Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Luczinda

kobieta sama przy barze w pubie.

Polecane posty

Gość Luczinda

faceci, co myślicie o atrakcyjnej, młodej kobiecie siedzącej samotnie przy barze, popijającej od czasu do czasu drina?

Gość kkkkkkkkkkkkkkuta
mysle ze taka kobieta czeka na kogos

Gość kkkkkkkkkkkkkkuta
ale to nie jest raczej material na zone niestety

Gość Luczinda
a jeśli siedzi tam sama od dłuższego czasu, nie spogląda na zegarek, ani na telefon..?

Gość kkkkkkkkkkkkkkuta
tym bardziej jest podejrzana....no bo czy wypada żeby kobieta sama chodzila po pabach? jestem facetem i nigdy sam na piwo czy drinka nie szedlem :o

Gość zielona_fala
masz rację MaximumMinimum

Gość Luczinda
nie mam koleżanek, bo niestety z żadną kobietą nie nadaje na tych samych falach... nie kupuję ciuchów na bazarze, nie umiem robić tipsów i nie mam faceta, a większość dziewczyn, które znam rozmawia między sobą głównie o facetach. dlatego pomyślałam, żeby zjawić się w barze (w celach poznawczych) wypić drina, jeśli nikt mnie nie zaczepi to pogadam z barmanem, zorientuje sie, kto bywa w takich miejscach i w zasadzie nic chyba nie strace. ;)

Byle nie za duzo tych drinkow bo nie bedziesz miala okazji kogos poznac :D

Gość pseudoooooooooooooooooooo
też nie dogaduję się z laskami, to wszystko są jakieś rozmowy o niczym, glupie ploteczki, do tego o niczym. Już mi się nawet na piwo nie chce z żadną kumpelą wychodzić, bo mnie nudzą. Ech xD

Gość Luczinda
dziękuje za otuche :D z drugiej strony mam lekką "obawe", bo nie lubie po 21 wracać sama do domu.. ;)

Gość pseudoooooooooooooooooooo
*miało być: do tego nudne

Gość Luczinda
piwa nigdy nie piłam i nie zamierzam. ;) wole jakieś winko, szampan albo drink, ewentualnie whiskey i to bardzo rzadko, wręcz okazjonalnie. ;) generalnie chciałabym kogoś poznać, a wiem że są takie puby w sąsiednim mieście, w których bywają fajni ludzie na poziomie. :)

Gość Luczinda
dziewczyny obgadują wszystkich jak leci :D zawsze można usłyszeć krytykę na swój temat - plotkę, którą powieliło kilkadziesiąt dziweczyn aż w końcu trafia do osoby, ktora jest obiektem obgadywania ;) miałam taką historię w zeszłym roku, że umówiłam się z chłopakiem, po czym dodał mnie do znajomych na NK. moja koleżanka sprzed wielu lat napisała do niego wiadomość, żę ma na mnie uważać, ale nie może napisać dlaczego :D - zapytałam ją, o co jej chodziło i stwierdziła, że on ją źle zrozumiał, bo ona miała coś innego na myśli. inna napisała kiedyś mojemu facetowi anonimowy list, w którym poinformowała go, że niby go zdradziłam z bardzo nieatrakcyjnym kolegą(którego lubie) - oczywiście było to wstrętne kłamstwo, a chłopak wziął moją strone.. jednak po tych(i paru innych) przykrych doświadczeniach z zazdrością, zakłamaniem i fałszywością kobiet.. nie chce mieć przyjaciółki. mało to w życiu historii, w ktorych najlepsza przyjaciółki odbijają sobie facetów? ;)

Gość entschuldigung czy costam
kobieto, tez tak myslałam, poki bardziej z kolegami się nie pozadawałam, bo na roku było tylko kilka dziewczyn faceci to są dopiero tacy plotkarze, że masakra, zawistni tez potrafią byc nieźle, niestety

Ja czasami lubie wyjsc sama do pubu, wypic piwko, posłuchac muzyki, pobyc tak po prostu sama ze soba :). Z poznaniem kogos pewnie nie bedziesz miec wiekszych problemow- do mnie praktycznie zawsze ktos sie probuje dosiasc. I musze przyznac że zdarzyło mi sie poznac kilku naprawde fajnych facetow z ktorymi swietnie moglam pogadac o wszystkim, czesto o dosc powaznych sprawach.

Gość Luczinda
licze na to.. :D w przyszłym tygodniu spróbuje ;) jak będzie ładna pogoda to wyskocze w jakimś fajnym ubraniu :D

Sprobuj :) naprawde fajnie tak pogadac czasami z kims obcym o praktycznie o wszystkim. Przynajmniej ja lubie po prostu poznawac ludzi Tylko pamietaj żeby na siebie uwazac.

Gość kabel do wtyczki
mi sie podoba ta opcja , piękna kobieta sama przy barze - zawsze to lubiłem , to jak zaproszenie do rozmowy :P

Też mam ten sam problem ,a mianowicie brakuje mi znajomych i właśnie myślałam żeby wybrać się sama jednak perspektywa bycia tam samej trochę mnie przeraża bo co tam można robić samej siedzieć pić piwo i gapić się w sufit?

Gość gość
Zdradzę Ci sekret, większość ludzi ma w d***e kto siedzi przy barze, czy jest sam i ile ma lat