Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka niska beznadziejna..

jak odegnać myśli samobójcze?

Polecane posty

Gość brzydka niska beznadziejna..

....................

Gość ale masz fajny nick
dobierz sie w pare z Brzydkim Niskim Beznadziejnym :P

Gość i teraz uwaga drodzy panstwo
nie jest to łatwe, też mam ten problem :OP

Gość Matiii2333
tez mam takie mysli, mam bardzo niska samoocene, wszystkiego sie boje, a najbardziej wychodzic do ludzi, jestem samotnikiem, malomownym, mam tylko jedno marzenie - byc pewnym siebie, wygadanym, niestety tylko patrze z zazdroscia na rozmownych kumpli ktorych wszyscy lubia i wiem ze nigdy taki nie bede, to mnie dobija, ale mimo ze rozmyslam sobie nieraz co by napisali w gazetach jak bym sie zabil przez moja znienawidzona niesmialosc, kto by po mnie plakal, ale nie zrobie tego, nie mam odwagi, no chyba ze moja frustracja osiagnie apogeum, nie lam sie, ja lubie niskie drobniutkie dziewczyny

Gość a moze bys zasiegla jakiejs
porady psychologa? wiem ze to pojebana rada ale czasem warto naprawde!! poczytaj jakies ksiazki min. potega podswiadomosci . JM. wiele jest szczescia w zyciu, zacznij wiec sie nim cieszyc powodzenia

No ja jakoś nie lubię rozgadanych facetów ;/ więc chyba rzczywiście masz kompelsky, po co masz mówić na siłę? Nie chcesz nic powiedziec, to nie mówisz i tyle. Chyba, ze chcesz ale się wstydzisz otworzyć buzi ;/