Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teściowa kupiła nam mieszkanie

Problem z teściową!

Polecane posty

Ona tego nie robi dla mnie, nawet nie dla mojego męża, ale dla swojej wnuczki. Chyba należy się mojej córce coś od babci, skoro jej babcia nie chce się nią zajmować. Teściowa woli marnować swój czas na spotkania z koleżankami.

Gość czuje wiosne
Twoja teściowa nie ma ŻADNEGO obowiązku zajmować się TWOIM dzieckiem ani go utrzymywać. KONIEC I KROPKA.

Gość mimiiiiiiiiiiiii
Wiecie co pierdoly piszecie! Moja przyjaciólka też dostala taki prezent w starej walącej sie kamienicy z kredytem 10,000 zł na remont, który zrobiła teściowa i ktory potem musieli splacać. Sory ale dobra wola kończy się w momencie myśli ale nie wyboru bo nigdy nie wiadomo ile dzieci kto bedzie chcial miec , jakie ma priorytety itp. to jest narzucanie a nie prezent! Pozdrawiam i życzę ślinej woli.

Oj, widze, ze jestes durna, ja od swojej wziełam na jedna czy dwie raty i do tera zżałuje. A Ty wsyztsko chcesz gotowe? Wyrazy współczucia. Kiedys Ci to WYPOMNI. Niczego nie musi robic dla nikogo. Mąz mówi, bo ja nie słyszałam, ze mu moja tesciowa wypomniała. Spadam spać. jestes chyba ...tentego...

Gość marne prowo
-100/10 Jeśli to prawda to co ma powiedzieć x młodych małżeństw, którym rodzice nie dadzą mieszkania??? Tylko wszystko na kredyt??? Samo mieszkanie kosztuje mas kasy!!!!!! Teraz już wiem, dlaczego pracujesz w warzywniaku :D BO JESTEŚ kretynką!!!!!!

Moja teściowa powinna wziąć pod uwage to że jej syn i jego żona mało zarabiają!!! Ona od tego ucieka, mojej córce kupiła kilka razy jakieś zabawki, ale żeby jakieś ubranie to już nie. Kiedyś jej sugerowałam że widziałam ładne buciki to sugestią odpowiedziała mi żebym jej sama kupowała ubranie.

Mojemu synowi NICZEGO DO UBRANIA nigdy nie kupiła tesciowa i jakos zyje bez takich podarunków.

Gość czuje wiosne
"Kiedyś jej sugerowałam że widziałam ładne buciki to sugestią odpowiedziała mi żebym jej sama kupowała ubranie." i tak trzymać, widać mądra kobieta z tej Twojej Teściowej ; )