Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj szczery

przestroga sla kobiet..Dlaczego faceci was szostwaiajają??

Polecane posty

Gość dzisiaj szczery

1. zapuszczcie sie i nie dbacie o siebie, tyjecie, ubieracie sie byle jak, byle w byle co( szmatex), wydaje wam sie ze jak złapałyscie juz faceta to miłosc bedzie trwala niezmieniona 2. chceciebyć ciagle w centrum zainteresowania, ba zaczynacie dusic faceta, kontrolujac go w kazdej dziedzinie, doszukujecie sie przesłanek zdrady tam gdzie jej nie ma, podcinacie od kolegów i towarzystwa ( to wszsytko czynicie wymuszając) 3.z czasem stajecie sie beznadziejne w łuzku, tylko zeby rozwalic nogi na boki a facet niech zrobi swoje i wypad.... Niektóre z was zaczynajaunikac seksu a dobry sex dla faceta to znaczy facet szczesliwy, a facet szczesliwy to zakochany... Konkluzja sprawy jest taka: Zaden facet nigdy nie odejdzie z dziupli w której jest mu dobrze i nie bedzie szukał niczego jesli niczego mu nie brakuje!!!

Gość taaaaaaaaa
taa taaa taa

hehehe nie no żal !!!!! Wy jesteście bardziej beznadziejni od nas !! My nie bedziemy latały i robiły wszystko to co facet chce !! Jak nie pasuje to wypad !!! Mało tego się pałęta !! A jeżeli chodzi o ŁÓŻKO (tak się pisze !) to wy częściej nie możecie, niż my ! i To wy sie nie nadajecie ! Sorry ale taka prawda !

Gość taaaaaaaaa
hmm hmm :)

Gość dzisiaj szczery
a ja sugeruje byś nauczył sie cooltoory i szacuku dla innych i trochę wiecej pokory życzę.

Gość taaaaaaaaa
zulaaa- :)

Gość dzisiaj szczery
zulla masz w takim razie przykre doswiadczenia, współczuje głeboko... ja napisałem o gł. przyczynach rozstan, a z Twoim podejsciem pewnie masz za sobą już nie jedno

Gość kólturalne łurzko
:D

Dupcia,szukał Cię jeden człowiek .

nie mam przykrych doświadczeń ! poprostu dużo sie napatrzyłam ! Ja mam wiecej kolegów niz koleżanek, i poprostu jak nieraz się nasłuchałam co oni wygadauja i robią swoim dziewczyna to masakra. I dlataego teraz tak na wszystko patrze.

Gość kjdghwyged
więc co powinna robić kobieta żeby być idealną w łóżku?

Gość taaaaaaaaa
nie uogólniaj-ok?

Są jeszcze obiady, pranie, prasowanie, kredyt na mieszkanie.

hm a nie za bardzo uogólniasz ? że ci sie trafiło to nie wszystkie takie kiepskie a swoja drogą troszkę pokory bo życie lubi dać po dupie pewniakom

Gość dzisiaj szczery
wciąż współczuje, i twim kolezankom tez ja tutaj nie bvronie facetów, raczej wskazuje na kardynalne błedy jakich dopuszczają sie kobiety które posrednio lub bezposrednio wpływaja na rozpad wieloletnich związków.. a takie głupie młodzieżowe zabawy w chodzenie zostawmy dla dzieciaków czy tych mniejszych czy wiekszych...

Gość taaaaaaaaa
bzdury totalne i nie warto się nawet rozpisywac pozdrowionka dla tych paskudnych i zaniedbanych kur domowych:)

Gość dzisiaj szczery
myszka83 mi sie nic takiego nie trafiło a wy kobiety nie bierzcie wszystkiego do siebie, to co w temacie moze dotyczyc po częsci kazdej z was a niektórych w pełni, tak czy inaczej nikt tu was nie chce obrażac a raczej zwrócoc uwage na przyczyny rozstań bo wiele z was zaraz po rozstaniach sie bardzo dziwi, nie usprawiedliwiam facetów ale ich rozumie

Gość baba jaga i jej wiewiór
Jakoś powialo nudą ---zieeeeewwwww :/

Gość dzisiaj szczery
ksiezniczki cwane, królowe lodowiska jak ktos gdzies wczesniej napisał, nie utrzymaja zwiazku nawet kilka lat- Taaaaaaaaaaa

To raczej hobby niż źródło dochodu. Ale obwód pasa dzisiaj szczetrego zainteresował mnie w kontekscie tego, co napisał o grubnięciu kobiet. Ciekawi mnie jak bardzo jest szczupły.

Gość dzisiaj szczery
wieje nudą bo nudne jesteście nudnych kobiet nikt nie kocha

Objawia dziś prawdy :) Czytam i czekam na więcej.

Gość dzisiaj szczery
brum--> jest szczupły jak 20stolatek:) chos ma sporo wiecej na karku