Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowa kupiła nam mieszkanie

Problem z teściową!

Polecane posty

Teściowa dzisiaj powiedziała nam że kupiła nam mieszkanie. Spytałam się ilu pokojowe, a ona powiedziała że dwa pokoiki z kuchnią. Wkurzyłam się bo liczyłam że będę miała mieszkanie w którym są 4 pokoje, łazienka z toaltą oddzielnie i kuchnia, takie jakie widziałam u swojej kuzynki. Teściowa powiedziała mi że nie powinnam jej robić łaski bo jest na odwrót. I jeszcze powiedziała że powinnam jej podziękować.

Gość sdez
czy to jej obowiazek? kupila wam mieszkanie to jestjej dobra wola.

Gość btb
ty debilko ... ciesz sie ze wogole ci kupila ... głąbie

Obowiązek nie, ale skoro już się zaoferowała, a kobieta ma forsy jak lodu to myślałam że będzie ją stać na lepszy podarunek. A nie wysyła nas z małym dzieckiem do małej klitki a do tego stroi głupie komentarze.

Gość nnnnnb
własnie mądre. to ty jestes pusta

Gość nnnnnb
POWINNAŚ JEJ PODZIĘKOWAĆ !!!!!

Gość rettyyy
autorka jest nienormalna albo to podszyw takiej to bym nic nie kupiła no może cegłówkę

Nie jestem pusta, po prostu gdy ona powiedziała że kupiła nam mieszkanie to liczyłam na coś lepszego. Dwa małe pokoje, do tego małe dziecko. Jak my sobie poradzimy z mężem, a teściowa zrobiła to specjalnie bo nie chce zajmować się naszym dzieckiem.

Gość DDDDDFDFDF
PROWOKACJA

Gość rettyyy
a kuzynce to ona kupiła te cztery pokoje???

Gość rettyyy
a ile metrów???

PROWOKACJA, bo która tesciowa kupiła by mieszkanie? Dowcipniś -prowokator.

Gość DDDDDFDFDF
prowokacja

Nie nalatujcie tak na mnie! Moja teściowa miała pretensje że mieszka z nami, że zajmuje się naszym dzieckiem aż w końcu postanowiła że kupi mieszkanie. No i kupiła, 30 m2, pokoje są bardzo malutki, toaleta i łazienka są w jednym pomieszczeniu,a kuchnia bardzo mała. Umeblować musimy mieszkanie z własnej kieszeni. Bo teściowa nie da nam ani grosze, licze na to że mój mąż jeszcze ją przekona by dołożyła się do mebli.

Boże!!!!!!!!!!!!!!!! ja bym się cieszyła jakby mi ktos nawet kawalerkę kupił, teściowa ma kasy jak lodu?? bo zarobiła! może tesz bys nad tym pomyslała

Ja i mąż pracujemy. Ja pracuje w warzywniaku za 800 złotych miesięcznie, mój mąż też ma marne zarobki a teściowa karze nam z własnej kieszeni mieszkanie urządzać. A mieszkanie kupiła specjalnie, bo nawet się z tym nie kryła, ma dość mieszkania z nami.

Gość flatka
Oj, no to faktycznie wredna teściowa. Specjalnie Wam to mieszkanie kupiła, bo chce się wykręcić od obowiązku, jaki ma każda babcia. I kto się teraz zajmie Waszym dzieciątkiem? Czy ona myśli, ze to przyjemnie mieć toaletę i łazienkę razem? I co sobie myśli? Że na podłodze będziecie spali? Meble naprawdę powinna Wam kupić.

Gość czuje wiosne
no ale to wy sobie zrobiliście dziecko a nie ona i to WY powinniście mu zapewnić mieszkanie itd.

Teściowe często maja bujna wyobraźnie. da taka jedna z drugą na jedna rate kredytu i rozgłasza, ze sprawiła mieszkanie....oj wyobraźnia nie zna granić...

Rada : Nie bierzcie ani złotówki nawet na jedna rate kredytu, bo wasza perełka tesciowa rozgłosi światu, że "KUPIŁA WAM MIESZKANIE." Wiem cos o tym.

Teściowa już nam kupiła to mieszkanie, nie ma żadnego kredytku. Ale nie wie że mieszkanie jest za małe na 3osobową rodzine, nie wie też o tym że pasowało by też żeby dała na meble, na kafelki do łazienki. Potrzebna są też urządzenia jak pralka, lodówka czy telewizor. O tym to już kompletnie nie pomyślała.

Źle zrobiłas że wzięłas bude od teściowej . Okropnie!

A jakbym nie wzieła to co? dalej byśmy mieszkali u niej a ona by wypominała że nie mamy pieniędzy, że mieszkamy u niej. Ona ma pieniądze, jest prawdziwą kobietą interesu ale jest pazerną babą która nie wie jak należy postąpić.

Jeszcze chces graty? Ja przed laty wzięłam kredyt Mm i kupiłam meble , oraz AGD. Ona nam dała jaką skwote też na jedną czy dwie raty kredytu . Teraz mówi do męża , ze ma wkład do naszych gratów. Nawet drobne kwoty moga wyjsc bokiem, nie warto brać ani złamanego grosza.

Te Pare groszy wypomniała męzowi, a pomyśl, co zrobi Twoja teściowa jak kupiła Ci wszytsko. Nie zazdroszcze!

Lepiej iśc do przytułku niz wziąć złamany grosz od kogoś Ale jesli to prawda , to Ci nie zazdroszcze ale głęboko współczuję.

A co?? a ona nie ma żadnych obowiązków. Skoro już kupiła mieszkanie to powinna je również umeblować.

Jestes szurnieta? Ona nie ma żadnych obowiązków. Kiedys CI to wypomni. Słac jej to wsyztsko i nie bierz juz niczego od niej