Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dzieffcynki

Co myślicie o tej bluzce. Czy powinnam ja kupić

Polecane posty

Gość hania1234
Koszulka jak koszulka, nie bardzo rozumiem Twoje rozterki :P

Gość nbzxc,mvsdfjzxc,m
Moje zdanie : NIE Materiał jest dopasowany, pokazuje fałdki na brzuchu nawet u modelki a przecież jest szczupła, zresztą stanik też trzeba mieć pod to gładki, bo koronkowy będzie "przebijał". Bluzka ogólnie nudna, gdyby nie masa biżuteria na modelce to nie ma na czym oka zawiesić. Materiał to wiskoza czyli : w lecie będzie Ci gorąco, w chłodne dni zimno.

jeśli chcesz kupić zwykły podkoszulek to polecam: -stradivariusa (tanie a w miarę dobrej jakości lepsze niż bokserki. zapłacisz mniej niż na tej aukcji bo 15 + 9 =24 a w stradim były po 20. teraz nie wiem w jakiej cenie są dokładnie) - camaieu (super się noszą ale mają różne ceny) odradzam kupowanie takich zwykłych podkoszulków w zarze fatalna jakość.

Gość do nibys
czytalam kilka Twoich wypowiedzi na tym forum i odnosze wrazenie, ze naprawde znasz sie na rzeczy :) mam pytanie (nie musisz odpowiadac) kim jestes z zawodu?

dziękuje:) nie odpowiem konkretnie. nic związanego z modą ciuchami. mam techniczne wykształcenie i zawód:P moda, ciuchy, design to jedno z moich hobby:)

Gość do nibys
chodzilo mi wlasnie o to czy zwiazane z moda. ale skoro to "tylko" hobby to podziwiam :)

nie specjalnie jest co podziwiać :P zamiast oglądać tv wole poczytać o modzie i pooglądać kolekcje dla relaksu. gdy brakuje mi weny na bardziej ambitne zajęcia to jest idealne:) zwłaszcza jak mam zły humor poprawiam go sobie oglądaniem pięknych rzeczy:)