Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kawska

GRUDNIÓWKI 2010

Polecane posty

Lady Kate no mnie też tan błąd wyskakiwał, dlatego się tyle razy wkleiłam :O A ja nie mam tak żeby był widoczny e mail, chyba że bym miała na tlen.pl

dobra chyba mi sie udało :) poprosze teraz wasze maile - na moj ktory jest w stopce :)

Ha ha dziewczynki ale zrobilyscie rewolucje wsrod grudniowek tym pomyslem prywaty.... Uaktywnily sie czytaczki takie jak ja:)...

gagatka85, nie widać Twojego maila. Musiałabyś Ty do nas powysyłać maile. Tak będzie bezpieczniej- my dodamy do stopki maila a Ty napisz do nas. Jeżeli miałybyśmy pisać do Ciebie a nie wiedziałabyś, że ta poczta jest moja to ktoś mógłby się podszyć pod którąś z nas. Zróbmy tak, każda z nas która chce przejść na prywatne forum dodaje maila w stopce a gagatka85 prześlę do nas wszelkie informacje. Tak chyba będzie bezpieczniej.

chyba nie :) musze poczekac na pomoc - wiec cierpliwosci :) chyba ze ktorejs uda sie wczesniej :)

Tylko gagatka85 najpierw podaj swojego maila, żebyśmy wiedziały że napisała do nas gagatka :)

w stopce ok :-) dopisywanie adresu @ do listy nie mialoby sensu przypomnialam sobie, to zamkniete forum bylo na fora.pl tez sie na tym nie znam, ale mysle ze jak sie temu przyjrzec i poczytac co i jak to damy rade!

Pagi ma raczej racje.podac trzeba w stopce maila. gagatka dobrze ze Ci sie udalo!!mi cos nie wychodzilo!:P

zalozylam forum na fora.pl ale nie wiem czy teraz mi sie uda ustawic to jak trzeba....:) licze i tak na gagatke:)

hej dziewczyny! ufff. brzydki poranek ...nie mogalam sie sciagnac z lozka..... Lady Kate, nie martw sie... trzymam kciuki zeby wszytsko sie ulozylo po twojej mysli... Inicjatywa z forum bezcenna...:-))) Milego dnia wam zycze!

moge z kogos zrobic chyba moderatora jakby ktos chcial dolaczyc i pomoc....bo ja chyba sama nie dam rady.

no dobra to ja podam swojego maila - myslalam ze jest :) robie koleja probę :) a-g-a-j-a@o2.pl

elwirka86 brawo!!! A dopisz mnie, mogę być moderatorem ;) Daj swojego maila w stopce i zacznij wysyłać informacje do dziewczyn, które już dodały w stopkach swoją pocztę.

pierożki miałam wczoraj. Dziś kotlety młode ziemniaczki i mizeria no i właśnie muszę pędzić do sklepiku po ogórki bo mąż sobie pojechał o 5 rano na rybki a mi zostało obiad gotować. Ale mam nadzieję że coś złowi bo tak mi się chce ostatnio świeżej rybki że na samą myśl ślinka mi cieknie :)

Tez mam dzisiaj kotlety z piersi kurczaka . p.s dziewczyny jak sie robi takie kwiatuszki i serduszka?

Mam, kochane ja spisuje sobie Wasze maila razem z nickami, żebym wiedziała czyj mail jest czyj i nie musiała szukać Was po wszystkich stronach :)

to i maila podaje :-) ja dzis robie schabowe, mizerie i mlode ziemniaczki :-) ale fajnie, nawet dzis mozemy juz pisac na zamknietym forum, super! :-D

Jak można, to bardzo proszę o uwzględnienie mnie w tym prywatnym forum, też jestem tu nowa ale już się od Was uzależniłam :)

Sonka, też miałam o to zapytać o e ikonki ale się wstydziłam, ale dzięki Tobie wiem...

Dziewczyny teraz tak ni z gruszki ni z pietruszki czy czujecie sie "tam" mokro??