Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppestka

Co myślicie o miłości ludzi,których uczucie zaczęło się od nienawiści?

Polecane posty

Gość ppestka

Odkąd się znali mocno się nie cierpieli.Dopiero z wiekiem coś zaczęło się między nimi zmieniać. On w końcu się w niej zakochał.Czy jest szansa na love? Ona jego też kocha...podkreśle...

Gość z kobiecej strony
dla mnie dziwne..

Gość nie ta jedyna
był kiedyś taki film : zaczeło się od tego że on ją zgwałcił a potem sie w sobie zakochali.... to już extreme nie oglądałam tego ale dla mnie to niewiarygodne -> nierealne...

Gość gryczka
Może nie od nienawiści, ale od niechęci i wzajemnej irytacji. Znam taką parę. Najpierw się nie lubili. Potem jakimś cudem wylądowali chyba w łóżku, a przynajmniej były jakieś macanki. No i zostali parą. Są już razem ładne 7 czy 8 lat :-)

Gość z kobiecej strony
To nie była nienawisc. Bo jak sie kogos nienawidzi..to sie mu zyczy zle..msci się na nim.. więc..ich zachowanie wynikało raczej z irytacji...:::podobasz mi sie i nic nie robisz...więc sobie docinali itp..

kobiety to niepoprawne romantycznki, walczą z facetem i go nienawidzą dla idei, a facet jak walczy z kobietą jest nią poprostu zainteresowany. Inaczej dawno olałby sprawę.

Gość nie ta jedyna
bo kobieta najchętniej zabiła by wszystkich facetów na ziemi ale za jakiś czas zaczęłaby się rozglądać czy czasem jakiś nie ocałał ;)