Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamelka1234

Panny z dzieckiem- dyskryminacja w rekrutacji przedszkolnej

Polecane posty

.....może niezbyt precyzyjnie się wyraziłam, Bo bardziej chodziło mi o brytyjki, ale nie ważne. Bardziej w tej całej sprawie denerwuje mnie fakt,że o całościowo rozumiany proces'tworzenia dziecka' nie zaleznie od genezy jego powstania obwiniane są kobiety.To kobieta jest napiętnowana społecznie gdy zajdzie w ciążę......bo facet spodnie zapnie i na alimenty sie wypina. Tak samo jak mężczyzna z bogatym katalogiem kochanek jest traktowany z pobłażaniem, przez kumpli od piwa nawet podziwianym....ale na odwrót gdy to kobieta miała kilku partnerów, to sprawa wyglada inaczej k''wa d''po dajka itp To mnie chyba najbardziej wkurza, cała reszta w ogóle dyskutowana być nie powinna, bo to ułomność państwowej administracji, przerost biurokracji i szukanie oszczędności na obywatelach.

Gość sakasa
Suka nie da- pies nie weźmie

sakasa-Kynolog się znalazł...zaprezentuj się na dogomanii ze swoimi przemyśleniami, powodzenia życzę.

Gość sakasa
Dogomanii nie odwiedzam. Na tym forum idealnie pasuje :P

Gość wiesz coooooooooooooo
ok nirminbelle ,zle zrozumiałam Wygladało jakbys atakowała Polki Nie wazne Duzo jest prawdy i madrości w tym co piszesz