Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak sie pytam inneee mamy

Jak wyprawic urodziny dziecka?Jak to u was wyglada?

Polecane posty

Gość tak sie pytam inneee mamy

za 2 tyg. moj synek konczy roczek.Chce urzadzic urodzinki dla rodziny.Co przygotowac?Czy sam tort i ciasti i kawa???????

U mnie zaprosiliśmy najbliższą rodzinę wyszło 12osób.Był tort specjalnie zamówiony ciasto,sałatka coś żeby zjeść posiedzieć,pogadać.

1 urodziny córci- tylko my i chrzestni i koleżanka z kafeterii z mężem i synkiem :D:D:D Zrobiłam tort i soczek, kawa herbata i tyle. 1 urodziny synusia- cala rodzina, ale też tylko tort, kawa i herbata 2 urodziny córci cala rodzina i wielka impreza bo akurat wypadły w Wielkanoc wiec potrawy na ciepło i zimno itd teraz będą 3 córci za 3 tyg i robię tylko tort i zapraszam dziadków, chrzestnych, pradziadków i nasze rodzeństwo * pisząc "cała rodzina" miałam na myśli jakieś 35 osób :) Zawsze są baloniki, serpentyny i inne pierdółki bo to fajnie wygląda i dzieciaki się z baloników cieszą :)

U mojej córki na roczku też było trochę balonów tak dla dekoracji. Do jedzenia coś na ciepło i na zimno. Jakieś sałatki itp, pieczone różne mięsa, krokiety i coś tam nawet nie pamiętam co. Byliśmy my rodzice, chrzestni, dziadkowie, szwagierka z chłopakiem i kuzyn z dziewczyną. Urodziny zaczęły się koło 15 po drzemce córki i trwały jakoś do 22, z czego my ( ja z partnerem)i z kuzynem i dziewczyną posiedzieliśmy już sobie troszkę dłużej ;)

Gość Gorąca__Czekolada
U nas zawsze jest masa balonów, które syn uwielbia :) Kolorowe czapeczki, słomki, papierowe talerzyki z postaciami z bajek. W ostatnie urodziny były akurat z bajki cars. Dla dzieci kolorowe kanapki z uśmiechami itp, ciasteczka, slodycze. Ogolnie tort, kawa, herbata. No i oczywiscie cieple danie, salatki plus zimna plyta. Na urodzinach zazwyczaj jest u nas ok 15-20 osób.