Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maddann

dlaczego inteligentne kobiety.....

Polecane posty

Gość wiesz co looser
pierdolisz glupoty, bo tak jak bab wiele interesuje moda i tego typu pierdoly tyle samo kolesi umie tylko nawijac o meczach piwie samochodach itp. Wiec daj sobie spokoj ze stereotypami w tej kwesti bo kazda plec ma cos. Inteligentnych bab jest sporo, ale moze autor szuka w zlych miejscach? Inna opcja: ciagnie swoj do swego - i ma autor odpowiedz :P

santor- jesli potrzebujesz pomocy w jego tlumaczeniu, zdradze ci sekret na przyszlosc po lewej stronie jest taka tabelka z jezykami do wyboru. Klikasz na Polski i masz tekst po polsku.

depeche 16 jak przerzucisz się na mtv i vivę , to nie odejdziesz od lustra póki nie zrobisz się na "bóstwo" dla niezwykle "szarmanckich" i "bardzo otwartych" na nowe weekendowe doświadczenia promotorów imprezowych ... i nudę masz z głowy:P

Gość santorrr
tak wiem o tym:) ale czy go rozumiesz po angielsku?

Gość wiesz co looser
nastepny stereotypowiec. Oczywiscie mozna sie klocic ze baby np. maja gorsza orientacje przestrzenna, a kolesie jakikolwiek brak zmyslu nawigacji. Po co sie przejmowac takimi bzedatmi ze wiekszosc tych cech jest sprawa indywidualna nie?

Gość no i cosantorr?
ja rozumiem, i co to ma niby udowodnic?

depeche16 - wyjawię Ci najbardziej skrywaną tajemnicę wikipedii. Tekst nie jest tłumaczony na różne języki, tylko osobno przygotowywany przez różnych ludzi. I często to co jest w języku polskim to jedynie zalążek tego, co jest w angielskiej wikipedii. Więc twój sposób można włożyć w duupę

Gość santorrr
wiele osób twierdzi że zna języki ale jak przyjdzie co do czego to jest problem;) w moim otoczeniu napewno wiecej męzczyzn zna języki obce

Gość no i cosantorr?
no to takie masz srodowisko. mieszkam w anglii juz jaki czas, i w *moim* srodowisku, wiecej kobiet potrafi plynnie mowic, w kilku jezykach, w przeciwienstwie do facetow. I tylko dlatego uogolniasz? Bo u ciebie tak jest? Nie badz smieszny.

loser- coz, brak mi argumentow, masz racje. pierwszy lepszy przyklad- porownaj sobie wielka brytanie za Thatcher a za Browna/ Blaira. to tak jak przyrownac depeche mode do feela. czyli nijak. santor- tak, mieszkam w gb od dobrych paru lat wiec to zadne osigniecie :P 'zrobisz się na "bóstwo"' ja nie musze. :P