Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleńka39393

kochałam się w 26 dniu cyklu....

Polecane posty

Gość oleńka39393

więc to na maksa dni niepłodne + stosunek przerywany a jednak okres mi się spóźnia już4 dni :( Wydaje mi się że zajście w ciążę w tej sytuacji graniczy z cudem jak myślicie?

Jakbyś była trochę bardziej rozgarnięta, to byś wiedziała, że metodę kalendarzykową możesz o kant dupy potłuc. Poza tym nie wiemy, jak długie masz cykle. Przy typowym, 28-dniowym, raczej nie masz się czym martwić - a opóźnienie okresu wynika z przeziębienia, zmęczenia czy stresu. W dodatku pomyliłaś fora - zapraszam na Antykoncepcję (wiedziałaś, że jest takie forum?). :P

Gość ciesz się jesteś w ciąży

wiesz, że sperma może żyć w drogach rodnych kobiety nawet kilka dni? :classic_cool: a jajeczko może przyjść wcześniej :P

olaboga, jaka ja durna jestem :(

Gość oleńka39393
wiem nie jestem taka tępa, a przy wyliczaniu dni niepłodnych bierze się to pod uwagę

Gość Zinnka
Naprawde sadzisz, ze stosunek przerywany uchroni cie przed ciaza? Poczytaj troche dziecko o antykoncepcji....

Gość oleńka39393
wiem że to praktycznie żadne zabezpieczenie ale jednak jakieś. W dodatku dni niepłodne.

Tajemnicza Damo - mam żonę i jako przykładny mąż interesuję się też nieco kwestiami antykoncepcji oraz kobiecego cyklu. A Ty myślałaś, że takie rzeczy to wiedzą tylko kobiety oraz ginekolodzy? :P

Gość pani ogrowa
To zależy tak jak mówił Wredniak. Zależy od tego ile trwa Twój cykl, nie napisałaś tego. Poza tym nie wiemy czy jesteś przeziębiona, czy miałaś dużo stresów, czy zmieniałaś ostatnio klimat. Czy masz regularne cykle? Teoretycznie nie powinnas być w ciązy, bo to 26 dzień cyklu. Sprawdź swój śluz-on ukaże czy ma dni płodne czy nie (bo może być tak, że np masz strasznie długi cykl bądź choroba wpłynęła na to, że owulację miałaś np 6dni temu itp..), zatem sprawdź sluz. Teraz miesiączka Ci się opóźnia(o ile nie jestes w ciązy, no ale to mało prawdobodne, jesli masz cykl regularny), ponieważ się stresujesz.