Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana kompletnie

jakie symptomy swiadczą o zdradzie męża

Polecane posty

Jestem sama i jest mi o tyle lepiej, że nie wichruje moich planów, odzyskałam szacunek sama przed sobą. Wcześniej nie miałam żadnej pomocy przy dziecku, bo moi rodzice twierdzili, że mam męża i powinien się zajmować dzieckiem, a teraz mogę liczyć na ich pomoc. Dziecko jest weselsze, bo też nie czuje się olewane przez tatę. Radzę sobie finansowo, mimo, że on jak zwykle nie ma pieniędzy dla dziecka. Mam nadzieję, że wreszcie uda mi się skończyć studia, bardziej dbam o siebie, bo nie jestem aż tak zestresowana.

Gość OOOvvv
gardze cosmo,to dla debilek ,puszczalskich i idioteczek ...zdrajco:)))) hahaha,bojcie sie samce bo wam obetniemy jak rabczeska chciala komus zyletka:D/tu ja lubie;) a teraz ''dobrej'' nocy samczyku:)))

Gość zdezorientowana kompletnie
Powiem mu jutro co myślę i napisze Wam o tym co odpowiedział. Dziękuje za wszystko wszystkim, oprócz tego frajera od cosmo (nie czytam takich głupot) do jutra🖐️

Gość Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!
dobranoc!!!!!!!!!!!badz silna i nie boj sie!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

samce zdradzajace az robia pod siebie,tak sie boja ze zony sie dowiedza,uwazajcie wiec kochane : oni beda tu pisac udajac kobiety,dla zmylki ale my,kobiety,zawsze gora:)))))))

spij spokojnie kochana!!!!!!!!

dobranoc wam dziewczyny!!!!!!!!!!!

oni beda sie podszywac to jasne ale nie maja szans:)))))) hahhaaha

mala m stres niszczy wszystko,dobrze ze u ciebie juz lepiej!!!! jestem pewna ze ten temat pomoze wielu dziewczynom w kazdym wieku,ciesze sie,ze moge pomoc,wiem na ten temat zbyt duzo...

Mam nadzieję, że pomoże. Podejmujemy decyzje, wydaje się, że trafne, a później życie samo to weryfikuje. Nie mogłam pozwolić sobie na życie w takim związku, bo dosłownie wykańczałam się psychicznie, jeszcze do tego docinki rodziców, że u nas w rodzinie nie ma rozwodów ehh. Zawalczyłam o siebie i dziecko.

Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!! Widzisz, żyłam sobie spokojnie, wiele spraw do mnie nie docierało. Słuchałam bajek i bzdurnych kłamstw. Nie chciałam żeby rodzina rozpadła się, więc próbowałam robić wszystko, by scalić. W pewnym momencie poczułam czyjeś serce i zrozumiałam, że nie tak powinno wyglądać życie, że pewni ludzie są niereformowalni - to było jak olśnienie i chyba dzięki temu dałam radę.

no rozne sa objawy - chlopak mojej siostry (eks) jak mial na boku inna,to nagle zaczal byc bardzo mily,jak bylismy gdzies w wiekszym gronie,to tak nienaturalnie zaczynal moja siostre sciskac,kiziac,calowac itd.,i jeszcze mowil,ze on to ja tak kocha,i w ogole...potem sie okazalo,ze ja zdradza...

Gość 222222
hej zdezorientowana, jak tam z mężem?

A jak ma byc z mężem. Zaczyna mi wchodzić w dupę bez mydła, ale ja kumam o co kaman, więc niec to nie da:P Wiecie dziewczyny dałyście mi powera, zaczynam walczyc o siebie,,,swoje szczęście itp...on...to niech sie czochra:P Zaczynam żyć swoim życiem i spełniając swoje marzenia:)

Gość 222222
a chcesz się rozwieść? rozmawiałaś z nim?

Gość 222222
popieram, zwłaszcza jak utrzymujesz darmozjada... :o ale pomyśl o rozwodzie z orzeczeniem jego winy, będziesz miała lepiej przy podziale majątku

Gość smutna piosenka

Gość smutna piosenka
zdezorientowana jak tam u Ciebie?

Gość też jestem ciekawa

Gość kałamarka
olej bezwartościowego leszcza zacznij żyć

Gość taka sobie jedna z podwórka
pierwszymi symptomami zdrady męża są: 1. Marudząca żona. 2. Żona w poplamionej podomce. 3. Żona wymagająca od mężą codziennych oznak czułośći. 4. Żona zmęczona gdy mąż ma ochotę na sex. 5. Żona, która nie ma ochoty np. na oral. 6. Żona kategorycznie żądająca pozostania w domu przy chorym dziecku 7. Żona która nie pozwala pójść mężowi na piwo z kumplami. No i wiele, wiele elementów skłądowych. Tak więc powinnaś wiedzieć po tej krótkiej liście. KIEDY ZDRADZA CIĘ TWÓJ MĄŻ

Gość to wcale nie jest takie proste
możesz godzinami układac fryzury i spędzac w łazience i u kosmetyczki całe dnie, robić loda z połykiem i zawsze mieć ochote na seks, zdradzi cie wtedy z taką, która będzie miała to gdzieś:D:D