Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kwiatek99

Pokazujecie swoje krzywe nogi?

Polecane posty

Gość kwiatek99

Mam krzywe nogi i strasznie nad tym ubolewam ;( Sa szpotawe, nie lacza sie w kolanach, a ogolnie jestem atrakcyjna szczupla dziewczyna :( To moj ogromny kompleks... Czy wy wszystkie macie zgrabne nogi, jeszcze mi sie nie zdazylo na ulicy zobaczyc kobietki z tak krzywymi nogami jak moje... Poza jedna kolezanka, ale ona ma koslawe ech... :(

nie, moje sa za chuda i za długie też ich nie pokazuje, jak wielu innych rzeczy :O wiec mam gorzej, trudno z krzywymi nogami jeszcze jakos mozna życ :O spodnie i spodnice do/za kolano wiec odpadają Ci tylko mini , to nie jest żaden probelm :O:(🖐️ ))

Gość kwiatek99
Heeeeelp ;(

Gość kwiatek99
Okropnie czuje sie w takich dlugich spodnicach, lubie krotkie spodniczki, tylko te nogi :( Jestem tak zalamana, ze myslalam nawet nad jakas operacja :(

Gość kwiatek99
Wykonuje takie cwiczenia, ale poprawy nie widze :(

Gość kwiatek99
Nie pokaze, uwierz, ze sa straaaasznie krzywe i okropne :(

Gość
zrób z nich atut jak Kate Moss :)

Gość kwiatek99
Tak, wiem, ze Kate Moss tez ma krzywe nogi, ale w porownaniu do niej, moje sa jeszcze bardziej.

Gość kwiatek99
Jak mam z czegos takiego zrobic atut ;(

Gość
Po prostu je zaakceptuj,też mają swój urok :)

chodz pewnie siebie jak modelka,opal je a w ogole ciekawostka : moja koelzanka ma krzywe nogi, ale szczupłe (nie chude) i zakłada ciuchy je uwidaczniajace, i komentarze chłopkków były pozytywne, wrecz słyszała komplemetny że ma łądne nogi, a te które np, naprawde maja łądne ale ich nie pokazywały nitz takiego nie słyszaly :) 🖐️)

Gość kwiatek99
Staram sie, ale jak tylko widze, ze ktos na nie patrzy, kiedy ide w spodniczce, to trace ta pewnosc siebie :(

Gość
Masz złe podejście do siebie i do życia,to siedzi w Twojej głowie.

przynajmniej przez jakis czas ja masz zrozum mogłąs trafic gorzej i wygladac tak jak ja , albo przypomnije sobie wszystki Twoje najblizsze brzydkie koleznaki , znajome, sasiadki, ,tzo bys zrobiłą na ich miejscu no tzo ? ! :O

Gość dołączam do ciebie
kwiatku.ja tez mam masakryczne krzywe nogi. idę, spróbuje zrobić zdjęcie i zaraz je wrzucę

Gość kwiatek99
Tak, tylko wtedy najchetniej zapadlabym sie pod ziemie. No a jakie mam miec do siebie podejscie, skoro cos mi nie daje spokoju :(

ok moze Cie to pocieszy zobacz ile ja mam ograniczeń: - biustu brak, wiec odpadają bluzki na ramiaczke i wszelkie dekoldy z tego tez powodu ze jestem za chuda - nogi to tak jak juz wspomniałam - obcasy bo jestem za wysoka - mały tyłek ,obcisłe spodnie widzisz :( to dopiero poracha:( 😭 i to tylko z ciała z twarza nie lepiej :O a Ty ile masz wzrsotu i jaka wage? :]

Gość
Kwiatek skup się na czymś innym,uwydatnij swoje atuty,ubierz się tak byś była z siebie zadowolona,też mam krzywe nogi może nie tak bardzo,ale nigdy nie miałam z tym problemu :)

Gość kwiatek99
Biustu tez nie mam :( No i to moj nastepny kompleks, mam cos nie tak z klatka (z jednej strony wystaje mi taka kosc) i przez to wgl nie mam rowka miedzy cycami ;( ok. 170 i 53kg...

Gość
Przerwa Tobie by się też więcej wiary w siebie przydało,mogłabyś być modelką a Ty dalej swoje...

ta kośc , to "kurza klatka piersiowa" choroba tak sie nazywa, mozesz o tym poczytac, ale leczy sie tylko operacyjnie, tzo moim zdaniem nie ma sensu przez blizny:O tzóż :O przynajmniej masz przezayewykoośliczne wymiary :):) cała kaferterie bym oddałą z rece islamskich talibów za 170 i 53 kg :)

Gość kwiatek99
Wlasnie zgadzam sie, ze moglabys byc modelka...

Gość kwiatek99
Dolaczam do ciebie, czekam na zdjecie, ubolewajmy razem :(

Gość a ja mam grube giry
i zyje.Kiedys byly prostsze a teraz przez sadlo wykrzywily sie bo nawet tluszcz mam tam gdzie kolana t.z po bokach kolan. Nie chce mowic jak to ochydnie wyglada. Ciesz sie ze taka szczupla jestes. Ja mam 170 i 80 kilo:-OLepiej pokazac krzywe szczuple nogi niz grube graslawe jak moje.

Gość kwiatek99
Zawsze mozna schudnac, a z krzywymi nogami juz nic sie ni da zrobic...

Gość dołączam do ciebie
http://www.voila.pl/419/801fi/?1 wyszły mniej krzywe, bo robiłam komórką i musiałam się pochylić. kolor dziwny wyszedł, nie wiem dlaczego, jakieś sine wyszły. krzywe łydki, grube uda, krótkie nóżki, no masakra