Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luciii

Tesknie...

Polecane posty

a jesli mozna wiedziec czemu go zranilas?co sie stalo??To teraz Ty zrob dla niego wszystko!

Gość Luciii
Tylko czy on chce bym robila cos dla niego ?? CHce sprobowac...cokolwiek zrobic.. nawet gdyby mi mial powiedziec"wypier***" to wole to uslyszec niz nic..bo odszedl bez slowa..kompletnie nic..nagle znikl... ;( a co ja zrobilam...wlasnie nic...nic nie robilam i to byl moj blad.. mozna powiedziec bawilam sie..bylo mi bardzo dobrze.. mowili mi ze jemu przestanie to pasowac ze on ciagle sie stara a ja nie robie nic. i wkoncu sie stalo i teraz dopiero do mnie dotarlo jak zle postapilam ;( i jak bardzo go skrzywdzilam... bo on byl zapatrzony we mnie... a ja...owszem bylam zauroczona.. i bylo mi bardzo dobrze z nim...ale mialam siano w glowei wtedy... teraz mysle inaczje po tym jak mnie zostawil ;( najbardzije boli ze bez slowa...

Zaryzykuj, pote mozesz zalowac, ze wszystkiego nie sprobowalas. Powodzenia.

Gość Luciii
bnbnnbg "Skoro "znikł", to wg mnie masz o co walczyć" to jakie jest Twoje zdanie?? bo teraz mowisz ze to ponizenie...

Gość Luciii
Przyjaciel mi powiedzial ze juz jest po fakcie..ze byl czas na naprawienie tego to ja unioslam sie duma... i wtedy nic nie robilam..bo owszem na poczatku wolalam nie robi nic i zapomniec..ale nie umiem...bo czuje do niego cos naprawde powaznego....

Wiesz on chce bys poczula to samo co on wtedy czul.Bolalo go jak go traktowalas teraz on chce by ciebie bolalo.Ja to tak rozumiem.Ja Bym poszla do niego.

Gość Luciii
I udalo mu sie...bo boli bardzo ;(( coraz bardzije z czasem... zamiast na odwrot zapominac to ja coraz bardziej o tym mysle..

wiem jak to boli ... sprobuj i wtedy bedzie wszystko wiadomo.Zycze Ci powodzenia i wytrwalosci:)

Gość Luciii
Nie dziekuje ;)

Gość Luciii
a jak myslicie jak on moze zareagowc?? wole sie przygotowac na rozne wersje...

Gość Luciii
??? najpierw jeszcze do niego sprobuje napisac... a jezezli ciagle nic to odwiedze go

Gość Luciii
Co wy na to??