Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama nie wiedzaca jakaaa

Jak urzadzic urodziny dla dziecka- 1 roczek.

Polecane posty

Jak to powinno wygladac.Nigdy nie robie urodzin.Ale dla dziecka trzeba.Help.

tak samo jak dla doroslych,poza tym,ze jak beda jakies inne dzieci,to trzeba sie zaopatrzyc w wieksza ilosc slodyczy itd. No i nie przesadzac z alkoholem,bo w koncu to impreza dla dziecka,choc w sumie jak dla mnie to glupota robic urodziny dziecku,ktore i tak nie bedzie tego pamietac. nie lepiej poczekac,az bedzie mialo 5-6 lat??? robisz to bo ktos ci kaze??

Ja planuje podac tylko tort i ciasto ikawa lub herbata.Kupie szampana i za zdrowie coreczki sie wypije i tyle.Mam zamiar urodziny zrobic w niedziele na 16.

Gość gratkaa
no ale roczek obchodzi sie chucznie- zapros rodzicow chrzestnych, dziadkow, rodzenstwo na jakis obiad a pozniej tort. pozniej jak dzieciak podrosnie to bedziesz mu wyprawiac urodziny tylko dla rowiesnikow

Gość brzydze sie spermy
no i bardzo dobrze, ja bym zaprosila na 1 urodziny tylko najblizszych i tak jak Ty podala kawe, ciasto, tort i szampana . Moja bratowa ostatnio urzedzila roczek dla swojej coreczki dla uwaga!! 60 osob!!! w restauracji...dla mnie totalna glupota i zbedne wydawanie kasy zeby sie pokazac...wiec popieram ciebie :)

U mnie bedzie tylko 8 osob.Moi rodzice nie zyja. Z ojcem dziecka nie jestem.Czyli dziadkowe odpadaja.Ale dobry kontakt mam z 2 siostrami mojej mamy i to one w sumie o jej smierci mna sie opiekowaly wiec wypada ich zaprosic.A I moja siostra z mezem i corka.I moj nowy partner.Takie skromne urodziny.BO akurat jestesmy tydzien po przeprowadzce na nowe mieszkanie.I nie ma zabardzo warunkow.

Gość gratkaa
e tam szpan. sa ludzie ktorzy lubia sie bawic i sa towarzyscy.

Gość opium w rosole.
Mama nie wiedzaca jakaaa- dobra jestes-dziecko ma dopiero rok a Ty juz masz nowego parnera:O

a co mam do konca zycia byc sama?????????

Gość opium w rosole.
o matko straszne:O

Gość trzecia--- 3
"no ale roczek obchodzi sie chucznie" A kto tak powiedział? I co znaczy słowo "chucznie" ?

Gość własnie robiłam w ub sobote
zamówiłam tort z owocami (pyycha) szampan bezalkocholowy -bo było 3 starszych dzieci.Chrzestna,my ,dziadkowie i 2 ciocie ...do torta świeczka ,mała zgasiła(udało jej sie) :) po kawałku torcika ,dzieciaki szampana ,my kawke (żadnego winka) .Potem dzieciaki owoce jakieś ,paluszki itp-dzieciaki potem poszły sie bawic ...no i to wszystko trwało z 2 godz .

Gość MADZIKS
DO OPIUM W ROSOLE !!! JESTEŚ KOMPLETNYM TŁUCZKIEM. DZIEWCZZYNA PYTA SIĘ JAK URZĄDZIĆ URODZINY A TY WYJEŻDZASZ Z TAKIM TEKSTEM!!!! WYBACZ ALE TO NIE TWÓJ ZASRANY INTERES CZY MA MĘŻA CZY PARTNERA.. JEŻELI NIE MASZ NIC DO NAPISANIE NA TEN TEMA TO ZAMNIJ RYJ I SIĘ NIE UDZIELAJ!!!! TAK KRYTYKUJESZ A PEWNIE SAMA JESTEŚ DOBRA W TE KLOCKI. A CO DO URODZIN. - TO PRZYSTÓJ ŁADNIE MISZKANKO W BALONY , GIRLANDY, KUP SPECJALNE KAPELUSIKI DO ZAŁOŻENIA DLA DZIECKA EWENTUALNIE TY I PARNER MOŻECIE ZAŁOZYĆ LUB DZIECIAKI, ZAMÓW TORTA JAKIEŚ CUKIERECZKI, KAWAŁEK CIASTA. DLA DOROSŁYCH KAWA , HERBATKA DLA DZIECIAKÓW JAKIEŚ NAPOJE I MYSLĘ,ŻE STARCZY. 24. 10 WŁASNIE SA URODZINKI MOJEJ CÓRECZKI,ALE WYPRAWIAMY W NIEDZIELĘ. POZDRAWIAM

Gość Kasia44
Byłam na roczek u mojej wnuczki.Syn zamówił tort z napisem roczek naszej i tu imie dziecka.Do tego jedna świeczka na torcie,która wnusia zdmuchnęła:D kilka przedmiotów które dziecko wybierze, wróżba kim będzie w przyszlości.Na tej skromnej imprezie byli dziadkowie, chrzestni, siostra mojego syna (moja córka z mężem)Nie było żadnego alkoholu, ciasto, kawa, herbata i po imprezie.Krótko, miło i przyjemnie. Robilismy zdjecia i całą imprezę filmował syn, pamiątka na przyszłość gdy dziecko podrośnie.

Gość jagodniczka
KASIA44 Dokladnie! Bez zbednego przesadzania :D

Gość Kasia44
Gdy czytam te posty to aż dziw bierze:D Dziecko małe i nie bardzo rozumie co się wokół dzieje? :D Wnusia nie bardzo radziła sobie z dmuchaniem świeczki,Chciała złapać świeczke rączką.Syn w porę odsunął łapke bo mogłaby się poparzyć.Potem synowa posadziła dziecko na kocu, położyła kilka przedmiotów,które potem dziecko sobie wybrało.Ubaw był i tyle.Wypiliśmy kawkę,herbatkę kawałek tortu i po imprezie.To jest za małe dziecko żeby wygłupiać się z baletami.

Gość gość
Pauuulla 24 słodycze dla rocznego dziecka?poza tym,dziecko bedzie mialo pamiatke w postaci zdjec...z takim podejsciem,to w ogole nic nie robic,bo nie bedzie pamietało...wspolczuje twoim dzieciom..

Gość gość
Jak dla mnie roczek, to okazja, której nie można pominąć. Tak mało jest czasu, aby spędzać go z rodziną i znajomymi, że to dobry pretekst. U nas był roczek z pompą! Dużo gości, wielki tort i clown dla dzieciaków. Chociaż i dorośli mieli ubaw big_smile Nasz Janek w podzięce dla wszystkich dał łakocie w spersonalizowanych torebkach ze sklepu internetowego: http://zaklinaczemarzen.pl/personalizowana-torebka-na-slodkosci-dla-gosci-urodzinowych-rozowa-prostokatna-naklejka.html Wszystkim bardzo się podobało. Polecam wyprawiać malcom urodzinki.

Gość katrina098
Tak naprawdę roczek dziecka to bardziej impreza dla dorosłych, niż dla niego samego. Nie znaczy to, że nie ma mieć właściwej oprawy. Jedzenie na imprezę domową, włącznie z tortem urodzinowym, zapewniła nam wrocławska firma http://izabelaplociennik.pl/ Dzięki nim właściwie nie wiedzieliśmy, że jesteśmy gospodarzami przyjęcia. Pomyśleli o wszystkim. :)

Gość Babcia 1
Roczek mojej wnuczki był z tortem, owoce, szampan.Była najbliższa rodzina.Rodzice, dziadkowie, chrzestni. Są zdjęcia i film z tego święta.

Gość gość
"Urządzamy urodziny. Od agrafki do zabawki". To super książka, którą kupiłam sobie w matrasie jakiś czas temu. Już tyle zabaw z nich zostało przez nas wykorzystane, że nie sposób tego opisać. Polecam tą książkę wszystkim mamom.