Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malawrona

moj przyszly maz jest maminsynkiem mam tego dosc

Polecane posty

Gość malawrona

Gość zupa ogórkowa
przegoń maminsynka:D

Gość nowa...a może stara
to po co bierzesz z nim ślub?

Gość malawrona
10 kwietnia bierzemy slub a ja mam coraz wieksze watpliwosci czy wlasnie tego chce szlak mnie trafia jak ze wszyszkim leci do mamusi jak wydzwania do niej kilka razy dziennie mam ochote uciec

Gość malawrona
kocham go ja lubilam dopuki nie zaczelam jej nienawidzic mieszkamy z nia on mnie namowil boze jak ja zaluje a teraz nie stac nas na wynajecie czegos

Gość malawrona
mam ochote odwolac ten slub ale wstyd mi

Gość szlaG cię trafia
przecież nikt nie stoi ze strzelbą nad twoją głową. Sama chcesz go za męża... I jeśli sądzisz, że po ślubie coś się zmieni, to grubo się mylisz. Więc zastanów się, czy na pewno chcesz faceta, który sam nic nie potrafi i potrzebuje wsparcia mamy

dziewczyno - nogi za pas i dyla. wierz mi będzie jeszcze gorzej.

Gość malawrona
nie wiem co mam zrobic pomocy

Gość to sie zwie SKS
jesli nie wierzysz we wlasne sily, daj sobie z tym spokoj facet dojrzewa nie przy mamusi, tylko przy zonie

Gość malawrona
tak myslisz ciagle sie ludze ze sie zmienii taki wstyd

Gość szlaG cię trafia
charakter faceta kształtuje się do 3 roku życia. Potem już tylko rośnie

Gość malawrona
a slub juz wszystka zalatwione wszystko tylko ja juz chyba nie chce

Gość nowa...a może stara
zostaw go w cholere bo takie będziesz miała z nim całe życie. Mamusia będzie dla niego zawsze na pierwszym miejscu a ty całe zycie będziesz "beeee"... Z każdą pierdołą będzie do niej leciał,z mamusią imiona wybierze dla waszych dzieci,z mamusia zaplanuje wasze wakacje a nawet zaplanują razem kiedy masz zajśc w ciąże...

Gość to sie zwie SKS
pojecie "wstyd przed obcymi za kogos" jest mi obce jesli bym kochala faceta i widziala, ze drobne poprawki jestem w stanie wprowadzic, zeby to przede wszystkim ON poczul sie MEZCZYZNA, zaryzykowalabym Ty mozesz teraz miec rozterki typowe przed slubem, a moze to byc podszept podswiadomosci - trudno wyczuc :) w kazdym razie, decyzja nalezy do Ciebie

Gość malawrona
mam 27 lat matka sie wscieknie jak zwieje

Gość szlaG cię trafia
odwołanie ślubu tańsze od rozwodu. Chcesz się męczyć przez całe życie. Oszukiwać siebie i jego, że jest ok? Ile ty masz lat?

Gość to sie zwie SKS
nowa...a może stara -> skad masz te pewnosc? czasami doradzajac, stosujemy cos, co sie nazywa PROJEKCJA - widzimy wszystko poprzez wlasne doswiadczenia, co znieksztalca obraz rzeczywisty

Gość samosiaalka
powiem tak-miałam identycznie-jakies sekrety z mamusią miał,jak coś chciał to do mamy leciał,nawet żeby mu koszulkę wyprasowała,ona nie chciała żebyśmy poszli na swoje,bo jej wypłatę oddawał...a mnie wywalała do pracy-że taj fajnie,że będę miała swoją kasę,a on zaczął mówić to samo...nie wiem jak by się to skończyło...nie wiem czy powinnam tu pisać...ona zmarła...świeć Panie nad jej duszą...my mieszkamy na swoim...ale długo musiałam z nim walczyć,zanim przekonał się że odkurzacz nie gryzie,że obiad można samemu ugotować-okazało się że on świetnie gotuje,więc go chwalę i on się stara jeszcze bardziej-tak jeszcze bardziej to się zmienił po urodzeniu dziecka-nawet sam po zakupy chodzi,a kiedyś nie zeszedłby parę metrów do sklepu dla siebie po papierosy

Gość malawrona
dziekuje wam za wszystkie opinie kazdy z was ma troche racji a ja mam coraz miej czasu na podjecie decyzji

Gość to sie zwie SKS
malawrona -> na koniec powiem: pamietaj zawsze jedna rzecz TO JEST TWOJE ZYCIE inni moga w nim byc albo i nie i nikt za ciebie go nie przezyje wiec, ukladaj sobie go tak, zebys ani chwili nie watpila w samodzielnie podjete decyzje 🖐️

Wscieklosc przejdzie,a fakt ze dostaniesz tesciowa w promocji niestety nie. Daj sobie spokoj i koncz poki jeszcze czas.

Gość bez nicka i podszywów
pisze to zapewne jakaś młódka z bardzo małej miejscowości bojąca się opinii (co ludzie powiedzą)

Gość jaka roznica kto jest autorem
masz cos do powiedzenia w temacie - powiedz, nie masz - 🖐️)))

Gość bez nicka i podszywów
11:28 [zgłoś do usunięcia] jaka roznica kto jest autorem masz cos do powiedzenia w temacie - powiedz, nie masz - ))) a może ty masz coś do powiedzenia na ten temat ? ;) nawet konkretnego nicka nie masz