Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana kompletnie

jakie symptomy swiadczą o zdradzie męża

Polecane posty

Gdy wraca uśmiechnięty i szczęśliwy, a w domu czepia się drobiazgów, zamyślony, nieobecny. Zapytałam wprost, było mi o tyle łatwiej, że wiedział, że mnie nie można łatwo oszukać, bo jestem wyczulona na kłamstwo - taki szósty zmysł.

Gość to ci powiem
zamyslony nieobecny wszystko mu jedno albo się wkurza o byle głupstwo wydłuzyły mu sie czasy ciągle po coś jedzie na miasto pilnuje telefonu, ma blokade kalwiatury albo drugi numer bardzo duzo pracuje unika seksu

Mój wyłącza telefon jak wchodzi do domu, kłócimy się o drobnostki:o Zero sexu od pół roku, niby ma problemy:oz tymi sprawami....

Seriale też ogląda, ale już odkąd jesteśmy małżeństwem.

hehe możesz śmiało zmienić męża :) Ale zamiast domysłów to się go spytaj porozmawiajcie przecież jesteście już dorośli :)

jedna mała m-> a jak zapytałas w prost, tzn jak to zrobiłas i co on zrobił. Ja nie wiem jak wprost wywalić co mi lezy na wątrobie.

MaximumMinimum-> wiesz gdyby to było takie proste:( Powiedzieć wprost, i tak sie wyprze.

Gość to ci powiem
potarganych włosów moj nie miał, bo nie miał czego miec potarganego:)

Mój nie ma włosów, więc ten symptom odpada:D

Możesz przypalić głupa i jak wejdzie do domu to z poważną miną spytaj się "kim ona jest i czemu z nią się obściskujesz na mieście"

Gość to ci powiem
jak zapytasz wprost to się wyprze na bank. faceci to straszni tchórze. mój się wyparł. bardzo chciał z nią być i nie wiem dlaczego mnie kłamał:o

Słuchajcie licze na szczere podpowiedzi, nie róbie sobie "jaj" bardzo mi zależy, nie chce życ z kims kto mnie robi w ciula:o

Powiedziałam, że widzę, że jest kimś zauroczony, że to aż się z niego wylewa, że wraca uśmiechnięty i szczęśliwy do domu, a mnie się czepia o błahostki i że ma mi nie wstawiać bajek, bo przecież wie, że mnie nie potrafi oszukać. Popatrzył na mnie, pomilczał i przyznał się.

Gość to ci powiem
maximum niekoniecznie obściskują się na mieście

Gość to ci powiem
myslisz, że nie są szczere?????? załoz mu podsłuch w aucie, przekonasz się.

MaximumMinimum-> on na 100% przegra głupa i zrobi ze mnie debilkę,że sobie coś wymyslam. Ja utrzymuje dom, on mi kasy nie daje, a powinien zastanawiam, sie gdzie ta kasa którą zarabia, on tłumaczy, że idzie w naprawę samochodu, ale ja wiem, że mnie buja:o Jak mu to udowodnić, jak zagrać,żeby wykryć,że blefuje

to ci powiem-> ile ten podsłuch kosztuje, gdzie sie to zamawia i jak montuje?

Jak jesteś z większego miasta to może jakaś agencja dedektywistyczna :) albo jakis zufany przyjaciel niech zobaczy jak on spędza dzień :) W ostateczności pożycz samochod od kogoś żeby nie poznał i pojeździj za nim :)

MaximumMinimum-> co mi powie, gówno mi powie:o nie wiem jakie są symtomy, co mam obserwowac, na co zwracać uwagę, wiem jedno,że kasy mi nie daje, bo non stop rzekomo dokłada do auta, wiem,ze ja utrzymuję dom, na co jeszcze zwrócic uwagę...wyłącza telefon w domu, a jak ma włączony, to nieodbiera, bo niby nie zna numeru...to co, mam odbierac jego służbową komórkę, to trochę chamskie:o

Taaaaaaak agencja detektywistyczna zedrze ze mnie skóre, nie podziękuje za to, nie stac mnie na takie fanaberie:o

Gość sprawdzamy_zdrajcow
opisujcie swoje doswiadczenia lazi do niej przed praca,tam uprawiaja seks radosny, zaczal dbac o siebie,zwroc uwage na wlosy,czy czesto chodzi do fryzjera,moze przed powrotem do domu sie poczochrac dla niepoznaki!!!uwazaj na to:) zlapiesz go!!! dalej,ma kilka komorek na wiadmosci ze swoja kochanka, najczesciej jest to panna z jego...pracy!!!nie musi bardziej pachniec,moze specialnie udawac,ze nic sie nie zmienilo, ona smieje sie z ciebie ze mu pierzesz,ty to robisz dla niej,rozumiesz?