Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaczuszkaa00

Pilne!!Wrocław!szukam osób z Grupą krawi AB Rh-,lub 0Rh-!!!

Polecane posty

Gość kaczuszkaa00

Gość kaczuszkaa00
pilnie szukam osob z Wroclawia lub okolic kuzynek mojej znajomej ma bialaczke i bardzo potrzebuje tych grup krwi jesli mozesz to pomoz!!!oddajac krew ratujesz komus zycie!!!nie badz obojetny,potrzebuje duzo chetnych osob!!! jak cos to piszcie na mojego e-maila klaudia13-1987@o2.pl

Gość DrMengele
Nie zaplacisz, nikt ci nie da (bo i po co?)

Gość kaczuszkaa00
to bylo bardzo madre...kazdy nawazajem sobie pomaga zeby uratowac tego chlopczyka a ktos tu takie rzeczy pisze wstyd!! tu nie chodzi o to zeby zaplacic !!! tylko o czyjas dobra wole!

Gość a co to za troll
drmengele to troll...nie przejmuj się też mam niestety 0rh+ powodzenia trzymajcie sie 🌼

Gość kaczuszkaa00
prosze piszcie!!!pomozcie!!

DrMengle jesteś wredny!!! Ludzie proszą o pomoc dla śmiertelnie chorego dziecka a ty się nabijasz! A co będzie jak kiedyś twoje dziecko będzie tak chore? Nie życzę tego nikomu. Do kaczuszkaa00: napisałam do Ciebie maila,pozdrawiam.

Gość ryniu2
tylko z Wrocławia? Ja jestem z Poznania mam 0rh-. Nie wiem,czy mogę już oddawać bo 1,5 miesiąca wcześniej urodziłam dziecko.

Gość ryniu2
przykre :( Jak to się mówi "Bóg nie rychliwy,ale sprawiedliwy" ?

Gość DrMengele
Doprawdy ?

Gość wasz bóg to rozwydrzony
dzieciak mający mrówczą fermę i zapewne rozgniecie niewiernych jak jakąś mrówkę :D

Gość DrMengele
Relanium dozylnie ?

Gość relanium dożylnie to Ty
se kurwa codziennie podajesz jak w lustro patrzysz :) :) :)

Gość marlenka241
ab- tylko ze nie z wrocka, jezeli moge jakos pomoc to napisz

Gość DrMengele
Nie potrzebuje lustra.

Gość Gorąca__Czekolada
Autorko, napisz koniecznie czy tylko osoby z Wrocławia. Ja jestem z Katowic, mam grupę 0rh-, jeżeli będzie taka możliwość chętnie pomogę.

Gość DrMengele
import-eksport.

Gość DrMengele
Moze byc inne miasto, jak sobie wynajmiesz firme ktora prowadzi transporty medyczne :D

Gość i wcale się nie dziwię
że nie potrzebujesz bo pewnie żeś kurwa wszytkie potukła. Znam ja takie cipy jak Ty. Dużo kurwa gdaczą bo na forum anonimowym są,a życiu no właśnie,a w życiu śmiech na sali :) jak nie potrafisz zdziro pomóc to się poprostu tutaj nie wypowiadaj. i przeczytaj kurwa wyżej co jest napisane " ciąża, poród, macierzyństwo....." więc wypad stąd szmato!!!!

Gość DrMengele
Siostro relanium i pasy, pacjentka wpada w histerie i bluźni.

Gość mądralo!!!
wcale nie potrzeba transportu medycznego właśnie dzwoniłam do punktu poboru krwi i wystarczy podać imię i nazwisko dziecka, skąd jest, w jakim szpitalu. Dzwonią do nich podają ile jednostek oddało się u nich w punkcie i tamci tyle jednostek przekazują dziecku. na miejscu można też oddać krew o innej grupie krwi i zamieniają. wiem to też stąd,że mój teść jak miał raka to w ten sam sposób otrzymał 2 jednostki krwi.

Gość rozwiazywacz
A nie jest tak, że każda krew jest ok, bo i tak idzie na wymianę ? Bilans musi sie zgadzać.

Gość marlenka241
wiec jak moge pomoc? czy jezeli jestem matka karmiaca moge oddac krew? mam a rh-

Gość DrMengele
Gdyby to bylo takie proste to juz by mieli 10 litrow krwi. Jak chcesz teoretyzowac to idz sie pobaw w polityke, bo niezle ci idzie.

Gość ryniu2
marlenka no właśnie ja też karmię mam 0rh-, jestem z innego miasta i niedawno rodziłam,więc nie wiem?ale też słyszałam,że wymieniają krew.

Gość ryniu2
drmengele a skąd ty to wiesz. ktoś podał,że dzwonił do poboru i co niby się tam mylą?

pewnie to zależy od tego ile jesteś po porodzie i jakie masz wyniki krwi... organizm potrzebuje czasu do regeneracji a wiadomo, że z kiepskimi wynikami nawet gdybyś nie była po porodzie nie wzięliby krwi... nie znam jednak szczegółów... tyle, że jednak byłaś pewnie szyta a po każdym zabiegu chyba co najmniej pół roku nie można krwi oddawać :-( smutne ale jednak... ja mam a rh- :-(

Gość marlenka241
jezeli karmienie nie jest przeciwskazaniem to moge pojsc i oddac krew tylko za bardzo nie wiem gdzie i nie znam danych maluszka zeby mogli mu krew przekazac, biedne malenstwo. trzeba byc dobrym czlowiekiem i dzielic sie bo nei wiadomo co spotka kiedys nasze dzieci i czy my nie beddziemy potrzebowaly takiej pomocy