Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młóódka

Problem z hmm.. Teściami?

Polecane posty

Gość Młóódka

a WIĘC tak... Ja mam 15 a chłopak 19. Jego rodzice mnie nienawidzą, zmniej określonego powodu. Ale prawdopodobnie za to, że kiedyś u nich spałam, bo chłopak się tak napierdzielił, że nie był w stanie wrócić do domu, a przejazd był w jedną stronę więc nie wróciłam. I za mój styl. Mam czerwono-czarne włosy, 9 kolczyków, glany i ubieram się raczej punkowo. Ale chłopak też długie włosy, glany i punka słucha... A co najlepsze, że oni jeszcze ze mną nie gadali, a już mnie oceniają:) a jesteśmy razem 10 miesięcy. No nieźle..

Gość Młóódka
ożesz kurwa.. to nie jest prowo :O .. Jego starzy są dziwni, serio.. Np. leżeliśmy sobie u niego na kanapie i film oglądaliśmy. Ja się tylko trochę do niego przytuliłam, a matka wparowała i wrzeszczała, że na nim leże i jestem za młoda i że co ja robie i do domu mam iść. A ostatnio mówiła, że nr do rodziców mam podać. Zupełnie jak moja nauczycielka, szkurwa.. Ale może to zboczenie zawodowe, bo uczy historii..:P wredni są...

Gość Młóódka
no.. ale to już nie o to chodzi. Chodzi o to co gadają, o podejście... Np. chłopak robił impreze. Ja już u niego byłam i czekaliśmy na ludzi. Potem poszliśmy po kumpele i jak wychodziliśmy to go zawołała u tekst " tylko czasem mi nie idźcie po Magde" No fajnie.. Albo jego ojciec .. są sobie na cmentarzu i przechodzi kumpela obok nich i się wita z moim chłopakiem i idzie dalej. A ojciec " no zobacz jaka fajna i sympatyczna i grzeczna dziewczyna, a ty nadal jesteś z Magdą.." i takie różne. Kurwa.. czasem jak niedorozwinięci się zachowują jak tak mówią. I są strasznie religijnii co też by się przyczepili, jakbym im powiedziała, że do kościółka nie chodzę i w boga nie wierzę. Ale z tym się obnażać nie muszę..

Gość a co ty bys chciala??
dziewczyno zmien zachowanie i styl bo pewnie wygladasz jak jakas ostatnia idiotka:o

Gość wguigrgsd;
masz 15 lat a już taki zjeb z ciebie :O wcale sie nie dziwie rodzicom :)

Gość Młóódka
A czemu jak ostatnia idiotka? :O Wszyscy mnie zawsze chwalili i chwalą. Nie zachowuje się jak jakaś bezmózga małolata co wyznaje bunt dla buntu i łęe anarchia bo nie zjem zupy.. Wyglądam może nie jak reszta społeczeństa, ale nie wydziwiam tam jakoś. A tak w ogóle, czy już nie można być sobą? Mam być kimś innym bo się rodzicom chłopaka nie podoba? .. No bez przegięcia. Jakbym wszystkich słuchała to tu bym miałą dready, tam irokeza, tam tlenione blond kłaki, tam brązowe i też bym wyglądała jak wszystko i wszyscy.. Albo bym potążała za modą i co sezon miała nowy zajebiaszczo słodki styl. Ja tu chcę radę jakby tu ich przekonać do mnie bardziej.. A może nierobić nic? Ech nietolerancyjni ludzie są straszni...

Gość a co ty bys chciala??
powiem tak...jestes jeszcze gowniara i rodzice jego maja prawo ciebie nie lubiec za to jaka juz jestes w takim wieku...

Gość Młóódka
A jaka mam być w TYM wieku? Jakbym TAKA była później, to by było, że jestem niedojrzała. . . A z resztą.. No oczywiście, że mają prawo mnie nie lubić, ale jak mnie tak komentują to świadczy o ich braku kultury. Nie wiem czy oni myślą, że jak będą tak gadać to on ze mną zerwie, czy jak? Ale jesteśmy razem 10 miesięcy już i nadal się kochamy i to nasza decyzja czy razem będziemy czy nie.

Gość boze gdyby moj syn
z taka sie spotykal to wyrzucilabym cie na zbity pysk za drzwi :o

Gość Młóódka
a tak w ogole, to co masz na mysli piszac ze juz jestem taka w tym wieku. przeciez opisalam tylko moj wyglad. nie wiesz jaka jestem.

Gość wguigrgsd;
a jaka jest twoja kultura jak ich juz teraz obsmarowywujesz na forum? :O głupies dziewcze i tyle

Gość wguigrgsd;
a jaka jest twoja kultura jak teraz na nich nadajesz na forum? :O głupies dziewcze i tyle

Gość widocznie nie masz nic do
zaoferowania, skoro "nadrabiasz" wygladem, żeby być widoczna. Dla mnie to straszne, 15 latka robiąca z siebie odmieńca, szlajająca się w nocy z pijanym chłopakiem i śpiąca u niego... Co twoi rodzice na to, że mając tyle lat nie wracasz na noc do domu? Uważają że to normalne? Sami tak piją, że nie widzą iż nie nocujesz w domu?

Gość nie dziwie się................
Moim zdaniem problem jest twój wiek,między innymi.Jesteś dla niego za młoda:P Mam siostrę rok starszą od ciebie i jak spotykała się z chłopakiem trzy lata starszym od siebie to dla moich rodziców to też stanowiło problem.Nie wiem co na to jego rodzice.Ale pewnie też nie byli zachwyceni:P I w sumie nie dziwie im się.

Gość 15 lat 10 miesięcy razem
seks z osoba poniżej 15 roku życia to PRZESTĘPSTWO a chłopak ma 19 lat więc jak dorosły by odpowiadał KARNIE! ...i ty się dziwisz, że matka ci broni tulenia się do niego??? do tego co ma farba do włosów do wyrażania siebie? siebie można wyrazić na tysiąc innych sposobów! ...a osoba kreatywna nie potrzebuje jakichś tandetnych gadżetów żeby zostać zauważoną! i co z tego że inni zachowują się gorzej? jak mawiała moja mama - bierz przykład z LEPSZYCH a nie z gorszych od siebie :P

Gość Młóódka
Ile można wytrzymać to obsmarowywanie? Co? :O I co to znaczy nadrabiać wyglądem? Nic przecież wyglądem nie nadrabiam. Lubię tak wyglądać, lubię się tak ubierać. To jest mój styl i jakoś ubierając się tak nie myślę, żę "O! patrz jaka jestem zajebista, bo się wyróżniam" Jakby pół polski tak wyglądało to by było ok. Bo by wszyscy tak wyglądali. A nie mam nic do zaoferowania? Tak się składa, żę mam zespół w którym gram na bassie, szkicuje i zdobywam miejsca w konkursach, przerabiam zdjęcia prawie profesjonalnie, śpiewam, gram jeszcze na organach i gitarze. Mam dużo do zaoferowania. A z tą nocą to raz mi się zdarzyło i powiedziałam, że u koleżanki śpię. Pić nie pije wcale. Jak już to okazyjnie, na sylwestra, albo na 18. Ale się nie upijam. Palić nie palę. Dobrze się uczę i chcę iść do licka a potem na studia.

no tak... rodzice muszą być dumni w takim razie z ciebie. Taka uzdolniona nastolatka :):):) Aż dziw, że rodzice chłopaka nie podzielają tego zdania... Oj głupia ty, głupia ty

Gość 15 lat 10 miesięcy razem
niby dobrze sie uczysz? a że wypowiedzi od "a więc" się nie zaczyna to nie wiedz :D

Gość wguigrgsd;
takich gachów to ty jeszcze dużo będziesz miała, daj sobie spokój, bo z jego rodzicami teraz nie wygrasz

Gość Młóódka
Pewnie nawet nie mają pojęcia o moich zaletach. . . A co do " a więc ". Jeżeli oceniasz inteligencje ludzi na podstawie np. zaczynania zdania, to gratuluje. Wiem, że się od "A więc" nie zaczyna. Jak pisze wypracowania to się staram nie robić takiego błędu. Polonisto urodzony i ogólnie idealny.

Gość wguigrgsd;
ale tego sie powinno przestrzegac nie tylko w wypracowaniach :O

Gość Młóódka
Ale zwracam większą u wagę na to jak piszę wypracowanie, bo za pisanie na forum oceny nie dostanę:P Z resztą, nie chodzi tu o to jak piszę. . . Wy to się lubicie czepiać szczególików:P

Gość wguigrgsd;
tu nie chodzi o to jak piszesz tylko co piszesz dziecinko ;)

uuu ale Cię zaborcze mamuśki obskoczyły :D dajcie dziewczynie spokoj najeżdżacie na nią a gdzie ci jego rodzice mają klasę? typowo polskie ocenianie kogoś bo się wyróżnia wyglądem,nawet nie dali jej szansy.. i myslalby kto ze wy wszystkie dopiero po 18stce z chłopakami chodziłyście :D wielkie porządne

pewnie nie mają pojęcia o moich zaletach... Póki co nie wymieniłaś ani jednej zalety 14 letnia dziewczynka szukająca przygód z chłopakiem (patologia w rodzinie, brak miłości w domu i stąd zapotrzebowanie na jakąkolwiek miłość) 15 latka grająca w zespole na basie (nie uczy się i lata na próby zespołu) Czarno-czerwone włosy, kolczyki tu i tam (nie - to normalne u 15 letnich dziewczynek i wcale nie zwracasz na siebie uwagi) 15 latka siedząca z pijanym kolesiem i przytulająca się do takowego u niego w domu po nocy (rodzice chłopaka powinni być zachwyceni taka panienką. Lepszej wymarzyc sobie nie mogli) Jeszcze masz jakieś zalety?

Gość Młóódka
A z resztą jak już się czepiać to czepiać bo ogólnie od spójników zdań nie zaczynamy. To sie tyczy też " A" "ale" .. "a że wypowiedzi od "a więc" się nie zaczyna to nie wiedz :D"' także brawo:D

Gość wguigrgsd;
Ariane84 co ty chrzanisz mi tu słońce? to nie jest kwestia wyglądu tylko zachowania, nie wszyscy sa tak płytcy jak Ci sie wydaje :P sama ubierałam sie podobnie do niej w czasach liceum, wiec nie oceniam jej za strój, tylko za zachowanie, no sorry, ale majac 15 lat nie zostawałam na noc u chłopaka :O

a może by tak rodzice swoim parobasem się zajeli a nie czepiają się dziewczyny jak sami kolesia nie potrafili wychować:O

jak na razie to ty chrzanisz "slonce" wypowiadasz się jak jakaś zniewieściała starucha a do tego czepiasz sie jakis pierdół w jej wypowiedziach co oznacza że brak ci argumentow :)