Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powinnam

do mezczyzn (kobet tez): co oznacza dla was cieplo kobiece?

Polecane posty

Gość powinnam

kiedys moj brat powiedzial, ze mi brakuje ciepla kobiecego moze troche mial racje, jestem raczej typem twardzielki, taki 'tomboy' ale mam fajnego chlopaka i nie chce zeby mu brakowalo 'ciepla kobiecego' dlatego pytam facetow: co dla was oznacza cieplo kobiece i w jaki sposob jest dla was wazne?

Gość powinnam
faktycznie porazajacy sam Miodek by sie przezgnal na widok tak odrazajacego bledu jakies bardziej inteligentne wypowiedzi?

Gość a gdzie włsciwie jeste ten
błąd bo ja go cholera nie widze....boże analfabetką jestem :o

Gość powinnam
a co jest nieinteligentnego w moim pytaniu (procz PORAZAJACEGO BLEDU)? chce poznac zdanie mezczyzn, co dla nich oznacza cieplo kobiece. poza tym nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi :p

Gość sama nie wiem co to takiego
niech sie mezczyzni popisza

Gość powinnam
a gdzie wlasciwie polknelam 'i' przy wyrazie kobiet w tytule. I zaraz sie hiena rzucila, ( z gatunku tych, co sie dowartosciowuja wytykaniem bledow).

Gość cieplo_________
kazdy to wie tylko nie potrafi tego zdefiniowac tak jak ja. bo wlasciwie nie wiem jak to opisac, cos co odroznia kobiete od mezczyzny w takim niefizycznym aspekcie. wg mnie cieplo kobiece przyrownalabym do delikatnosci, wrazliwosci, kobiecosci w romantycznym wydaniu, wdzieku... nie wiem jak to inaczej okreslic

Gość powinnam
cieplo wlasnie, tez mi sie wydaje, ze to nie jest tak latwo uchwytne i nie polega na manifestowanu konkretnych zachowan, to raczej 'wyplywa' z wewnatrz spontanicznie i otacza kobiete jak aura ale interesuje mnie szczegolnie zdanie facetow, jak oni to postrzegaja czy odczuwaja

Gość cieplo____________
wiaodmo ze faceci nie chca byc z zwiazku z babo-chlopem, nie mowie tu o wygladzie tylko o charakterze i zachowaniu, to oni maja sie czuc mezczyznami i chca kobiet ktore pozwola im sie nimi czuc. rownoczesnie kobieta nie moze sie zachowywac jak dziecko potrzeujace opieki. kobieta powinna byc pewna siebie, ambitna, kobieca, samowystarczalna ale jednoczesnie byc w tym delikatna, subtelna, wrazliwa, taka kobieca dojrzalosc :) faceci nie chca kobiety-kumpla, oni chca prawdziwa kobiete :)

Gość powinnam
no coz moze jak odswieze temat w porze popoludniowej odezwa sie jacys mezczyni, ktorzy wrocili wlasnie z uczelni albo pracy chyba tak zrobie poki co zmykam

Gość spytaj starszych

Gość powinnam
cieplo 'byc w tym delikatna, subtelna, wrazliwa, taka kobieca dojrzalosc faceci nie chca kobiety-kumpla, oni chca prawdziwa kobiete' no wlasnie,tylko, ze to sa takie ogolne okreslenia, wrazliwa, delikatna itd. dlatego szczegolne interesuje mnie zdanie mezczyzn, moze napisza jakies konkretne porownania kobiet, swoje doswiadczenia, odczucia itp.

Gość powinnam
lepsza pora no to odswiezam

Gość dzisiaj szczery
ciepła kobieta to taka, która nie uzywa wulgarnego słownictwa, potrafi mówic i mówi dobre rzeczy, przytuła sie, niczego nie wymusza, potrafi okzaywac swoje uczucia, nie kryje ich itd

Subtelna, wrażliwa, delikatna, empatyczna. Ay, to właśnie to. Nie przejmuj się autorko, coraz mniej kobiet przejawia te cechy, więc na pewno nie jesteś sama.

Gość powinnam
hmmm...wulgarne slownictwo, bardzo rzadko, ale niestety zdarzy sie czasami jak jestem mocno wkurzona przytulam sie dosc czesto no i niestety czasami wymuszam, glownie chodzi o prace domowe (np. jak ugotuje obiad to uwazam, ze on powinien pozmywac, a czasami sie ociaga..jestem za rownym podzialem obowiazkow wymuszam tez zbieranie skarpetek, bielizny z podlogi, brrr...nienawidze tego, i nie lubie zbierac za niego czy to dyskwalifikuje mnie jako kobiete ciepla? jedza ze mnie ale potrafie mowic dobre rzeczy okazywanie uczuc- teraz juz lepiej, ale dopiero po ok roku bylam w stanie powiedziec mu, ze go kocham

Gość powinnam
dzisiaj szczery - dzieki za odpowiedz czekam na wiecej meskich opinii

Gość powinnam
czy sa tu jeszcze jacys faceci?

Gość powinnam
pewnie topik jest nudny, za malo sensacyjny...

Gość powinnam
ale co tam podniose jeszcze raz

Gość olka b
to jest coś czego nie ma magda mołek, a ma hmm.. np. moze taka jola fraszyńska

Gość powinnam
dla mnie zadna z nich nie jest ucielsnieniem ciepla kobiecego ale skoro juz jestesmy przy postaciach z telewizji, to na mysl przyszla mi Anna Dymna..ona kojarzy mie sie z bardzo ciepla kobieta...jak myslicie?

Gość powinnam
nawet glos ma taki kojacy, cieply... calkowicie sie roznie od niej...jestem bardzo szczupla i nie wiem czemu, ale cieple kobiety kojarza mi sie raczej z bardziej kraglymi ksztaltami

Gość Misiaku
Kobieta opiekuncza, dbajaca, zyczliwa, dobra, wspolczujaca, kochajaca, romantyczna, delikatna... obraz matki z bajek Disneya. Przeciwienstwo 'babo-chlopa'.

Ciepła czyli czuła kochająca taka delikatna emanuje od niej dobroć i uczucie

Gość tyujyrhgtfrdc
ogladasz ten serial "majka" na tvn? matka glownego bohatera, michala jest wg mnie przykladem kobiety ktora emanuje kobiecym cieplem, jej delikatnosc, ruchy, wzrok, pelen lagodnosci usmiech czyni ja prawdziwa ciepla kobieta:)

Gość gość
hm....jak czytam to nie wierzę..że ciepła kobieta musi być taka czy inna....z niej ciepło emanuje...to się czuje , empatyczna...skromna a zarazem pociągająca fizycznie