Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona sąsiadka

Dlaczego niektórzy chłopcy są tacy głupi????

Polecane posty

Gość zmartwiona sąsiadka

Mój sąsiad wygląda jak z obrazka. Jeszcze nigdy nie widziałam tak ładnego chłopaka. Zawsze był bardzo spokojny, grzeczny i raczej wyglądał na wstydliwego. Miał powodzenie u dziewczyn. Ale to mu chyba nie odpowiadało. Zaczął palić papierosy. Teraz codziennie chodzi poobijany. Ostatnio to go nawet nie poznałam z podbitymi oczyma i rozbitą głową :( Sam doprowadza siebie do destrukcji. Niedługo to już nic nie zostanie z tego ładnego chłopaka :(

Gość Łatwo oceniać po wyglądzie
jakby miał twarz przestępcy to już byś mu wróżyła przyszłość za kratami .. a jak "chłopiec z obrazka" to pewnie święty, niewinny, wrażliwy, poczciwy, uczciwy, delikatny, uprzejmy, serdeczny, kochający, altruistyczny, dobrotliwy, koleżeński gentleman.

Gość zmartwiona sąsiadka
Znam tego chłopca i wiem jaki był. Zawsze jak ze mną rozmawiał, to był bardzo uprzejmy, miły i wstydliwy. Kilka razy zapytałam co mu się stało, i za każdym razem wymyślał jakieś niestworzone historie.

Gość zmartwiona sąsiadka
Zresztą nawet gdyby wyglądał inaczej, to szkoda by było patrzyć jak się chłopak marnuje. Tym bardziej szkoda patrzyć jak widać, jak marnuje swoją własną twarz

Gość Bella Ciekawa
jakie historie:)? poczytam sobie, napisz:)

To chyba jednak nie wiesz jaki był skoro - lubi mieć obity pysk - nie chce ci powiedzieć co mu się stało 🖐️ ale zawsze to "chłopiec z obrazka" więc trzeba go usprawiedliwić, dlatego powiem, że pewnie się ujął za jakąś niewinnie krzywdzoną duszyczką i teraz regularnie przyjmuje ciosy za innych. .

Gość zmartwiona sąsiadka
Zazwyczaj to były historie, że coś mi się stawało na treningu (koszykówka) Jak miał rozbita głowę, to powiedział, że dostał piłką !!! :O Tylko, że ta piłka bardziej wyglądała na kij. :O Jak znów miał podbite oczy, to powiedział, że spadł ze schodów. Kolejny raz kiedy miał podbite oko, to powiedział, że uderzył się w drzwi. Nie spodziewałam się, że może być taką ofermą :D Właściwie to u niego te obrażenia w ogóle nie znikają. Tzn, jedno się zagoi i pojawia się nowe. Już od kilku miesięcy nie widziałam go w normalnym stanie.

Gość zmartwiona sąsiadka
- lubi mieć obity pysk - nie chce ci powiedzieć co mu się stało I właśnie o tym mowa. Chłopak po prostu teraz się zmienił i się zastanawiam dlaczego jest taki głupi. Czy mu sprawia przyjemność chodzenie z "obitym pyskiem"?

nie, pewnie broni słabszych i uciskanych lub ratuje świat przed złem .. a ile ten "chłopiec" ma lat tak w ogóle?

Gość Bella Ciekawa
gdyby był kimś...nie miałby tylu lim pod okiem. On nie umie się bic..

Gość Bella Ciekawa
chce byc kims na podwórku, bo w szkole ma niską pozycję? tak czasem bywa..

Gość zmartwiona sąsiadka
chce być ,,kimś'' w swoim towarzystwie,ale chyba zabłądził.. I właśnie to mi się wydaje najbardziej prawdopodobne. Ale nie rozumiem takiego zachowanie. Czym on chce zaimponować? Że niedługo nie będzie nawet podobny do człowieka? :O Chłopak ma 16 lat, w sumie niedługo będzie miał 17.

może stawia opór przez zostaniem cwelem :) taki piękny .. na pewno WSZYSTKIM wpada w oko ;)

a jego starsi co na to?

udaje twardziela,kozak od siedmiu boleści i tamci też myślą że są nie wiadomo kim..

Gość zmartwiona sąsiadka
gdyby był kimś...nie miałby tylu lim pod okiem. On nie umie się bic.. To również prawda. Nawet nie wygląda na takiego, który to potrafi. Za pierwszym razem to nawet od razu pomyślałam, że to jakiś niefortunny wypadek, ale jak się sytuacja zaczęła powtarzać, to jednak zmieniłam zdanie. Może myśli, że jak będzie "ćwiczył" to w końcu nauczy się bić :O

Gość zmartwiona sąsiadka
Z jego rodzicami nie rozmawiałam na ten temat, i nie wiem jaka jest ich reakcja. W sumie nawet by mi nie wypadało ich o to zapytać.

dlaczego by nie wypadało? skoro dzieje się coś z dzieciakiem niedobrego i to od dłuższego czasu? Lepiej milczeć bo nie wypada pytać? :o kiepsko ...

Gość zmartwiona sąsiadka
ale mu przynajmniej nosa nie połamali .. Pewnie niedługo nos również będzie miał połamany, o ile już nie ma. Rodzice na pewno widzą co się z nim dzieje. Trudno zresztą nie zauważyć. Mi raczej nie wypada gdyż jestem od nich dużo młodsza. Mogą to odczuć jako jakiś najazd z mojej strony. Kiedyś moja znajoma była w podobnej sytuacji i zwróciła uwagę na dziecko swoich sąsiadów, co wywołało wielkie oburzenie. Powiedzieli, żeby lepiej patrzyła jak wychowa swoje dzieci, a nie zwraca uwagę na ich. Poza tym jestem z tymi rodzicami raczej jedynie na "Dzień Dobry" lub "Ładną mamy dziś pogodę".

Gość Bella Ciekawa
moze boks cwiczy;) to taki ukryty talent;):D

Gość zmartwiona sąsiadka
Boksu na pewno nie trenuje ;) Tzn. trenuje ale amatorsko :O

Gość pomaluj mój pokój
Pewnie chce zaimponować kolego i koleżankom jaki to z niego "bandyta" :D :O

Gość szkoda chłopaka
może spróbuj z nim porozmawiać i cos przetłumaczyć do rozumu

Gość zmartwiona sąsiadka
Dziś spotkałam chłopca. Ledwo mogłam na niego patrzyć, ponieważ aż ciarki mnie przechodziły widząc jego oczy nabiegłe krwią, gzie nawet nie można było się doszukać śladu po białkach ocznych :O Zagadnęłam go. Zapytałam czy znów nie dostał niefortunnie piłką po oczach. Na co wyraźnie się zmieszał. Dodałam, że dziewczyny nie będą się nim interesować, i co jego mama na to. A on odparł, że to jego mama go tak urządziła :O To chyba miał być taki żart, ale jakoś mu nie wyszedł.