Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukasz kafeteria

Witam ;]

Polecane posty

czym i dlaczego tylko Ty mozesz wiedizec :P Hej Quick, chyba jednak zostalas porwana co? Bo Cie chwile nie bylo :p

Quicksand - nie pal :P Mintaja - jakbys czyms innym kusila to moze bym sie sprobowal :P Jabulka nie maja w somie takiej mocy perwsazji :p

o perwersji, jak zawsze na kafe ;D Czyyyliii mialem racje ze Cie porwali, ha! Tyle ze czesc planu z "wysokim brunetem i jego magicznym "a moze frytki do tego?"" chyba nawalilo :P

porwali mnie ale nie wysoki brunet w sumie to obojetnie jaki moglby byc ja nie wybrzydzam....nie dobrze mi, chyba bede rzygac:( :O

Mintaja - nie bede mowil bo jeszcze Cie zgorsze i po co Ci to :P

Quicksand jesli moge spytac to do czego sie odnosisz ?:D Wlasciwie na kafe to nie uslyszalem jeszcze zlego slowa na swoj temat(chyba :P)

Szejku... wątpię. No to nici jabłko zostanie ja się nie dowiem :):P Quicksand - czy ja wyglądam na chłopaka? :classic_cool: :(

szejku zanim poszlam dzisiaj ktos z kafe cos powiedzial na twoj temat nie pamietam juz co to bylo mintaja dopiero fotke zobaczylam,z reszta domyslilam sie ze ty kobitka:P

ja tez nie wiem co to bylo :P Raczej to widzialem ale skoro nie zrobilo to na mnie wrazenia to znaczy ze mijalo sie z rzeczywistoscia :P