Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lilsi333

Podziwiam moją sąsiadke wiecie.

Polecane posty

Gość Lilsi333

kobieta ma 30 lat jest super osobą, pomocna uśmiechnieta, nie przejdzie koło mojej mamy nie zamieniąc dwóch słów. wszyscy ją chwalą, mieszka z męzem i chora mama. teraz są w trakcie budowy swojego domu. ela od 7 lat własnie jest mężatką. Nie moze miec dzieci, nie wiem dokladnie co jej jest, ale wiem ze przez te lata jezdzila po lekarzach i nic to nie dało. Teraz jej młodszy 19 letni brat został ojcem jego dziewczyna wprowadziła sie do nich jeszcze w czasie ciązy. ela załatwiła jej prace u siebie w sklepie (ma swoj sklep z bielizną) i dziewczyna w ten sposób dorabiała zanim urodziło sie dziecko. teraz mieszkają wszyscy w jednym mieszkaniu dopóki ela z mezam sie nie wybudują.wiem ze pomaga im bardzo z tego względu ze młodzi nie maja za bardzo pieniedzy kupuje rzeczy dla małego, pomaga im finansowo. i tak sobie mysle jak jej musi byc ciezko, ma za scianą malenstwo jej młodszego brata a ona sama nie moze miec swojego dziecka. wiecie ja byc chyba tego nie wytrzymała serce by mi peklo, a ona jest taka dobra.

Gość nie lubie plusa a mam simplusa
mi tez by chyba serce peklo :(

Gość nie lubie plusa a mam simplusa
ale może tak właśnie kompensuje sobie brak własnego dziecka?

Gość meybyy
pewnienie ma temu bo wczesniej swoje usuneła a teraz ma problem z zajciem

Gość Lilsi333
moze i tak ale jak jej musiało byc przykro jak widziała dziewczyne brata w ciazy, jej brzuch przygotowania rzeczy dla dziecka. naprawde ja podziwiam ze jest w stanie tak im pomagac i to znosic. ja mam inny charakter nie dalabym rady

Gość Lilsi333
nigdy nie usuwała, nie pisz bzdur

takie osoby zasługują na "order" fajne też jest to że takie osoby jak ty to widzą i doceniają, w dzisiejszych czasach, gdzie każdy myśli tylko o sobie i o tym jak mu żle. Sama jestem taką osobą że gdybym była na jej miejscu to miałabym żal do całego świata....niestety:((((

Gość ja wlasnie nie moge miec dziec
i no i mowiac szczeze jest mi smutno kiedy widze kolejne dziecko w rodzinie.i to bliskiej rodzinie.dodatkowo z powodu niepelnosprawnosci nie bede mogla nigdy adoptowac dziecka wiec maciezyntwo jest dla mnie sprawa zamknieta.

*macierzynstwo oczywiscie

Gość Lilsi333
ja tez bym miała zal do całego swiata. nie mam jeszcze swoich dzieci bo mam dopiero 20 lat ale bardzo chce miec i nie przezyłabym takiej sytuacji w jakiej jest ona. wiem ze mam paskudny charakter ale juz taka jestem

ja tez do tej pory myslalam ze jestem paskudna ale teraz mysle ze to jest normalne i ludzkie takie myslenie...taka zazdrosc o cos czego nie mozna miec...