Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstrętny babsztyl

NUTRI SLIM- używa/ł ktoś?

Polecane posty

No wreszcie znalazłam kogoś ktotego próbował. Najważniejszez tego co tu wyczytałam jest to że znika uczucie głodu, bo strasznie zapychałam się między posiłkami co nie wyszło mi na dobre. mam nadzieję że uda mi się pozbyć pare kg :)

Czy ja używam? No właśnie jeszcze nie. Chciałam najpierw trochę opinii pozbierać ale chyba się skuszę :)

A jesteś już na diecie i uprawiasz jakieś sporty? Bo ciekawe czy lepsze byłoby działanie nutri jakby się wczęsniej już ćwicyzło czy jakby się zaczęło ćwiczyć równo z dniem w którym zacznie się brać nutri. Ma to jakiś wpływ czy niekoniecznie?

Mi się wydaje że to bez różnicy. Po prostu trzeba ćwiczyć i tyle. Bo samo nutri bez uprawiania sportu raczej za dużo by nie dało.

Wiesz co nie mam jakiejś specjalnej diety, poczytałam trochę i po prostu nie łączę węglowodanów z tłuszczami, zwracam uwagę na kalorie ale nie licze ich tak skrupulatnie, gotuje na parze tak ogólnie staram się wprowadzać dobre nawyki :)

Kupiłam dzisiaj sobie całe opkowanie nutri slim, od jutra zaczynam. Mam nadzieję że będzie mi to smakowało a co najważniejsze że przyniesie upragnione efekty :) a słuchajcie w wodzie też można to rozpuszczać? Czy lepiej w jogurcie i płatkach?

Słyszałam że dziewczyny też w wodzie sobie rozpuszczają, ale ja nigdy nie próbowałam. Podobno smakuje jak takie herbatki granulowane owocowe co się w wodzie rozpuszczało :P

Gość skolowa
Ja używam od 2 miesięcy. Bardzo mi podpasował ten środek.

Falka2 sądzę że nie ważne czy rozpuścisz w wodzie czy w jogurcie, dzziałanie powinno być takie samo :)

Muszę przyznać że na prawdę bardzo smaczne połaczenie daje nutri z jogurtem naturalnym. Nigdy nie przepadałam za samym jogurtem naturalnym ale teraz ma on smak więc da radę go zjeść ;)

ja też nie przepadałam za naturalnym ale teraz mam super śniadanko, jogurcik właśnie naturalny z musli i nutri. Jak dla mnie sycący i energetyczny na długo :)

Gość skolowa
Mnie również zdarzało się jeść nutri z jogurtem czy płatkami, ale ostatnio wsypuję sobie tylko do wody. Też jest dobre.

Słyszałam już wcześniej że do wody sobie dziewczyny wsypują, ale do wody to raczej ten aqua slim jest :P no ale jak kto woli.

Gość skolowa
Ale wiesz aqua jest jak dla mnie za słodkie, a nutri ma fajny egzotyczne smaczek. Kwestia gustów.

Gość zalamana tluscioszka
Witam ja juz nie wiem co moze byc skuteczne tez zamiezam kupic nutri i nie wiem bo juz mi szkoda kasy bo nic nie pomaga prosze o porade:(:( kogos czczerego

Gość zalamana tluscioszka
pomuszcie czy nutri jest skuteczne

Załamana nie załamuj się :) Wszystko zależy od tego co robisz by pozbyć się kilogramów. Czy ćwiczysz, jak często, co jesz...itd Nutri jest skuteczne, odechciewa się jeść, nie podjadasz między posiłkami ale musisz do tego jakiś wysiłek dodać. No i efekty będą dopiero po jakimś czasie ;) głowa do góry

A powiedz nam ćwiczysz w ogóle coś? A jaką dietę stosujesz? Pamiętaj że bez tego żadne środki nie przyniosą Ci pożadanego efektu, musisz włożyć w to sporo pracy, nutri Ci w tym pomoże :)

Gość kofetinka
Używałam Nutri przez miesiąc, zeszło 3,5 kg wraz z lekką dietą, ale do tego bardziej płaski brzuch bo kaktus ma efekt pozbywania wody ale bez równoczesnego pozbywania się cennych minerałów, więc ogólna "opuchlizna" mniejsza + spore działanie przeciwutleniające - więc i zmarszczek trochę mniej:-)

O to świetnie. Mam nadzieje że mi też zejdzie z brzuszyska. A brzuszki robiłaś też?

Gość skolowa
Trzeba robić brzuszki żeby potem ta fałdka się wchłonęła a nie wisiała nam ;) no i oczywiśćie na nogi też proponuję ćwiczyć żeby je ujędrnić.

No dokładnie myślę że brzuszki obowiązkowe. Kafetinka jak 3,5 kg w miesiąc z lekką dietą to bardzo ładny wynik. Ja mam wynik 2,5 kg też nie jest źle, tylko muszę dużo ćwiczyć żeby ujędrniać skórę. Ale że zmarszczek się trochę pozbyłaś to mnie zaskoczyło ;)

Gość skolowa
Jak skóra robi się chudsza i ladniejsza to człowiek od razu się lepiej czuje a przy tym i młodziej :D

Co prawda to prawda ale mi sie marzy płaski brzuch a nie taki sterczący ;/ smarszczek na narazie na szczęście nie zaobserwowałam u mnie ;)

wogóle jakoś tak przyjemniej się kobieta czuje jak jest szczupła, promienieje z niej blask. Jak się jest na diecie to ma się przeświadczenie że robi się dobrze dla naszego ciała i od razu wszystko wydaje się lepsze :)

Gość boni_ta
Cześć dziewczyny :) przepraszam, że tyle mnie nie było ale ciężki okres przed świętami. w końcu się zważyłam po więcej niż miesiącu i zrzuciłam 4 kg ale przybył 1kg bo ostatnio mam czas tylko na 2 posiłki dziennie. A jak u Was?