Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyena

chyba nie zdradzil

Polecane posty

Gość tyena

maz wrocil z podrozy sluzbowej ze szramami na plecach .zdradzil czy skoczyl mu kot na plecy?

Koleżanko, ja co tydzien sie zastanawiam czy moj mąz mnie zdradza. mysle ze to nie był kot. oni zazwyczaj nie maja tak tendencyjnych wypadków. mysle , że sie nieźle bawił, tak twoj mąż jak i mój, bo od pewnego czasu chowa tel i takie tam inne.

Gość dobra kochanka jest
ostrożna, to musiałabyć jakieś przypadkowe spotkanie, ja zawsze się pilnuje i nie noszę tipsów, uważam żeby nie drapać w trakcie ;)

Gość hahaha kot na plecy
dobre :D

Gość do tyena
To na pewno był kot, a dokładnie kotka blondynka :(

Gość ks Tomasz
sądzę, że w tym przepełnionym smutkiem okresie wielkopostnym udał się na jakąś drogę krzyżową i biczował w pokucie dla umierającego jezusa chrystusa

Gość tyena
to bylo ponad rok temu, nasze dziecko mialo wtedy 3 miesiace, ja po porodzie, wtedy myslalam,ze swiat peka, on mi wmawial ze to ja mu zrobilam.bzdura, mialam krotkie paznokcie, nie bylo seksu ,a poza tym przyjrchal juz zev strupami. chaotyczne to co pisze, ale tak bylo

Gość kali 18 23
wredniaku paskudny, zaufanie zaufaniem a zdrada mogła być, a sądząc po opisie to była na pewno. zmarnowałzaufanie chłopaczyna. przykro to stwierdzać ale podłącz się dziewczyno do tematu "zycie po zdradzie"

Gość kali 18 23
i od ponad roku zastanawiasz sie czy to byla zdrada?? a sypiacie ze soba teraz bez problemu??

Gość sadzac po tym co piszesz i jeg
zachowaniu zdradzil na 99,9 proc. akurat jestem z tkaim co dziecko mu sie urodziło niedawno i wiem jak sie zachowuje, jego zona to naprawde za wyrażeniem tępa idiotka ze tego nie widzi jak się zmienił albo udaje ze jest ok , bo nie chce zostać sama .... czekam aż się zorientuje i nic ... używam mocnych perfum, zajebiście intensywnych szminek ... slepa krowa na miedzy by już to poczuła ...

Gość kali 18 23
moze wie ze ma na boku ale boi sie zostac sama. albo chce zebys caly czas byla ta druga

Gość a co to za różnica
zdradził, nei zdradził...skoro od roku utrzymuje Ciebie i dziecko, nie uciekł do innej ani do kota Alika to co Cię kurna obchodzi kto i w jakich okolicznościach mu plecy podrapał ? będąc kiedyś u Rodziców zamiatałam kuchnię a że jest wąska i strasznie ciasna...pochyliłam się by coś podnieść z podłogi, gdy nagle wstałam zahaczyłam plecami o kant blatu stołu...na plecach miałam szramę....mąż też powinien mnie o cuda wianki podejrzewać....

Gość kali 18 23
a skoro wiesz ze urodzilo mu sie dziecko i tak traktuje jego matke nie myslisz ze taki fi*t kiedys zrobi to samo tobie??

Gość ludzie moi
kochani pisze to ku przestrodze wlasnie zlozylam pozew, kupilam sobie nowy samochod, jestem niezalezna od niego w zadnym stopniu - teraz po roku zastanawiam sie nad jednym - bylam slepa czy glupia?

Gość sadzac po tym co piszesz i jeg
ale mnie on poza seksem nie interesuje , nie ma do niego zadsnych planów, ani emocji , czysty seks i bye... jestem kochanką a nie przyszłą żoną .. nie planuje rozbijać mu rodziny ani zajmować miejsce jego żony bo bym takeigo nie chciała nigdy mieć

Gość tyena
my wartosciowe babki, jestesmy z facetami,ktorzy przyprawiaja nam rogi, a my udajemy, ze kot skoczyl. jest mi dobrze bez niego!!!!!!!!! idzie wiosna!!!!!

Gość to prawda ze mozna sie gdzies
ale bez przesady nie wszystko mozna tak wytłumaczyć ja tez jestem taka sierota gdzie sie dotkne to siniak , szrama, tez czesto jak sie schyle zmywaja podłoge w kuchni wstajac zachaczam o wystajacy kant szafki , ale faceci nie sa az takimi sierotami bez przesady ... ;)

ks Tomasz sądzę, że w tym przepełnionym smutkiem okresie wielkopostnym udał się na jakąś drogę krzyżową i biczował w pokucie dla umierającego jezusa chrystusa hahahahahahahaha dobre :D wielkopostne umartwianiez jękiem rozkoszy w tle :P:P chyba logiczne,że gąbka go tak nie zadrapała....w krzaki tez nie wleciał...o rusztowanie tez sie nie zahaczył...

Gość tyena
czasem tak mysle, ze my kobiety jestesmy tak bardzo naiwne...

Gość kot skoczyl

Gość juzefina
to skacza takie blond koty