Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onjestzajebistyxddddddddd

Moja dziewczyna ma zarośniętą pizdę jak ją namówić zeby zgoliła pomóżcie!!!!

Polecane posty

Gość ten co założył temat
to przecież dziecko jest, może czternastoletnie, maksimum szesnastoletnie :O podkreślam, dziecko.

Gość gość
a mi urolog zabronił depilować cipkę ze względu na nawracające infekcje pęcherza... na początku nie wierzyłam że to pomoże, ale o dziwo pomogło... a facet jakoś się przyzwyczaił, nawet teraz sam mówi że gołe cipki są przereklamowane

Gość Eda612
Ale prymitywny temat. Jak faceta podnieca tylko łysa dziecinna cipka to ma coś z pedofila. Rozumiem urozmaicenia typu np. wzajemne ogolenie się, przycinanie. Ale jak facet jest w stanie podniecić się tylko dziecinną cipką to uważajcie lepiej na takiego.

Gość gość
przesadzasz, to ja ten co sam lasce zgolil wloski wiesz dlaczego to zrobilem? nie ze mi sie podobaja lyse cipki ale zebym mogl bez przeszkod lapczywie cale krocze brac do ust i calowac cala okolice, ssac jak widze cala zarosnieta, to nie bede rozmawial o wycinaniu wzorkow tylko najpierw chce cala lysa zeby nie robic niepotrzebnego problemu osobiscie wole z paskiem albo zarosnietew u gorze ale na dole lyse, i lysy tyleczek bo tak wygodniej, chce ssac, calowac, lizac d**e i cipe i nie ma to nic wspolnego zeby cipka wygladala jak u dziecka!

Gość gosc gosc
drodzy panowie zauwazcie ze zeby sie ogolic potrzeba czasu na to i niezlego wygimnastykowania. to niejest tak latwo jak ogolenie brody.a tak wogole przewaznie tak jest ze facet chce zeby laska byla ogolona a sam sie nie goli....

Gość gość
wiem że On woli ogolone - spytałam ;) ale nie robi problemu jeżeli nie jestem ogolona na "zero" i do gościa powyżej nie nie pozwoliłabym aby On mnie ogolił zbyt intymne ;)

Gość gość
ja tam bym pozwolila jezeli bylabym z nim bardzo blisko. ja bym sie nie meczyla tylko on :D

Gość Eda612
Do tego co zgolił dziewczynie- spokojnie, to nie była jakaś osobista uwaga do Ciebie.

Gość gość
"Jak faceta podnieca tylko łysa dziecinna c*pka to ma coś z pedofila." A jak go podnieca zarosnieta, to ma cos w sobie z zoofila? Jak lubi kobiety z krotkimi wlosami i malymi piersiami, to znaczy, ze lubi malych chlopcow? Jak cipka doroslej kobiety moze kojarzyc sie z dzieckiem?

Gość Eda612
"Nie wszyscy pedofile muszą realizować swoje preferencje poprzez realne kontakty seksualne z dzieckiem. Ich aktywność może ograniczać się do fantazji erotycznych. Mogą również realizować swój popęd zgodnie z preferencjami, dobierając sobie na partnerów osoby dorosłe, ale z cechami dziecięcymi (niski wzrost, płaskie małe piersi, skąpe owłosienie łonowe itp.)" Aczkolwiek podkreślam, że nie była to osobista uwaga do nikogo. Dobranoc.

Gość Eda612
"Nie wszyscy pedofile muszą realizować swoje preferencje poprzez realne kontakty seksualne z dzieckiem. Ich aktywność może ograniczać się do fantazji erotycznych. Mogą również realizować swój popęd zgodnie z preferencjami, dobierając sobie na partnerów osoby dorosłe, ale z cechami dziecięcymi (niski wzrost, płaskie małe piersi, skąpe owłosienie łonowe itp.)" Aczkolwiek podkreślam, że nie była to osobista uwaga do nikogo. Dobranoc.

Gość ona 41
Musisz ładnie nazywać dziurkę, bo jak będziesz mówił p***ę to nie tylko nie zgoli ale raczej napewno wymieni faceta.

Gość gość
Dlatego mowie, ze czlowiek musi byc piedolniety, zeby mu sie cokolwiek seksualnego kojarzylo z dzieckiem.

Gość gość
ja tez mysle ze ktos komu kojarzy sie lysa cipka z pedofilia musi byc p*****lniety jesli kobieta oburza sie na propozycje faceta by tam sie zgolila, i kojarzy sie jej to z pedofilia a facet po prostu chcialby ja tam namietnie wycalowac nie nalykajac sie przy tym klakow to ja nie mam pytan, jak najdalej od takiej powalonej kobiety pewnie to taki sam typ ktory powie ze facet to gej gdy mu sie spodoba wsadzanie palca w tylek, badz wspomni o sexie analnym