Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klipoklipolik

torbiel na tarczycy

Polecane posty

Gość klipoklipolik

Wiatm! Mam 19 lat. Od trzech lat lecze sie na nadczynnośc tarczycy.Ostatnio wykryli u mnie zmainy torbielowo-koloidalne na tarczycy. Czekam na wyniki biopsji.Martwi mnie okropny ból podczas stosunku oraz nieustanne upławy. Mam bardzo bolesne i obfite miesiączki. Czy to ma jakieś powiązanie? Proszę o pomoc!

Gość jgajmjaj

Gość eassy
🖐️dołączam do pytania , też ma guza na tarczycy , staramy się z mężem o dziecko i nie wychodzi ,zastanawiam się czy to ten mój guz tak broi . A ty jak się czujesz coś oprócz tego ci dolega ? A biopsja cię bolała ? bo ja mam dopiero skierowanie na biopsję a strasznie się boję :o

Gość klikgjajga
biopsja nie jest taka straszna. boli jak jakis zastrzyk... bylam kluta w pieciu miejscach. czeka ponad tydzien na wyniki... to jest podejzenie torbiela. Boje sie ze mam cos z jajnikam i ze kurde ma to zwiazek z tarczyca. A biopsja to nic strasznego!:)

Gość klipolik
biopsja nie jest taka straszna. boli jak jakis zastrzyk... bylam kluta w pieciu miejscach. czeka ponad tydzien na wyniki... to jest podejzenie torbiela. Boje sie ze mam cos z jajnikam i ze kurde ma to zwiazek z tarczyca. A biopsja to nic strasznego!:)