Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj szczery

przestroga sla kobiet..Dlaczego faceci was szostwaiajają??

Polecane posty

Gość marcelinek
myszka ładną masz figurę

Gość dzisiaj szczera
to ja ci powiem ,dlaczego kobiety was zostawiają -zapuszczacie się -rośnie wam kałdun od piwska - śmierdzicie potem, piwskiem i nie mytymi jajami -ubieracie się byle jak -Pilot, ręka w gaciach i piwo pod ręką -pierdzicie, bekacie -itd.itd Po wspaniałym mężczyźnie w którym się zakochałyśmy pozostało tylko wspomnienie

1. Faceci przewaznie ubierają się beznadziejnie, nawet jak nie są w związku- często brud pod panokciami, żółte zęby, więc kto na takiego gościa zwróci uwagę chyba desperatka:O 2. jesli facet kręci to oczywiście możemy miec jakieś przesłanki do zdrady, a to, że czasem się uczepimy faceta o znajomych to kwestia tego, że może chcielibysmy żeby poswiecił nam wiecej czasu, a nie że ma się z nimi w ogólenie spotykać, tylko, że kobiety nie fomułuja tego jasno, tylko własnie szczelają fochy. 3. Rzadko który facet potrafi dogodzić kobiecie, wiekszośc to egoiści, którzy po trzech wsadach kończą:O Ps. Ile od siebie dajesz, tyle samo otrzymujesz!

Gość taaaaaaaaa
aaaaaaaa - musze napic sie kawy:)

Dupcia,jednym zdaniem La fin pytał.Zdaje się,że zmartwiony brakiem Ciebie.

Gość dzisiaj szczery
podyskutujcie drokie panie same o sobie, moze cos z tego mądrego sie urodzi niezaleznie od tego co ja napiszę czy zgodnie z prawda czy według niektórych nie,.... i tak będę obiektem samicznych ataków- bo jakim prawem facet wypowiada sie na temat kobiet.. a wystarczy drogie panie czasem stanać przed lustrem i szczerze porozmawiać z samą sobą, Bo prawda jest taka, nie ma faceta na swiecei którego mozecie nie stracić i nie ma takiego którego nie mozna odzyskac

Bó :) Witaj 😘 To nie ta pani :) Jest jeszcze jedna :) i nosi nick "dobra dupa"

Gość dzisiaj szczery
dzisja szczera- brum ma racje z kim wy sie zadajecie, ale jak wczesniej przewidziałem, temat stał sie nie istotny a urażona babska duma zapuszonych panien

Ale to "z kim Wy sie zadajecie" Też było do Ciebie szczery dzisiaj.

Gość dzisiaj szczery
ja sie z nikim nie zadaje a te z którymi sie zadawełem z nieatrakcyjnością nie miały nic wspólnego przynajmniej dabłem o nie by wyglądały jak na atrakcyjne kobiety przystało, a ich charaktery to zupełnie inna bajka

Gość zwiochyjezdem
rzeczywiście częściej to faceci nie mogą niż my. a poza tym jak zarabiacie 1000 zł mies. to w co kobieta ma się ubieraćza?

Gość taaaaaaaaa
nuuuudy- i jeszcze raz-nuuudy. Pa pa:)

Gość dzisiaj szczery
kiedy skonczycie po mnie jezdzic to moze panie drogie podyskutujecie sobie o swoich oponach, kluchach jna głowie, nieswierzych oddecha, wscipstwem i o całej reszcie waszej wypaczonej już kobiecosci... poczytam wieczrem:p

Gość dzisiaj szczery
zwiochyjezdem do pracy won!!!

Jeśli zadawałeś się z atrakcyjnymi kobietami, to skąd Twoe uwagi na temt zapuszczonych dziewczyn?

bo nie potrafisz sklecic cokolwiek wartego zdania związanego z tematem, z jakim tematem? z tymi bredniami, ktore tu wypisujesz? musisz bardziej sie starac w swoich prowokacjach by zasluzyc na odpowiadajacy ci odbior jednak w swej laskawosci dam ci dwie porady: 1. wroc do szkoly 2. odstaw amfe

możemy tu polemizować w nieskończoność ale autor niestety ma racje nie czuje się urażona ,bo dbam o siebie aczkolwiek jest wiele kobiet ,które po jakimś czasie w związku już nie do końca mają na to ochotę "materiał zdobyty" jednak autorze nie patrzysz na to,że to nie tylko kobiece przewinienia facet też swoje potrafi,po jakimś czasie już nawet nałożenie kremu na buźkę staje się wielkim wyczynem NIE KAŻDY podkreślam ,jak i NIE KAŻDA kobieta

Brum,cześć!:):) Podobieństwo oraz brak znajomości osób powoduje pomyłki.

Gość dzisiaj szczery
zawsaze szczery Ty rzeczywisciue jestes kąpletnym idiotą a twoja opinia jest dla mne warta tyle co zurzyty papier toaletowy

Gość dzisiaj szczery
czarnulka, złe zachowania panów ani troche nie usprawiedliwiają zapuszczania sie przez mężatki

Zgadzam sie ! Ale wy jestescie gorsi tak samo siedzicie tylko przed telewizorem przy piwie ,nie dbacie o higiene tylko my wam przypominamy,tyjecie ,tylko nazekacie ze tak ciecko pracujecie

Jestem kobietą i po części się z tym zgadzam. Kiedyś gdy byłam dużo młodsza specjalnie ubierałam się nieciekawie, bo myślałam, że jeśli zaakceptuje mnie taką to zawsze będzie dobrze - to był błąd myślenia. W małżeństwie bardziej starałam się dbać o siebie, jednakże gdy mój mąż zaczął mnie olewać, nie dbał o siebie, musiałam zajmować się nim jak dzieckiem - odechciało mi się, nie miałam ani chęci, ani motywacji. Próbowałam jakoś na niego wpłynąć, w końcu odpuściłam. Jesteśmy po rozwodzie. Dziś widzę wszystko inaczej. Jest to kwestia doboru partnerów, wzajemnej motywacji - zachęcania się wzajemnie.Teraz lubię dbać o siebie dla siebie samej. Czuję się kobietą i dobrze mi z tym. Coraz częściej zakładam sukienki, spódnice, znów założę szpilki. Skończyłam z dziecięcym kamuflażem.

dzisiaj szczery jesteś wulgarny z tym "rozwalaniem nóg", ja źle to odebrałam miałes rację co do pkt 1 co do reszty to niezbyt przedewszystkim nie można uogulniac faceta nie mozna zabardzo rozpieszczac, trzeba okazać zainteresowanie, ale tez dac mu pole manewru, niech się wykarze, wkońcu jest męzczyzna a w związku jest zwiazek, a nie singlowanie co do sexu, to ważne, ale nie najwazniejsze, jest jeszcze charakter(myśle ze nie byłbyś z kobieta jendza, ktra tylko potrafi w łużku być dobra a na innych płaszczyznach nie)

Gość dzisiaj szczery
to nie jest uogólnianie, tylko jak w temacie PRZESTROGA, a jak wy sie zachowujecie na codzień to juz nie mój ból