Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaczkapospolita

czy spotykalibyscie siie z takim facetem dylemat

Polecane posty

Gość pytaczkapospolita

wiek 20 lat b. Dobrze platna praca a raczej business zarobki rzedu 40ktoynosci sredniej krajowej na mc inteligentny geniusz w swojej dziedzinie wlasny luksusowy sportowy samochod zawsze elegancko ubrany mily szarmancki wlasne mieszkanie i idealne perspektywy zaradny doszedl do wszystkiego sam bez pomocy rodzicow jego praca jego hobby studiuje zaocznie oraz rozwija zainteresowania ma wlasne laboratorium w ktorym lubi spedzac czas malo doswiadczony jesli chodzi o zwiazki mniej atrakcyjny fizycznie (do przezwyciezenia) co myslicie . Mam ostry dylemat :o

Gość Co zrobić poradźcie
a kochasz go?

Gość pytaczkapospolita
i jeszczee jest bardzo zabawny i lubie z nim spedzac godziny na gg .. Ale sama nie wiem ... On jakby cos chcial ...

Gość Luczinda
zależy od osobowości - jeśli miałby fajny charakter, poczucie humoru.. byłby kulturalny i dobry - to jak najbardziej chętnie bym go poznała. ;)

Gość pytaczkapospolita
tylko zastanawia mnie czemu od zawsze byl sam . Co wy na to babeczki . To mnie odpycha

Rozbawilas mnie do lez, zwlaszcza tym, ze zastanawia cie dlaczego do tej pory byl sam :D Pomijam juz to, ze doszedl do wszystkiego bez pomocy rodzicow i ze uczy sie zaocznie.;) Dziecinada, jak dla mnie. Wymysl cos lepszego albo palnij sobie w leb z dubeltowki🖐️

Gość Luczinda
może nie znalazł dotychczas odpowiedniej kobiety dla siebie, lub zbyt bardzo był skoncentrowany na swoich potrzebach, wykształceniu i dążeniu do sukcesu. ja nie widze nic złego nawet w 25letnich prawiczkach :)

Gość takapytajaca
O co ci chodzi? po prostu mnie to dziwi facet niby ideal (fakt jego slabym puntem jest atrakcyjnosc fizyczna... moze tu pies lezy pogrzebany) a jednak wciaz sam ...

Gość 20 latek geniusz w dziedzinie
zarabiający ze 120 tys miesięcznie? I co jeszcze? :classic_cool:

Gość 20 latek geniusz w dziedzinie
a już wiem - "a wlasne laboratorium w ktorym lubi spedzac czas". Pewnie amfe produkuje :O 🖐️

Gość takapytajaca
A co do tego czy doszedl sam... znam go od gimnazjum i on (Razem z rodzicami) nigdy gorszem nie smierdzial. Ale czasy szkolne "zmarnowal" na rozwijaniu swojego talentu - i wyszlo mu to na duzy plus.

Gość takapytajaca
Jestescie pelni zawisci :o

Gość bo nie latał za szmatami
tylko spokojnie czekał na właściwy czas :) no facet ideał,a nad "atrakcyjnoscia fizyczną" mozna popracować przeciez...

Gość takapytajaca
Niby masz racje ale ktora by sie podjela ryzyka ? Ja sie wacham

Gość takapytajaca
jestem zalamana :o zero rad :o

Gość cara -
zero rad -- bo nikt Ci nie wierzy . A ty wierzysz w to co napisalaś ?

Gość takapytajaca
NIe musze wierzyc bo to fakty, inaczej nie wywlekalabym tego na forum :o

Gość dqaj
120k miesiecznie :D🖐️ jeszcze powiedz, ze w walucie amerykanskiej :classic_cool:🖐️

Gość takapytajaca
Co w tym dziwnego ? oczywiscie dla was to jest utopia ale powiedzmy ze gosc zrobil cos na wymiar naszej-klasy . czy wiecie jaka byla cena transferowa owego portalu ? normalnie żal wiem ze to dla was niepojete :o

Gość cara -
skoro to fakty - to czym intratnym sie zajmuje ten czlowiek , ze w wieku lat 20 ma mieszkanie i samochod - i to jeszcze nie byle jakie ?

Gość cara -
ale Ty wiesz ,ze projek wymiaru N_K to nie jest przedsięwiażecie jednostkowe ? A skoro z niego taki programista i innowator informatyczny - to czemu nikt o nim nie slyszał ?

Gość dqaj
ile jest projektow na skale naszej klasy? :o i ile osob tworzylo nk? i wreszcie wartosc portalu to nie to samo, co miesieczne dochody tyle :P

Gość cara -
cz to za projekt ,że pzwala zarabiać taka kasę - a nikt o nim nie slysza ? nie wierz we wszystko co usłyszysz dziewczyno - trochę podejrzliwości nikomu jeszcze nie zaszkodzilo .

Gość takapytajaca
To takie porownanie "na wasz naszoklasowy jezyk" ale oczywiscie zlecialo sie odrazu grono specjalistow :o dobra zamykajcie topic bo nie ma nawet o czym z wami gadac

Gość takapytajaca
nie musze mu wierzyc na slowo bo bylam u niego w siedzibie i to nie raz :o

Gość cara -
oj , obraziła sie dziewczynka - bo nie daliśmy sie nabrać na jej marniutki bajerek :)

Gość takapytajaca
macie cos z mozgami to ze siedzicie caly dzien na tym forum i zmyslacie historyjki nie znaczy ze tak robi kazdy :o