Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marrika23

Nietrzymanie moczu podczas stosunku!!?

Polecane posty

Witam. Od niedawna borykam się z pewnym problemem. Mianowicie, podczas intensywnych pieszczot partnera ( zwłaszcza palcami ) zdarza mi się popuszczać mocz :( Sytuacja nie pojawia się z takim nasileniem podczas pełnego stosunku ale niewykluczam że i wtedy wydziela sie niewielka ilosc;/;/ Zaznaczam że na codzień podczas wysilku fizycznego badz kichania czy śmiania się nie zdarza mi się coś takiego więc nie wiem czy problem może dotyczyć wysilkowego nietrzymania moczu?! Podczas zdarzenia nawet nie czuje że mimowolnie popuszczam mocz, dopiero po fakcie czuje ze przescieradlo czy tez koc są mokre ;] Jak dotąd partner nie sprawial wrazenia jakoby mu to przeszkadzalo, aczkolwiek sytuacje takie bardzo mnie krępują, czy ktoś spotkal sie z czyms podobnym? Czytalam o 'ograzmie moczowym' ale na dobra sprawe takie usikania wystepuja nawet przy braku orgazmu a duzym podnieceniu ;/;/ Prosze o rade

Gorąco wierzę w to, że to prowokacja, marna prowokacja :o Bo na ten temat pisano tu już epopeje i oby ich znów nie powielano :o😴

Żadna prowokacja. Owszem, widzialam kilka pdoobnych tematow jednak w wielu wiekszosc pisze o kobiecej ejakulacji a to przeciez nie to samo co nietrzymanie moczu ;]

skoro wiesz o czym piszesz to poczytaj lepiej i nie zawracaj głowy a tym bardziej nie śmiec :o