Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdfew

...czy zgodzicie się z tym że...

Polecane posty

Gość fdfew

przytoczę przykład "Mężczyzna w towarzystwie, który patrzy na jedną tylko kobietę, lub na jedną tylko nie patrzy, nasuwa te same podejrzenia" ...

Gość z kobiecej strony
tak:) że mu się podoba:)

Gość fdfew
to co zrobic żeby w koncu spojrzał?:D albo zeby patrzał częściej?:D

Gość fdfew
może nie rzucac od razu, ale powiedzieć coś żeby tego nie robił:P jakiś uszczypliwy tekst

Gość psssssssssssssssssssst...
rob do niego podchody, czesto go omijaj prowokujac( niby przypadkiem lub w innym celu), ale nie patrz na niego, badz zalotna :)

Gość fdfew
ale on jest tak mega nieśmiały... wiem ze mu się podobam, ale.. kiedys siedzielismy we trójke ja on i moj kolega (wtedy sie poznalismy) prawie nic nie mowił, tylko czasem zerkał... i nic, mój nr. gg też ma i nic nie zrobi..

Gość fdfew
leśnysłodziaczek: powiedzialas i co? nie zamierza tego zmieniac? zreszta nie ten to inny:) teraz ty sie zacznij oglądac:D

Gość furgonetka
hehe ja własnie ostatnio tak wyrwałam faceta, spodobaliśmy sie sobie w klubie, ja jak przechidziłam obok niego to spoglądałam...on też...ale nie podchodził...no to ja poszli z kumpalmi na parkiet to z kumpelą zajęłyśmy ich kanape ...ni i zaczeła sie rozmowa.... teraz juz podobna jest we mnie namaxa zakochany i pisze non stop hehe i mysli ze wtedy to był zbieg okoliczności ze tam usiadłyśmy;)

Powiedziałam i dupa, nadal to robi :] ja nie mam za czym się oglądać, ale czasami już ściemniam na siłę:] co nei zmienai faktu, że on się ogoląda i że musimy się pożegnac, ale dzięki :]

to tym bardziej go kokietoj. ja tez musialam wziac sprawy w swoje rece z moim facetem :P pozniej sie przyznal, ze myslal, ze nie ma u mnie szans :D ja tez wiedzialam, ze mu sie podobam, ale ile mozna czekac :P

Gość fdfew
ale my sie nie widujemy w klubie, tylko raczej jak jedziemy do szkoły:D wiec co? bede go potrącac codziennie niechcacy:D:D:D

Gość fdfew
leśnysłodziaczek: skoro tak jest jak piszesz, to nie warto dalej sobie psuc nerwów:) predzej czy pozniej pewnie byscie sie rozstali, lepiej predzej:) ale pamietaj ze nie każdy tak ma:D pewnie większość ale sa wyjatki:) i takiego znajdz ;) powodzenia:)

LeśnySłodziaczek nie bardzo wiem, co moge Tobie poradzic. jedno mi sie tylko rzuca na mysl. zrob sie na bostwo i rozkochaj na nowo. jesli nie da rezultatu- przykro mi, trafisz na swojego :)

Gość furgonetka
ten z klubu nawet nie wziął numeru wtedy.... mówił ze potem żałował, ale spotkaliśmy sie jakoś po 3 tyg znowu, i oczyiwście tylko się szczeryzł, ale że stał już metr ode mnie to podeszłam mówiać" co mnie nie poznajesz?' i sie zaczęło

Gość fdfew
psssssssssssssst: a ten twój potem się rozkręcił jakos bardziej? czy nadal taki raczej niesmialy typ?:D

Gość fdfew
furgonetka: tylko ze ja bym sama nie podeszła kurcze chyba bym się nie przemogła... mogłby się chociaż usmiechnąccc! bym wtedy może sie odważyła:D a tym swoim sterczeniem i zerkaniem raz na rok tylko mi sie bardziej podoba:)

Dzikie za rady, ale wybacz pssttt z twojej nie skorzystam :D mam taki charakter, że się nie narzucam, i nie bede sie dla nikogo zmieniać, bo nie obchodzi mnie jak dla niego wyglada bóstwo :D