Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potrzebuje rady w tym

test ciążowy doradzcie

Polecane posty

Gość potrzebuje rady w tym

zrobiłam test, który defakto ma wykryć ciążę po 6 dniach od zapłodnienia.Fatk test wykonałam nie z moczu porannego, tylko przed chwilą, no i był pęcherz powietrza, podczas kropelkowania z pipety. W teście jak mocz przechodził najpierw jakby uwidoczniła się ta kreseczka ciążowa, a potem już jej nie było. Nie wiem co myśleć test wykonałam 4 dni przed spodziewaną miesiączką. Cykle mam krótkie owulację miałam jakoś tydzień temu - stosunek również. Także nie wiem pogubiłam sie..

Gość potrzebuję rady w tym
wykonałam test Pink Test. POwiem tam od stosunku mineło ok 11 dni, 10 pełnych dni. Wtedy miałam dni plodne i prawdopodobnie owulację mniejwięcej w tym terminie, raczej nie wcześniej. No i dziwnie.. bo jak robiłąm, to widziałam jak mocz przzechodził tą różową kreskę ciążową, a potem już nie było jej, no i jak już zerkałam dokłądnie oglądałam ten test, to jakby patrzeć pod światło.. jakos to może i by ją było widać.. ale to trzeba by było naprawdę nie żle się patrzeć. Także nie wiem juz sama:( Mam drugi test w dniu spodziewanego okresu Go wykonam.

Gość joojjj
mino tego co pisze na teście to zrób go rano z porannego pierwszego moczu i w nocy nic niepij żeby stężenie hormonu było duże - ja zobiłam 3 w taki sposób 3 dni przed @ i wyszła bladziutka druga kreska - jak robiłaś teraz to tylko test zmarnowałaś bo stężenie hcg mogło być za małe

Pink test ma czulosc 25mlu wiec moze jeszcze nie wykryc hormonu hcg tak wczesnie. Bobo test strumieniowy i Acon zarowno strumieniowy jak i plytkowy maja czulosc 10mlu wiec moze kup ktorys z tych co napisalam i zatestuj rano.

Gość Cranberriesss
Ja użyłam Bobo Test. Test zrobiłam 3 dni przed terminem @ i w dniu @. Oba pozytywne (1 był dużo bledszy niż2, ale to chyba oczywiste). Do tego już na wizycie w mojej gin dowiedziałam się, że zapłodnienie nastąpiło ok 7-10 dni przed miesiączką. Także myślę, że jest on dość wiarygodny :) (i takie też opinie o nim wyczytałam)