Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wstrętny babsztyl

NUTRI SLIM- używa/ł ktoś?

Polecane posty

nutriSlim to innowacyjny suplement diety wspomagający odchudzanie. Łączy w sobie unikalne właściwości trzech niezwykłych składników. nutriSlim jest wyjątkowym połączeniem egzotycznego kaktusa CactiNea oraz specjalnie dobranych źródeł błonnika NUTRIOSE i FOS. Składniki działają synergicznie, dzięki czemu nutriSlim jest szczególnie przydatny w walce ze zbędnymi kilogramami!

Gość melon1974
Hmm.. Właśnie kupiłam. Czego ja już nie stosowałam!!! Mam 10 kg do zrzucenia. Teraz poważnie zabrałam się do sprawy - zbilansowana dieta, duużo ruchu (aerobik, spinning, pływalnie) , L-karnityna i dołączył Nutri Slim. Sama jestem ciekawa rezultatów..

Gość ivona30
witam,używam nutri slim od tygodnia faktycznie zniknęło uczucie szaleńczego głodu i po tygodniu 1 kg mniej :)

Gość diablica z rogami
up up brał ktos to cudo??????

Gość boni_ta
Podbijam ponownie, ja dziś wzięłam pierwszą saszetkę. Rozpuściłam to sobie w szklance wody. Pirwsze wrażenie dobre bo smak dobry no i dość skutecznie zapełniło mi brzuszek bo nie czułam uczucia głodu. Czy stosowałyście to przez dłuższy czas i możecie coś napisać?

Ja stosuję dokładnie od 23 września, więc zaraz miesiąc będzie. Schudłam już 3 kg :D więc jak dla mnie rewelacja. Oczywiście ćwiczę przy tym i stosuję odpowiednią dietę.

Gość boni_ta
A w jakiej formie spozywasz, bo wiem ze mozna chyba do jogurtu jeszcze dodawac? 3kg to niezle jak dla mnie, tez by mi sie przydalo schudnac z 3-4 i bylabym zadowolona. Napiszesz jakie cwiczenia robisz? Chcialabym przy okazji wyrzezbic brzuch w szczegolnosci. Jak na razie nie stosuje treningu silowego, bardziej rozciagajacy na rozne partie miesni.

Ja codziennie na śniadanie jem jogurt albo mussli (na przemian) właśnie z nutri slim. Przed śniadaniem robię 100 brzuszków i na wieczór też, tyle że wieczorem włączam sobie muzykę i dużo skaczę, ruszam rękoma i nogami, taki a'la aerobik :P A jak oglądam na wspólnej to przez czas jego trwania kręcę hula hopem :)

Czy ten nutrli slim na prawdę jest taki dobry jak piszecie? A nie ma po nim efektu jojo?

Gość boni_ta
wiesz co no ja biore dopiero od kilku dni, nie wiem jak waga bo powiedzialam sobie ze sprawdze efekty dopiero po miesiacu. Natomiast to co moge na pewno potwierdzic to uczucie sytosci po tym. Co przeklada sie na nie podjadanie miedzy posilkami. Wiadomo że nie wynaleziono srodkow od ktorych sie chudnie nic nie robiac. Zawsze trzeba wlozyc jakis wysile, a co do efektu jojo, to mysle ze same jestesmy w stanie zadbac o to zeby sie nie pojawil. Trzeba tylko nabrac naprawde dobrych nawykow zywieniowych, ograniczyc cukry, przyjmowac to co dla organizmu jest niezbedne, troche sie poruszac. Ostatnio gdzies wyczytalam ze marsz taki intensywny w godzine spala ponad 500 kalorii, wiec nie koniecznie trzeba katowac sie na silowni :)

Ooo to nieźle z tym marszem, 500 kalorii to jest coś :D Ciekawe ile spala taniec w takim razie, bo te tancerki wszystkie takie szczuplutkie... Falka2 no ja na prawdę bym Ci polecała żebyś spróbowała, bo ja jestem bardzo zadowolona. I tak jak pisze boni_ta nie podjadzasz już między posiłkami, bo jesteś syta. Co do efektu jojo to nie powinno być, bo nutri slim jest wspomagaczem a nie odchudzaczem.

Gość boni_ta
rozumiem że pewnie chciałabyś żeby efekt był widoczny po krótkim czasie, ale z odchudzaniem ogólnie jest tak że trzeba się uzbroić w cierpliwość. Nie ma środka od którego od razu staje się szczupłym niestety, tak jak pisałam codzienny tryb życia kształtuje sylwetkę a nabranie dobrych nawyków może być kluczowe. Falka2 napisz czy od dawna się odchudzasz i jak starasz się dbać o ciało i organizm? Ja będe mogła napisać coś po miesiącu kuracji, myślę że to optymalny czas.

Gość Lillylka
Też jestem ciekawa rezultatów, dwa dni temu zakupiłam bo mieli na ten produkt dobrą cenę w Aptece za Grosze w łódzkiej manufakturze i zobaczymy. Stosuję go raczej jako dodatek, bo prócz tego lekka dieta i trochę ruchu, ale wiadomo, zima idzie i będzie z tym gorzej. Zastanawiałam się też nad bio-cla, bo normalnie jest drogie ale w aptece chyba mieli jakąś promocje i moglam kupic prawie o polowe taniej, ale zobaczymy, najpierw nutri sprawdzę.

Moje odchudzanie polega raczej na zdrowym jedzeniu, nie smażeniu a gotowaniu na parze, unikam tłuszczów i słodyczy i staram się jeść tak ok 1500 kalorii dziennie. A zaczęłam tak na początku października jak nie mogłam zapiąć się w spodnie. Chyba ostatnio za dużo pozwalałam sobie, ciągle jakieś pizze i fast foody.

Gość boni_ta
Ja też przestałam się mieścić w większość spodni, siedzacy tryb pracy, mało ruchu, zapychanie się tym czym się da żeby głodu nie czuć..no i w rok przybyło mi tu i tam :/ też postanowiłam się za to wziąć. Lillylka no pewnie że takie rzeczy trzeba stosować jako dodatki do innych działań :) Falka2 ja też unikam smażonych rzeczy, na razie średnio to idzie, ale myślę nad zakupem parowara, co powinno ułatwić sprawę. A co do ruchu to stosujecie taką codzienną aktywność jak bieg do tramwaju czy trucht z pieskiem na spacerku czy jakieś ćwiczenia stosujecie?

Dziewczyny słuchajcie, jeśli nie macie czasu zapisać się na basen czy siłownię to ćwiczcie sobie tak jak ja chociaż 30 min dziennie w domu. To też działa. Włączcie sobie muzykę czy jakiś film i do dzieła. Ruch to podstawa. A my niestety nie mamy na niego czasu.

Gość boni_ta
wiesz co brak czasu to zawsze jest problem, ja pracuje, studiuje i chodze na zajecia z tanca. Wracam do domu na 18, po powrocie też pracuje a jak nie pracuje to sie ucze i tancze...z checia poszlabym na basen ale nie ma kiedy. co do ćwiczeń w domu to robie ale nie do końca systematycznie, to jest taki problem że jak chodzisz na siłownie to masz większą motywację, wychodzisz z domu i musisz wykorzystać ten karnet który kupiłaś. A w domu to zawsze jest coś do zrobienia, wszystko rozprasza i odciąga od nawet pół godzinnych ćwiczeń. Dlatego zaczęłam szukać bezpiecznych wspomagaczy,które są dodatkiem do diety i tanca.

Ja myślę że jak chodzisz na tańce i jesz nutrli slim to na pewno zrzucisz parę kilo, w końcu tańczenie to niezły wysiłek jest. A ile razy w tygodniu masz zajęcia? Nie stawałaś jeszcze na wagę, co?

jakoś nie wierzę w te reklamowane w telewizji specyfiki... lepiej zaglądnąć do specjalistycznego sklepu z odżywkami i zdać się na poradę fachowców, w hellhound jest masa suplementów, bez problemu można sobie coś odpowiedniego dopasować. grunt to jednak pamiętać, że te tablety to nie czary mary, i bez ruchu oraz odpowiedniej diety niestety nie podziałają ;)

Gość boni_ta
Jak na razie chodze 2 razy w tygodniu po 1,5 h. I jak dla mnie to za mało :) ale na więcej na razie nie mam czasu. Jeszcze się nie ważyłam, zrobię to tak w połowie listopada. Na razie widzę efekt po spodniach, już mnie tak nie ściskają i nie opinają :)

Gość boni_ta
miodowocynamonowo ja z kolei nie mam zaufania do specjalistycznych odżywek i suplementów, po prostu słyszałam wiele opinii takich produktów których opisywane działanie przypominało mi działanie narkotyku. Drugą sprawą jest niekorzystne działanie tabletek na żołądek czy wątrobe (?). Nie ufam zbytnio tego typu rzeczom no i słyszałam też o przykrych konsekwencjach takich jak śmierć...ale nie wiem czy to prawda

Kurde to ja już nie wiem czy ten nutri slim jest zdrowy czy nie zdrowy czy jak? w końcu to też jest suplement tak?

Gość boni_ta
a co Twoim zdaniem oznacza słowo suplement, że coś jest nie zdrowe? wg wikipedii Suplement diety - dodatek, uzupełnienie diety. Są to poszczególne składniki żywności, substancje dodatkowe, gotowe produkty spożywcze oraz tabletki, kapsułki, proszki lub płyny, których spożycie, w uzupełnieniu zwykłej diety, przynosi dodatkowe korzyści zdrowotne. Suplementy dostarczają w skoncentrowanej formie składniki odżywcze lub inne substancje o działaniu żywieniowym lub fizjologicznym. Ich stosowanie sprzyja uzupełnieniu codziennej diety deficytowej w niektóre składniki mineralne czy witaminy. tylko jak czytam skład tych specjalistycznych preparatach np. Synefryna (jako niacynamid) "/ " Oktopamina (jako piroxyna HCI) "/ " Tyramina (jako niacynamid) "/ " Epigallokatechina - żel (EGCG) (jako piroxyna HCI) "/ " L-Theanina "/ " Ekstrakt Coleus Forskohli (forskolina, coleonol) Cytrat Choliny "/ " Betaina HCI "/ " Monofosfat Inositolu to kto mi powie co to wogóle jest, jedno opakowanie zawiera ok. 30 takich składników jak mam w składzie błonnik czy chrom to wiem że organizm uzupełniam w potrzebne rzeczy :)

Kurde jakie nazwy hehe :P suplement jest to uzupełnienie diety jak już napisała boni_ta, więc nie ma w tym nic niezdrowego czy szkodliwego.

No tak, troche na niedoświadczoną wyszłam, ale ciągle mi się miesza co dobre a co nie itd. Trzeba być ostrożnym jesli chodzi o zdrowie. Jeszcze jedno pytanie- ile kosztuje ten nutri slim i jak duże jest opakowanie? Tzn na ile porcji starcza?

Gość boni_ta
widziałam opakowanie chyba 21 saszetek, z tego co słyszałam można kupić pojedynczzo. A co do cen to na prawde różne, w internecie chyba najbardziej się opłaca kupić.