Gość kwiecista sukienka Napisano Marzec 21, 2010 jak dla mnie nr 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
inka_83 0 Napisano Marzec 21, 2010 mi się bardzo podoba 5 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jussaa Napisano Marzec 21, 2010 dla mnie tylko 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przymierzalnia Napisano Marzec 21, 2010 przymierzasz i wiesz, w której jest \tobie najlepej. Każda z nas ma nieco inną budowe, wzrost, trzeba przymierzyć- najpiękniejsza suknia na kimjs innym może wyglądac zupełnie nijako. Założysz i poczujesz która jest właściwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olga Wawa 0 Napisano Marzec 21, 2010 Obserwatorka, dzięki ;) "3- śliczna pod warunkiem,że masz niezłą figurę i ładny biust" chyba mam kieckę na swój ślub, najbardziej mi się spodobała z tch co mała czarna wkleiła, a jeszcze Twój wpis mnie utwierdził, że to właśnie ta ;) Lada dzień lecę i mierzę :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
annawioletta 0 Napisano Marzec 21, 2010 trzecia piękna, na pewno dla szczupłych, ale ty chyba do grubasów nie należysz (sądząc po wymiarach) :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość droga autorko Napisano Marzec 21, 2010 tak w kolejnosci od tej ktora podoba mi sie najbardziej, do tej, ktora najmniej trzecia druga piata pierwsza czwarta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość goga2611 Napisano Marzec 21, 2010 1 albo 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jekaterina 0 Napisano Marzec 21, 2010 Mnie najbardziej podoba się piątka:-)Może dlatego,że w dzień ślubu chciałabym wyglądać jak najbardziej skromnie i dziewczęco.Orientujesz się,ile kosztuje ta sukienka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie... Napisano Marzec 21, 2010 3 i ewentualnie 5 ale w bieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piwo z sokiem malinowym 0 Napisano Marzec 21, 2010 4 i 5 :) śliczne bardzo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olifka olifkowata Napisano Marzec 21, 2010 zdecydowanie trzecia. Wszystkie sa ladne, na ktorakolwiek sie zdecydujesz nie bedziesz wygladac ja beza;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak dla mnie druga sukienka Napisano Marzec 22, 2010 No i dobrze, że bez BEZ:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość własnie Napisano Marzec 22, 2010 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała czarna z temperamentem 0 Napisano Marzec 22, 2010 Nie pytałam o ceny tych dwóch ostatnich sukni, bo stwierdziłam, że jak się zdecyduję, to dopiero zapytam. Nie sądzę jednak, by kosztowały więcej niż 3ooozł. Co więcej - więcej nie zamierzam przeznaczyć!:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bella w sukience Napisano Marzec 22, 2010 1 - kolor 5 - ale bez tej kokardki..pod biustem..i tego kwiatka na szyi..No i tej blondynie to nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiamm 0 Napisano Marzec 22, 2010 trzecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mała czarna z temperamentem 0 Napisano Marzec 23, 2010 Zdaje sobie sprawę, że modelka z piątego zdjecia za urodziwa nie jest:-) Ale sukienka fajna, miło, że niektórym się podoba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kinga z Poznania Napisano Marzec 23, 2010 dla mnie dwójka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach