Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość leginsy

Czy nosicie leginsy??????

Polecane posty

Gość aiwcies
A wiecie jaką ciekawostkę Wam powiem? :) Faceci w większości przypadków nie odrożnjają legginsow od grubszych rajstop. Dla przeciętnego faceta dziewczyna w leginach, to to samo, co dziewczyna w rajstopach bez spódnicy i dupą na wierzchu :)

leginsy pasuja terz do agencji towarzyskiej nie dowszystkiego pasuja np do banku czy do innej pracy gdzie sie pracuje z ludzmi

leginsy nosze tylko po domu, dla mojego faceta mi jest wygodnie a on moze sobie popatrzec ;) (do tego wkladam krotkie koszulki, nie zakrywam pupy) natomiast dla mnie to rowniez cos zamiast rajstop wiec nie wyobrazam sobie jak mozna nosic to na ulicy JAKO SPODNIE. gdy widac cala odciskajaca sie ginekologie albo wersja mniej drastyczna, czyli do tuniczek co ledwo zakrywaja pupe. wiatr zawieje i wszystko widac dla mnie to naprawde jak rajstopy

...alez oczywiscie, ze tak... ale nie takie zwykle "ratuzkowe" , tylko legginsy z jakimis "dodatkami", np. zamkami, łatkami,przeszyciami... wygladaja idealnie do dluzszego zakietu, czy jakiejs koszulowej , luzniejszej bluzki... legginsy latexowe tez moga wygladac z klasa;))) http://images.olsen-twins-news.com/show3/kim-kardashian-kim-kardashian-leggings-white-blazer-shopping-in-ny-7-3-olsen-twins-news-502e487ec985c335c0186922d80f4218.jpg http://secondcitystyle.typepad.com/.a/6a00d83451595d69e20120a5424bdf970c-800wi http://media.onsugar.com/files/upl2/0/3987/20_2009/e95f434afcf633ff_kim-kardashian.larger.jpg

Noszę w zimie jak muszę koniecznie ubrać spódnicę. Zamiast grubych rajstop. Nie wyobrażam sobie jak można chodzić w legginsach i z tyłkiem na wierzchu... Ja bym tak nie wyszła.

Gość grube nogi
Ja mam grube nogi i noszę legginsy, i mam to w dupie.

Gość Kregarxczyk56
Dlaczego gdy macie ubrane leginsy zakrywacie pupe?

Nosze spodnie rurki z takiego cienkiego jeansu, bez guzika i zamka tylko z gumeczką u góry - to chyba też pod legginsy podlega no nie? Takie jak getry to nosze po domu - czarne błyszczące i drugie imitujące jeans ( albo z dłuższą bluzką albo z krótką - w domu mi bez różnicy) Moim zdaniem na mieście fajnie to wygląda do dłuższych bluzek/sweterków, pasują do botków... nienawidzę leginsów do spódniczek :O

Jestem facetem i naprawde nie widze roznicy w legginsach i rajstopach, a dlaczego , podam przyklad. http://alenogi.pl/50-den-i-grubsze/346-rajstopy-gatta-rosalia-300-den-5904383653004.html http://www.bliskacialu.pl/legginsy-gatta-classic-300-den/ I niech ktos mi powie ze to inny material, bo z tego co ja widze, roznica polega na braku stop :D. A nie robiac offa, tak nosze, pod spodniami w zimne dni:D.

Gość heheheh
13:14 [zgłoś do usunięcia] Kregarxczyk56 Dlaczego gdy macie ubrane leginsy zakrywacie pupe? bo legginsy to nie spodnie, ale ja lubie miec odkryta pupe w nich :D

Kregarxczyk56 Dlaczego gdy macie ubrane leginsy zakrywacie pupe? Moim zdaniem trzeba mieć przede wszystkim dobre legginsy i odpowiednio ładną pupe żeby chodzić z odkrytą

Arhun W tych co pokazałeś akurat różnica jest chyba tylko taka jak napisałeś, ale legginsów jest tyle, że sama czasem się w tym gubię ;) Są cienkie, grube, krótkie, długie... z przeeeeróżnych materiałów i różnych wzorów... generalnie to różnica między legginsami a rajstopami to stopki ( no i krycie w przypadku zwykłych rajstop) a między legginsami a spodniami to stan czyli brak zamka, guzika, szlufek... czegokolwiek co mogłoby się odcisnąć przez bluzki itp 🖐️

Tak Racja, zapomnialem dorzucic iz tylko tych. Dziekuje za sprostowanie :). Co do roznic dalszych, nie sposob nie dopatrzyc sie, nawet wybierajac cos sobie na zime.

Gość Irodartha
Wiec jakie kupic dobre legginsy na zime ?

Gość agusia1514
dobre jakieś ;)

Gość Irodartha
Zalezy jakie. Pnawiam pytanie, cieple legginsy na jesien/zime, jakies przyklady?

Gość ja wlasnie zaczynam
bo nosze leginsy tylko jesienią i zimą do kozaków. wiec wybieram te nieco grubsze, nie przeswitujące. źle bym sie czuła w leginsach i polbutach lub balerinach, do tych wole rajstopy kryte jak coś. no chyba , że jest cieplo to wiadomo :P

Gość ja wlasnie zaczynam
aa i nie świece dupskiem jak wiele panien, które mylą leginsy ze spodniami :D

Gość 2345678iuytrertyu
ja w tym roku zaczne nosic ale ciezko mi znalezc tuniki/bluzki siegajace za tylek :O wiekszosc siega do polowy tylko lub go zakrywa tak, ze gdy sie schyle to mam go na wierzchu

Gość ja wlasnie zaczynam
ja nosze do długich koszul, swetrów i szmizjerki

Gość cOOle w kolarkach
🖐️;):classic_cool:

Gość władywostok
ja lubię super zadki w legginsah. żeby tylko nasze dziewczyny były tak wyzwolone jak w innych krajach i dawały się obmacywać po swoich pupach w miejscach publicznych i do tego ochoczo nimi kręciły, domagając się penetracji

Gość władywostok
ja lubię super zadki w legginsah. żeby tylko nasze dziewczyny były tak wyzwolone jak w innych krajach i dawały się obmacywać po swoich pupach w miejscach publicznych i do tego ochoczo nimi kręciły, domagając się penetracji

Gość Dionizy z VOLVA
tylko dziwka może nosić leginsy i prezentować w nich dupę chodząc po ulicy