Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prolaktynkaa

Mój mąż dostal sms !!!!!!!

Polecane posty

Gość prolaktynkaa

moj maz dostal jakiego smsa, slyszalam i widzialam jak czytal go kilka razy, bylam ciekawa co to wiec kiedy poszedl do lazienki weszlam w skrzynke odbiorcza ale tego smsa nie bylo, czyli ze wykasowal... choc nie ma tego w zwyczaju. Wkurzylam sie i nie odzywam sie do niego!!!

... a moze powinnas pogadac.na gorace sie dmucha

Gość prolaktynkaa
no nic z tego, ale jestem zła a nie chce sie przyznawac ze zagladalam do jego telefonu. I tak bede sie topic w domyslach :(

Mąż będzie w ciszy wysyłał i odbierał smsy. Witam :)

Gość pani ogrowa
to że dostał smsa to jeszcze nic nie znaczy. spokoooojnie

no nic z tego, ale jestem zła a nie chce sie przyznawac ze zagladalam do jego telefonu . I tak bede sie topic w domyslach i dlatego zalozylas topik? zeby o tym opowiedziec?

Pewnie ,że się przyznaj !!! powiedz mu ,że nie masz w zwyczaju zaglądać do jego telefonu ale tak bardzo go ten sms zainteresował ,że tyle razy go czytał ,że ty jako jego żona zaniepokoiłaś się i sama chciałaś przeczytać ale go już tam nie było !!! i masz prawo wiedzieć co to był za sms ! i wiesz dobrze , ze skoro go usunął to pewnie miał cos do ukrycia ! miałam kiedyś podobną sytuacje ale odwrotną to ja usunęłam przed chłopakiem on przyznał się ,że przeczytał :P było mi głupio i więcej tego nie zrobię więc może mężusiowi też się zrobi głupio:P

Gość a spytac nie mozna
i wy jestescie malzenstwem ? :o

Gość przerabialam to.....
współczuję, ale twój facet ma romans

...tez ,tak mysle -to,ze dostal sms-a to nic nie znaczy...ale ,ze go skasowal -to chyba cos znaczy!!!

Gość prolaktynkaa
zawsze szczery -->jesli nie masz nic do powiedzenia w tym temacie to nie wchodź i nie pisz ok? Znajdz temat dla siebie interesujący i tam sie udzielaj. Ide mu powiedziec bo nie wyrabiam, dzieki za rade.

Gość przywiaz do kaloryfera
lej tak dlugo, az sie nie przyzna !!! ;)

Gość romans ma i tyle

Gość awantura domowa się szykuje
eh, życie...

taaa romans bo wykasował 1(słownie jednego)smsa?za dużo seriali oglądacie !

Gość to małżeństwo więc muszą
wziąć rozwód, ona nie może go ot tak sobie rzucić

prolaktynkaa-- i powiedz nam jak przebiegła rozmowa z mężem stado sepow czeka na rewelacje i zaciera rece na sama mysl, ze bedzie sie "dzialo"

Gość skoro trzyma w archiwum
sms a ten jeden wykasował to faktycznie dziwne

kurcze może po prostu dostał sms od operatora, przeczytał i skasował a wy zaraz jakieś domysły...po co szukać dziury w całym..a ty jeszcze się do niego nie odzywasz, a on nie wie za co..super..

zawsze szczery -- jak się komuś coś doradza to chyba jest się ciekawym jak się sprawa potoczyła bo jest się też odpowiedzialnym trochę za jego decyzję :o poza tym chce się wesprzeć tą osobę !!! a ty zmień nick na "zawsze tępy" !

eee tam 1 sms,nic nie znaczy jak facet trzyma komórkę cały czas przy sobie,ba nawet z nią śpi.....chowa się gdzieś w kącie by przeczytać/odpisać na smsa. to można zacząć śledztwo! :P

zawsze szczery -- jak się komuś coś doradza to chyba jest się ciekawym jak się sprawa potoczyła bo jest się też odpowiedzialnym trochę za jego decyzję nie, jak sie jest ciekawskim to sie zachowuje dokladnie tak jak ty

Jeśli nigdy nie kasował smsów - to faktycznie dziwne zachowanie. A z drugiej strony może szykować dla Ciebie jakąś niespodziankę i nie chce żebyś się dowiedziała ;)