Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość student z prowincji

Czy na topikach kafeteryjnych można zapoznać fajną kobietę?

Polecane posty

No nie bądź jędzą, bo ja to tak naprawdę bardzo kulturalny jestem, poza tym że cham i prostak ze mnie :classic_cool: O facetach... proszę bardzo... :D - młodzi "podruchiwacze" z 15 letnim Golfem/BMW, szukający szczęścia na portalach typu fotka.pl, zamieszczajacy tu ogoszenia w stylu "wyliżę za darmo ciipkę", albo "mój penis do oceny"; - podstarzali erotomani-gawedziarze, z zoną i dzieciakami, przesiadujący w buirach; panowie w stylu "całuski/cukiereczki/ciasteczka/ ależ byc cię zerżnął, ale juz mi ni e staje więc sobie tylko pogadajmy"; - starzy kawalerowie/rozwodnicy, przesiadujący samotnie przed monitorem i desperacko poszukujacy samicy do konwersacji w nadziei na znalezienie tzipki/miłości; ostre skazy na psychice :classic_cool: To będzie tak z 98%. Oczywiście ja się nie łapie w żadną z kategorii :classic_cool: 🖐️

Jeżeli nie ma innych opcji to najbliżej mi do tej drugiej :o ale z korektą : a/ nie jestem leniwa 😴 b/ nie jestem durna (chociaz tak do końca tego nie wiem) :o c/ nie jestem kurwiszczem bo daje tylko tym którzy ładnie poproszą :classic_cool: d/ nie flirtuję z każdym (nie każdy może byc tym wybrańcem) ;) c/ nie gotuję staremu grochówki bo potem niemiłośiernie pierdzi :o:o 🖐️🖐️

Ale tak publicznie? No nie wiem... poza tym - co się okaże jak się zgodzisz a będziesz daleko mieszkać? Tyle proszenia na marne? :O

Gość ktoś zupełnie niepodobny
WZT :) Farmaceutka już nie śmiga? :D

To potrenujesz sobie proszenie, będzie jak znalazł na śwież zwierzynę ;)

nie Izka, nie Izka, tzipki mi brakuje do bycia Izką ;)

Dobra, zasięgnij wiedzy u doświadczonych :P A jak juz się naumiesz to wróć i proś a może będzie Ci dane :classic_cool:

nie chce mi się :D i tak znikam. ps - próbowałem tej whisky o "rybnej" nucie, nie wchodzi mi za cholerę :D

Nie czytasz uważnie :o pisałam ze nie gotuję grochówki by uniknąc właśnie zaczadzenia :classic_cool:

Gość fan fan tulipan
Sol - pokasz tzytze :p

Gość :PPPPPPP
Fajna ta solka i pogadac mozna

Gość :PPPP
A teraz dawaj tzytzki

fan fan tulipan---> a ty jeszcze prawdziwych tzytzków nie widziałes ? ile masz lat ? :o