ok, jego wybor- rozumiem to... ale zeby zakladac, ze sa ludzie bez wad to to juz jest zbyt daleko posuniety idealizm zahaczajacy o naiwnosc i glupote..... :o

Gość mariklerR
brown, zalezy o jakich wadach mowisz... bo sa wady i wady... wiec moze doprecyzuj swoja definicje "wady" o ktorej piszesz w tym poscie... a unikniemy wielu nieporozumien

Na przykład może to być nie dotrzymywanie obietnic. Miał zadzwonić i nie zadzwonił w okresonym czasie. Inny powód: on nie ma potrzeby częstego spotykania się. I wiele jeszcze innych podobnych rzeczy. Czy z takich powodów rezygnujecie z faceta, czy ciągniecie to dalej?

Gość mariklerR
brown, mam juz tyle lat :D zeby wiedziec, ze jesli facetowi autentycznie zalezy, to nie olewa kobiety... na olewanie rzecz jasna godzic sie nie mozna :) ale to nie jest wada.... po prostu moze kwestia zlego dobrania, albo znudzenia sie.... :o

Gość to jest po prostu
nie dotytrzymywanie obietnic to prosty objaw braku szacunku, nie spotykam sie z kims kto mnie nie szanuje, to oczywiste brak ochoty czestego spotykania sie- co znaczy "czesto" ? zdefiniuj, to jzu roznice osobnicze tak jak z ochota na seks, nie ejst to wada moim zdaniem

Gość mariklerR
Poza tym Brown, czeste spotykanie sie? co to znaczy? ile razy w tyg. np? jaki tryb zycia prowadzicie? studia, praca? czas nie jest z gumy niestety...

To nie o mnie chodzi, tylko ja tak z ciekawości pytam. Ale wiele kobiet jest takich które na to przymykają oczy i polecą za facetem na koniec świata, choćby nie wiem jak źle je traktował.