Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddann

dlaczego inteligentne kobiety.....

Polecane posty

Gość maddann

występują tak rzadko? cieżko znaleźć dziewczynę która posiada choćby jakąś szczatkową wiedze ogólną,jak myslicie dlaczego?

bo teraz ważne jest tylko żeby złapać bogatego frajera, a nie żeby samej się starać :)

Gość Olowka
jestem piękna i inteligenta.:P takie jak ja występują w przyrodzie często aczkolwiek faceci się nas boją;]

bo głównym tematem tej istoty jest tzw."facet" i wszystko co się z nim wiąże....a reszta to tylko dodatek....:)

Gość IQ is my sex
Jestem wybitnie inteligentna, oraz jestem ekspertem w każdej dziedzinie. Proszę o pytania :classic_cool:

Gość marta dym ińska
moimi zainteresowaniami są faceci:)

Bo faceci patrzą zupełnie na inne kobiety...a jak się już napatrzą to pozostaje im tylko niesmak, że brak jej było inteligencji...Źle szukacie...albo wcale nie szukacie...to one Was znajdują..

Gość petticoat
Proszę odwiedźcie moje drzewko:) http://bufobufo.posadzdrzewo.pl Bardzo proszę, wystarczy kliknąć i zobaczyć jak piekny jest już mój dąb:) Dziękuję!!!!

a facet i kłamstwo są ze sobą sprzężeni jak, hmmmmm ymmmmm jak dłoń z paznokciem dłoń z paznokciem? ciekawe połączenie....

Gość hmmm...??
no, zacznij sie zachowywać tak jakbyś chciał żebym i ja Ciebie traktowała przecież loda Ci nie zrobię

looser- byc moze, na ogol. ale prawda jest tez taka ze faceci czesto wiedze maja bardzo powierzchowna i czesto sami nie wiedza co mowia, mowia bo to ladnie brzmi i mozna tym zaimponic (pun intended) wiekszosci pan.

Gość w jakim ty sie autorko
towarzystwie obracasz ??? noo pytam, ze inteligentnych kobiet nie znasz !!!

'i to jest normalne' a kto ustanawia normy? MTV, Sex w wielkim miescie i Doda Electroda.

pleciecie głupoty moi mili. Istnieją inteligentne kobiety, niestety one tracą na kobiecości. Cos za cos.

ja nigdy nawet nie pomyślałam o tym, żeby szukać bogatego faceta, ani nawet o tym że musi być przystojny, tacy obchodzący się z kasą i swoją "urodą" wręcz mnie odstraszają. Mam chłopaka dwa lata wiem że to nie długo ale jesteśmy młodzi, nigdy nie uganiałam się za chłopakami a mojego kocham za to że jest równocześnie moim chłopakiem przyjacielem i opiekunem. Moim celem w życiu jest ukończenie szkoły aby razem z moim chłopakiem stworzyć rodzinę i dobrze żyć. Sama się dziwię tym dziewczyną w moim wieku co wyprawają, ale czy naprawde porządnych kobiet według facetów jest tak mało??

Gość nie karmic TROLLI :[
nudzicie sie czy co? przyjdzie jakis frajer, rzuci glupie haslo i zaczyna sie dysputa i udowadnianie bezsensownymi 'argumentami' swoich racji :O nie macie co robic?

chyba w 60% ludzie tu siedzą, bo nie mają co robić, więc pytanie o to jest bez sensu :)

loser- korwin w tej kwestii to akurat zaden autorytet, jego poglady sa zbyt ograniczone (podkreslam -tylko w tym temacie) ja potrafie umyc, posprzatac, pracowac, mowic jezykami i rozmawiac o polityce , a podobno brzydka tez nie jestem wiec takie generalizacje moge schowac do szuflady. cale spoleczenstwo, ogolnie, sie stacza. mezczyzni tez dzisiaj powoli przemieniaja sie w cieple kluski i ciotki-sierotki.

Gość do Macho25
znam inteligentne i kobiece dziewczyny, nie ma tu zwiazku

Gość ala z mławy
a po co mi interesowac sie czymkolwiek ja wolę obejrzec taniec z gwiazdamniz jednego z dziesięciu bo nielkubie czytac czy uczyć się.Uważam za beznadziejne czytac ksiazki

'I Korwin też to głosi' i tu sie nie zgodze, czytalam wystraczajaco duzo jego wywodow i z przykroscia stwierdzam ze tutaj sie facet myli. ogolnie to prawda, nasza plec w pewnym stopniu determinuje nasze predyspozycje i zachowania, jednak mysle ze sposob w jaki jestesmy wychowani takze ksztaltuje nasze podejscie do zycia. a feministki i tym podobne bzdury to jeden wielki blef :P kobiety nigdy nie beda takie jak mezczyzni i chwala im za to. revolver - wole sie powymundrzac na kafe :P

no dokładnie, ksiożki wychodzą z mody i tylko stare babcie je czytaja. Dla nowoczesnych ludzi są inne rzeczy jak telewizja i youtube. Nie długo wogle nie będzie ksiożek i bedzie fajnie

Gość santorrr
depeche skoro mówisz językami to rozumiesz ten tekst?? http://en.wikipedia.org/wiki/Glock_pistol nie znam kobiet o jakichs bardziej ambitnych zainteresowniach kobiety mają gorsza pamięc,orientacje przestrzenna,zdolności matematyczne